Vladika Grigoirije: Rio Tinto je kao veliko zlo koje se nadvija nad Srbijom

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
394.250
Episkog diseldorfski i cele Nemačke Grigorije ocenio je da je najavljeno otvaranje rudnika litijuma kompanije Rio Tinto „potpuno ujedinilo ljude kao veliko zlo koje se nadvija nad Srbijom“.

Grigorije je za praznično izdanje dnevnika Nova izjavio da je za njega bilo „najprirodnije“ da podrži gradjanske proteste zbog tog projekta.
„Biti ravnodušan prema takvoj vrsti akcije, koja se sprovodi da bi se uzeo litijum a zemlja opustošila i ljudi raselili sa mesta zbog kojih su vekovima prolivali krv i znoj, je užasna stvar. Srećan sam što sam u tome i što ću u tome sigurno biti do kraja, na sve moguće načine koji su mi dostupni i koji su legitimni i humani“, naveo je vladika Srpske pravoslvane crkve (SPC).

Ocenio je da Rio Tinto „nikad neće raditi u Srbiji na način kako su to zamislili oni koji su krenuli u taj posao“.
„Narod to neće dozvoliti. Nije bitno da li će se na čelu tog protetsa naći Petar ili Pavle, Janko ili Marko. Uvek će se naći neki hrabar i čestit čovek, kao što su se već pojavili hrabri i čestiti ljudi koji su se usprotivili tome“, dodao je Grigorije.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...e-kao-veliko-zlo-koje-se-nadvija-nad-srbijom/

Vladika lepo misli ali to govori u svoje ime jer se SPC ne izjašnjva

Clipboard02-2.jpg

Рио Тинто јесте зло али ја лично сам уверен да ће нас од тог зла боље заштити Вучић него ови други што су као забринути а у ствари само користе опасност да дођу на власт.
Vučić igra kurvinjsku politiku 'ja ih ovde nisam ni doveo".

Рио Тинто јесте зло али ја лично сам уверен да ће нас од тог зла боље заштити Вучић него ови други што су као забринути а у ствари само користе опасност да дођу на власт.
I stvarno dolaze

Vučić igra kurvinjsku politiku 'ja ih ovde nisam ni doveo".
Вучић жели да остане упамћен као српски Александар Велики а то не може ако допусти да Рио Тинто или било ко други уништи Србију. Са стране "праве опозиције" на основу њихове претходне владавине може се закључити да је једини циљ наводно "праве опозиције " да напуни своје џепове па би по доласаку на власт сигурно окренули леђа злоделима Рио Тинта и осталих пљачкаша као што су уосталом на наше очи и урадили током двехиљадитих. .

Вучић жели да остане упамћен као српски Александар Велики а то не може ако допусти да Рио Тинто или било ко други уништи Србију. Са стране "праве опозиције" на основу њихове претходне владавине може се закључити да је једини циљ наводно "праве опозиције " да напуни своје џепове па би по доласаку на власт сигурно окренули леђа злоделима Рио Тинта и осталих пљачкаша као што су уосталом на наше очи и урадили током двехиљадитих. .
Pa posle 2000. je nastupilo poboljšanje života

To dokazuje da je bolest Aleksandar Hulja

Dosad je na delu pokazao da može šta hoće nešto uceni nešto kupi, a ostali se sami nude.Nema ni potrebe da Žvaki izigrava superheroja.Nema opozicije. Kao stranaka ili su ispod radara
Imaš ove žutaće koje je usisivačem pokupio sendvič i postoje lažnjaci.
Da je postojala opozicija i te neke 2004. kad je Rio Tinto rovario, tačno - pisalo bi se. Znalo bi se. Nikome nije bilo stalo. Neki su se u zaposlili kod njih i fine pare zarađivali, ne znajući mnogi šta.rade.
Plus blamovi sa HE..a za njih se barem zna.

Lako se to rešava sa RT, al penali moraju jednostavno da im se plate.
Ne vidim da to Žvaki želi.

Сад се Срби плаше за природу и екологију а нема реке у земљи где нема свакакви отпад од пластике до фрижидера.

Ако се исто боре против то, онда те протесте чу сватати озбиљно.

Сад се Срби плаше за природу и екологију а нема реке у земљи где нема свакакви отпад од пластике до фрижидера.

Da to su sve gluposti naravno ali nije loše drmati kavez idiotu na vlasti

Ако би ти силни демонстранти ишли да чисте реке одмах би их подржао, а овако стално политиковање.

Мање политиковање и више рад.
Pre je stigao Vukoje u Nedeljice od Gorice Popović. Poen za njega
Rio Tinto se brani(o) u Nedeljicama, a ne na Gazeli.

A ima tih čistačica po rekama Srbije, al gde ćeš 70 god. deponija od reka da očiste i seljačku pamet, sve u jarak, sve u reku

:cool: Episkog diseldorfski i cele Nemačke Grigorije ocenio je da je najavljeno otvaranje rudnika litijuma kompanije Rio Tinto „potpuno ujedinilo ljude kao veliko zlo koje se nadvija nad Srbijom“.

Grigorije je za praznično izdanje dnevnika Nova izjavio da je za njega bilo „najprirodnije“ da podrži gradjanske proteste zbog tog projekta.
„Biti ravnodušan prema takvoj vrsti akcije, koja se sprovodi da bi se uzeo litijum a zemlja opustošila i ljudi raselili sa mesta zbog kojih su vekovima prolivali krv i znoj, je užasna stvar. Srećan sam što sam u tome i što ću u tome sigurno biti do kraja, na sve moguće načine koji su mi dostupni i koji su legitimni i humani“, naveo je vladika Srpske pravoslvane crkve (SPC).

Ocenio je da Rio Tinto „nikad neće raditi u Srbiji na način kako su to zamislili oni koji su krenuli u taj posao“.
„Narod to neće dozvoliti. Nije bitno da li će se na čelu tog protetsa naći Petar ili Pavle, Janko ili Marko. Uvek će se naći neki hrabar i čestit čovek, kao što su se već pojavili hrabri i čestiti ljudi koji su se usprotivili tome“, dodao je Grigorije.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...e-kao-veliko-zlo-koje-se-nadvija-nad-srbijom/

Vladika lepo misli ali to govori u svoje ime jer se SPC ne izjašnjva

Pogledajte prilog 1077798
Rudarski "INDŽILER" Grigorije,
Poznat u Ercegovini kao MULJAČ VINOM i prvarant koji je italijancko vino kupljeno u rinfuzi, u kamuon cisternama za 40 € centi po litru sa prevozom uvaljivao kao TVRDOŠKO
, ne bi trebalo da se prdstavlja kao MEGAFON nemačkih zelenih, kao LAŽNI ekolog, kao LAŽNI rudar.... ON JE SAMO JEDNA LAŽNA I OPAKA POJAVA U SPC!

Mi se i borimo protiv toga, a ti se obrati ovim drugim, ipak njihov psiholoski profil se podudara sa ovim koji prljaju zemlju.

To sto ste sve zagadili pokazuje vas mentalitet i vaspitanje
Tj. nula.

Back