Vlade Divac ...

Какви црни политичари?
Они никада не дају народу - него отимају од народа.
Дивцу свака част, још једном је доказао свој патриотизам на један хуман начин.

Pijanista:
Какви црни политичари?
Они никада не дају народу - него отимају од народа.
Дивцу свака част, још једном је доказао свој патриотизам на један хуман начин.

svaka mu cast .....

juznjak99:
obični četnik
Ljaxe si bre, pa on je normalan čovek, pa vidiš koga je sve zvao u Bgd na oproštajnu utakmicu, Rađu i sve.....
Ljudina, ko i Sale đorđević.....Ne slažem se da ga zajebavaju neki, to su jadnici naspram njega.....On je već DOVOLJNO uradio za Srbiju i Srpski narod....
Budalo :mad:

Pijanista:
Далматинац, а усташа.
То довољно говори.
Да.

По вему судећи "суви" Далматинац. Ти су најжешће усташе.

Али, хајде да не трошимо време на њега, није вредан, и не тролујемо тему. Само га прескочимо.

Него:

СВАКА ЧАСТ ДИВЦУ!

Norma Kampl:
Да.

По вему судећи "суви" Далматинац. Ти су најжешће усташе.

Али, хајде да не трошимо време на њега, није вредан, и не тролујемо тему. Само га прескочимо.

Него:

СВАКА ЧАСТ ДИВЦУ!
У парву си:
СВАКА ЧАСТ ДИВЦУ!

to mogu i ja.. organizujem ''dobrotvorno'' oqpljanje gde cu masi da prikazujem svoje narcisoidne ispade na 10X10m formatu..... i po jednu pesmu ne grandovaca.. da pokazem kako sam ne samo sportista.. nego i pametan.. sa uqsom.. daj bre..

divac *****.

idol...:
to mogu i ja.. organizujem ''dobrotvorno'' oqpljanje gde cu masi da prikazujem svoje narcisoidne ispade na 10X10m formatu..... i po jednu pesmu ne grandovaca.. da pokazem kako sam ne samo sportista.. nego i pametan.. sa uqsom.. daj bre..

divac *****.

jeste mozes.... samo sto si ti tupadzija koji to nikad nece uraditi...
a da pomogne svako moze... i treba... i svaka mu cast

Gledaste li , ljudi , prekjuce ono napljuvavanje, one histericne radikalke........one , sto lici na Stanlija , iz cuvenog komicarskog dueta Stanlio & Olio.........Natase, nedoyebane, Jovanovic????

Ubi se zena za skupstinskom govornicom, vristeci na Divca, onako bolesna, poluluda od klimaksa, kako on, eto, nju uznemirava SMS porukama.........:):):):)

Pazi, keve ti, radikalska klimaktericna budala, histericno pljuje Divca, kako je on, za razliku od SrBskih Vadikava, lopov i izdajnik.:)

IDI_DADA_AMIN:
Gledaste li , ljudi , prekjuce ono napljuvavanje, one histericne radikalke........one , sto lici na Stanlija , iz cuvenog komicarskog dueta Stanlio & Olio.........Natase, nedoyebane, Jovanovic????

Ubi se zena za skupstinskom govornicom, vristeci na Divca, onako bolesna, poluluda od klimaksa, kako on, eto, nju uznemirava SMS porukama.........:):):):)

Pazi, keve ti, radikalska klimaktericna budala, histericno pljuje Divca, kako je on, za razliku od SrBskih Vadikava, lopov i izdajnik.:)
samo sam čekao reč "ustaša" ali se lepotica suzdržala
kako je to bolesna ženetina :grin: :grin: :grin:

Back