Vladari iz senke

Strela:
Има истине у томе, али сматрам да није у питању врх странке, већ само Тома... Чудно ми је њеогово понашање задњих месеци... :roll:
Toma po pricama koje sam ja cuo jedini obavlja menadzerski posao za Radikale....Bez mnogo unosenja, kao npr.Vucic.....On vodi stranku i to za sad dobro radi ali na nacin blize Tadicu nego Seselju8-);):)

Sa Miskovica na Tadica... Dakle ako mislite da su Miskovic*kao najgori* , Kostic i Karic jedini, gresite... Postoje jos... U Pancevu recimo postoji Peconi... Vlasnik Pancevacke mlekare i pekare...
Taj se obogatio kad i Miskovic...

Mali_Oglasi:
Sa Miskovica na Tadica... Dakle ako mislite da su Miskovic*kao najgori* , Kostic i Karic jedini, gresite... Postoje jos... U Pancevu recimo postoji Peconi... Vlasnik Pancevacke mlekare i pekare...
Taj se obogatio kad i Miskovic...

... da ali poreklo Miskovicevog bogatstva je politicko (JUL) kao i Karica, Kostica, Jankovica (Zepter)... dok kada je Peconi ( Limun, Arkan, Buha) u pitanju, to je kapital kriminalnog porekla!
Znaci prvima je drzava davala da bi ih obogatila, a drugi su sami "zaradili" pa ih je drzava prihvatila bez pitanja odakle im kapital.
Inace Miskovicu vise niko ne moze nista jer je on usao u strukture svetske vlasti ustupajuci svoje osiguranje jednoj od firmi koje su poluga svetske moci (Generalli). Znaci njega jedino Putin moze da makne, kao sto je to uradio sa svojim Jevrejima (Berezovski, Abramovic)

pedjapop:
...
Inace Miskovicu vise niko ne moze nista jer je on usao u strukture svetske vlasti ustupajuci svoje osiguranje jednoj od firmi koje su poluga svetske moci (Generalli). Znaci njega jedino Putin moze da makne, kao sto je to uradio sa svojim Jevrejima (Berezovski, Abramovic)

Tako to biva kada onaj tvoj često citirani Talijan i Hitler izgube rat, svašta se nakoti!

Nego, da nije svojevremeno radi posla u KGB-u i Putin pročitao Mein Kampf, pa mu neke ideje postale simpatične!?
Mora čovek paziti šta čita!?:)

fosilvaso:
Tako to biva kada onaj tvoj često citirani Talijan i Hitler izgube rat, svašta se nakoti!

Nego, da nije svojevremeno radi posla u KGB-u i Putin pročitao Mein Kampf, pa mu neke ideje postale simpatične!?
Mora čovek paziti šta čita!?:)
Ne, nego je naucio od Hrvata: trecinu pobiti, trecinu proterati, a trecinu pokrstiti(naciniti ih kooperativnim)
Jedino mi jos nije jasno kakve veze Hitler i general Luzano imaju sa Peconijem i Zepterom, otvori mi oci, molim te:)

pedjapop:
Ne, nego je naucio od Hrvata: trecinu pobiti, trecinu proterati, a trecinu pokrstiti(naciniti ih kooperativnim)
Jedino mi jos nije jasno kakve veze Hitler i general Luzano imaju sa Peconijem i Zepterom, otvori mi oci, molim te:)

Ja sam mislio da je Hitler ostao na vlasti na Balkanu, mnogo raznog ološa se ne bi nakotilo, počevši od Slobe na dalje!

Mali_Oglasi:
Nisam bas mnogo razmisljao o tome... Mada nisam ni znao sta sve poseduje Miskovic... Samo delimicno... Ako je deo te grupe... Mislim da nam nema spasa...

Nije tako strašno, pre su vlasnici sredstava i fabrika bili svi radnici, sada samo jedan ili nekoliko ljudi, radnici će imati malo manje plate, manju sigurnost i uglavnom to je to.

Pre se višak love trošio za vojsku i grupicu podobnih, sada samo na grupicu podobnih, sve u svemu za narod i dalje figa!

joj jakih li dokaza,.
imas nesto jace od toga tipa:"rekla-kazala,kazem,ima,da nije tako"?
Mene pitas odakle Miskovicu 850 miliona?
malo pretjerujes,odakle bi ja to znao!
ali SRS ne petljaj u to!

Ma jok, samo je platio takse za renta kar:hahaha::hahaha:

E a sve teme koje sam napisao za SRS su se ispostavile da su tacne! Toliko ste vezani za ideologiju SRS-a da ne zelite da vidite istinu!

Мишковић запошљава много радника у Србији. Боље да раде него да су на Бироу за запошљавање. А његов монопол је друга прича, која му је дозволила демократска власт.

Back