Владан Глишић кандидат за председника дсс

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Глишић у трци за лидера ДСС?

У трку за новог председника ДСС која би требало да се одржи до краја године, могао би да се укључи и бивши функционер те странке Владан Глишић - сазнају "Новости".
У ТРКУ за новог председника ДСС која би требало да се одржи до краја године, могао би да се укључи и бивши функционер те странке Владан Глишић - сазнају "Новости".

После оставке Санде Рашковић Ивић, почела је нека врста "тихе кампање" унутар странке, а све се гласније предлаже и укључивање људи који су раније напустили ДСС.

Глишић за "Новости" каже:

- Као неко ко је годинама био члан те странке, нисам равнодушан на тренутно тешко стање у њој. Зато сам спреман да будем део тима људи који би помогли да се ДСС врати стари значај и углед.

Званично, још нико није истакао кандидатуру за председника ДСС, а већи део руководства волео би на том месту да види Милоша Јовановића.

http://www.novosti.rs/вести/насловна/политика.393.html:623555-Glisic-u-trci-za-lidera-DSS

Ја гласам за ДСС ако Маршићанин седне на чело странке.

- - - - - - - - - -

Замислите наслове у Информеру.

ПСИХОПАТА: ТРАГИЧНА ИСПОВЕСТ Д.У (19) КОЈУ ПСИХО МАРШИ ПРОГАЊА ПОРУКАМА

ДОЂИ ЧИЧИ, ДА ТЕ МАЛО СПИЧИ- ПСИХО МАРШИ ВАБИ МАЛОЛЕТНИЦЕ!

ПЕДОФИЛЧИНА- ПСИХО МАРШИ БИО НА САМИТУ ПЕДОФИЛСКЕ ПАРТИЈЕ У ХОЛАНДИЈИ

ragan Maršićanin ‏@marsicanin_d 22h22 hours ago
Ima ih koji stranke zamišljaju kao kafane u koje se ulazi i izlazi po potrebi pa bi još i da im budu šefovi sale.Svakoj u kojoj se zateknu.

- - - - - - - - - -

Dragan Maršićanin ‏@marsicanin_d 22h22 hours ago
Nova ludost na političkoj sceni Srbije: medijsko samokandidovanje za predsednika stranke ljudi koji nisu čak ni njihovi članovi :)

- - - - - - - - - -

E, a и овај му је добар, мада нема везе са овом темом.

Dragan Maršićanin ‏@marsicanin_d Aug 19
Dobro, znam...Rasim Ljajić je ponovo neki ministar. Ali...za sta ono beše?

Ето ти га сад! Напустио Двери у моменту када су са ДСС направили коалицију, учинио све да их спусти испод цензуса користећи медије поглавице Мали Вук, а сада би он да "помогне". :D

Ја сам склон да помислим да то Вучић хоће да помогне да би се домогао посланика у скупштини који му недостају да мења устав.... Један је Вучић али се јавља у више агрегатних стања и више лица као што су Паровић и Глишић.....

Back