Влада Србије рунира српску економију

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
urospo:
He, blage veze nemas.

Ne nastavlja da stiti, vec je BiH potpisivanjem sporazuma mnoge carine, koje je prethodno uvela, morala da se smanji i izostavi. Da nije bilo potpisivanja one bi ostale iste.

Dalje, citirao sam deo o carinama na keks, vode i meso kao na proizvode koje mi najvise izvozimo. Keks i voda, dakle, sada nisu vise pod onim i onakvim carinama koje je BiH prethodno uvela. U vezi mesa postoje neka ogranicanja uvoza, ali opet su manja posle potpisivanja.
bas tako a ovo sto je napricao Vucic je blago receno strasno...on ili nema pojma o nekim stvarima ili se pravi lud.

Jaguar b. p.:
Само радикали могу вратити златно доба српске привреде из 1999.

Јадно је да постоје будале које би поново гласале за људе под којима је на земљу сручено 100 тона радиоактивних бомби и просечна плата била 1 евро.
Поздрав згодној "Јагуарки" од будале која постоји и гласаће за радикале.
Ако може, колегинице, да допре до ваше главе, чињеница да је на Србију бачено "100 тона радиоактивних бомби" од стране ваших љубимаца Американаца. Они који су без сагласности СБ отпочели милосрдног анђела.
19 земаља је напало СР Југославију, онако у америчком стилу, као у доба дивљег запада. (Богата историја и култура). Хвала им на помоћи, милосрдној, па су нас опаметили да склонимо радикале с власти. То су хтели, и помогли нам. Потрошише се, несебично, толике скупе бомбе и гориво за авионе, а пилоти ризиковали своје животе зарад нашег добра ...
Где расту такве биљке као ви, колегинице ?

Jaguar b. p.:

Јадно је да постоје будале које би поново гласале за људе под којима је на земљу сручено 100 тона радиоактивних бомби и просечна плата била 1 евро.

Само једно питање, без икакве везе с радикалима, или тадашњом власти у Србији (ако можеш, на трен, то да заборавиш): Да ли је, по твом мишљењу, у реду што су бомбардовали Србију? Само то, дакле, без икаквих релативизација у вези с тадашњом влашћу у Србији.

Jaguar b. p.:

Kad je jedna zemlja pod sankcijama,bilo blazim ili strozijim kao mi 1999,onda je nas zivot tada bio super u odnosu na danasnji BEZ SANKCIJAJa nikakve pomake ne vidim...

Prilozi

• fidel.jpg
    fidel.jpg
    2,5 KB · Pregleda: 29
B.A.L.:
Kad je jedna zemlja pod sankcijama,bilo blazim ili strozijim kao mi 1999,onda je nas zivot tada bio super u odnosu na danasnji BEZ SANKCIJAJa nikakve pomake ne vidim...

auuu......
izvini ali sa ovim ne mogu da se slozim nikako...
znas zasto....
eto npr tada sam radio sajt za 50 maraka....danas, takav isti sajt radim za 500 dolara, a pare mi stizu preko bank wire sistema za jedan dan....
dakle, racunica je jasna - meni je danas bolje......

E ali uporedi tadasnji dinar... i sta si sve od robe mogao da kupis za njega.To kad pogledas sad 1 din nije nista.Zatim imao si bonove na osnovu kojih si otplacivao struju,grejanje,bonovi su se koliko se ja secam dobijali kao olaksice umesto kesa...Bilo je dovijanja na sve strane.Mada su se i neki tada bunili zasto dobijaju bonove a ne kes?!I onako bi deo plate tj.novca morali da daju za grejanje,struju...Pa sad ti razmisli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back