Vlada Srbije blizu odluke da poništi sve sa Rio Tintom?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da ne treba ponistavati ugovor koji je nama dobar, ali kao prvo treba usloviti dalja istrazivanja dokazom da ce biti uradjeno sve da se zastiti zivotna sredina i upotrebljena takva tehnologija koja je najviseg evropskog nivoa zastite i obavezno, dokazom, koji moze da osudi onoga ko je sklopio ugovor bez ovih garancija....
tako da u slucaju da rio tinto ne moze da pruzi garancije raskid ugovora plati onaj ko je potpisao ugovor.....dok i on ne prizna ko je uzeo pare....

Шта је?

Плашиш се да ћемо да докажемо да си бот и верни, грбави слуга Ани Брнабић?

Каква смрдљива лаж коју преносиш овим одвратним текстом о томе да је бивша власт одговорна за Рио Тинто, а јадна Ана Брнабић, која месецима лобира за Рио Тинто, због фрке око избора, мора да окреће плочу.

Za svoju slobodnu slobodu mišljenja se ne bojim nikome polagati račune i za razliku od mnogih od vas, mislim svojom glavom i onako kako to ja vidim a ne neko drugi.
Da ponovim, ne interesuje me ni vlast, niti tzv žuti, ni desni ni lijevi, interesuje me šta je istina u svemu ovome.

Šta je problem u tome??
Čemu vrijedjanje?
Da li po vama postoji sloboda mišljenja?
Da li svi oni koji ne misle kao vi su "grbave sluge", i da se moraju nečega plašiti?

Ovo se zove terorisanje i prijetnja javnog i slobodnog mišljenja.

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj koji je poručio da litijum mora da se ekploatiše i da ne dolazi u obzir da se to zabrani.

„Ako SRS dođe na vlast, mi ćemo litijum eksploatisati i niko nas u tome neće sprečiti"
-------
Срећом вучићева пудлица, црвени војвода, никад неће доћи на власт.

Za svoju slobodnu slobodu mišljenja se ne bojim nikome polagati račune i za razliku od mnogih od vas, mislim svojom glavom i onako kako to ja vidim a ne neko drugi.
Da ponovim, ne interesuje me ni vlast, niti tzv žuti, ni desni ni lijevi, interesuje me šta je istina u svemu ovome.

Šta je problem u tome??
Čemu vrijedjanje?
Da li po vama postoji sloboda mišljenja?
Da li svi oni koji ne misle kao vi su "grbave sluge", i da se moraju nečega plašiti?

Ovo se zove terorisanje i prijetnja javnog i slobodnog mišljenja.

Не. Грбавци сте само ви, подржаваоци Ане Брнабић, Александра Вучића и Александра Вулина.

Доказали смо горе да Ана Брнабић лобира за Рио Тинто, али како је због Рио Тинта опао рејтинг, крећу лажи о бившој власти, а горе смо и доказали ко је која документа и када потписивао са Рио Тинтом.

Не. Грбавци сте само ви, подржаваоци Ане Брнабић, Александра Вучића и Александра Вулина.

Доказали смо горе да Ана Брнабић лобира за Рио Тинто, али како је због Рио Тинта опао рејтинг, крећу лажи о бившој власти, а горе смо и доказали ко је која документа и када потписивао са Рио Тинтом.

Ok.. nikada ne vrijedjam nikoga po bilo kom osnovu, a pogotovo mi ne pada na pamet da vrijedjam nečije suprotne stavove i mišljenja, koji ako su argumentovano i kulturno predočeni mogu uvažiti i razumjeti.
POstoji nešto iznad vlade, iznad bilo kog predsjednika a to je otadžbina tj naša sveta srpska zemlja i nacionalni interes.. niko kome je iskreno stalo do Srbije i srpskog naroda, nije srećan kada se Srbi medjusobno mrze i vrijedjaju.

Ok.. nikada ne vrijedjam nikoga po bilo kom osnovu, a pogotovo mi ne pada na pamet da vrijedjam nečije suprotne stavove i mišljenja, koji ako su argumentovano i kulturno predočeni mogu uvažiti i razumjeti.
POstoji nešto iznad vlade, iznad bilo kog predsjednika a to je otadžbina tj naša sveta srpska zemlja i nacionalni interes.. niko kome je iskreno stalo do Srbije i srpskog naroda, nije srećan kada se Srbi medjusobno mrze i vrijedjaju.

Не. Ти се сво време браниш јер осећаш да ћеш бити нападан овде због свог сендвичарења.
Сасуо си низ лажи које су аргументовано побијене, па опет о томе ништа, већ тераш исту причу, гебелсовско понављање лажи, како би 100 пута поновљена лаж постала истина.

Ипак, мислим да вам неће проћи лаж са Рио Тинтом, па и ако је поновите 1000 пута.

Имаш горе и изјаву Ане Брнабић из Лондона, са састанка са Рио Тинтом, и сва документа која су потписивана са Рио Тинтом.

Међутим, за владајућу касту је све то небитно, само им је проблем што им због Рио Тинта пада рејтинг, а избори су иза угла, и онда морају да праве кризни маркетинг око рио Тинта, + да пред изборе потплаћују народ, пензосе са 20 000 а младе са 100 евра.

Не. Ти се сво време браниш јер осећаш да ћеш бити нападан овде због свог сендвичарења.
Сасуо си низ лажи које су аргументовано побијене, па опет о томе ништа, већ тераш исту причу, гебелсовско понављање лажи, како би 100 пута поновљена лаж постала истина.

Ипак, мислим да вам неће проћи лаж са Рио Тинтом, па и ако је поновите 1000 пута.

Имаш горе и изјаву Ане Брнабић из Лондона, са састанка са Рио Тинтом, и сва документа која су потписивана са Рио Тинтом.

Међутим, за владајућу касту је све то небитно, само им је проблем што им због Рио Тинта пада рејтинг, а избори су иза угла, и онда морају да праве кризни маркетинг око рио Тинта, + да пред изборе потплаћују народ, пензосе са 20 000 а младе са 100 евра.

Kome nama..??
Ovdje "predočavaš" da Rio Tinto u Srbiju nije doveo..nije potpisao i sačinio obavezujuće ugovore.. KO?

Šta da ti kažem, kada imaš i dijeliš iste stavove i mišljenja kao "džegi i komšija", bolje je biti i 100% sendvičar.. a "sendvičar" znači da poštuješ institucije države Srbije, što ne znači da niko nije poštedjen od bilo kakvih kritika.
Po tebi, sada institucije države Srbije, vlada, predsjednik i ministri ne bi trebali da brinu (kao i osvim drugima) o Novaku jer su "sendvičari"? :hahaha:

Вама, припадницима Свињске хунте.

Ovdje "predočavaš" da Rio Tinto u Srbiju nije doveo..nije potpisao i sačinio obavezujuće ugovore.. KO?
Не разумем ово. Молим те, појасни шта си хтео.

Šta da ti kažem, kada imaš i dijeliš iste stavove i mišljenja kao "džegi i komšija", bolje je biti i 100% sendvičar.. a "sendvičar" znači da poštuješ institucije države Srbije, što ne znači da niko nije poštedjen od bilo kakvih kritika.
Po tebi, sada institucije države Srbije, vlada, predsjednik i ministri ne bi trebali da brinu (kao i osvim drugima) o Novaku jer su "sendvičari"? :hahaha:

Пре него што напишеш име Џег, мораш да устанеш и да се поклониш.

Комша? Са комшом се увек редовно зезамо.

Институције поштујем, људе који су украли државу (припадници свињске хунте) не поштујем.

Не знам какве везе новак има са овим, па да по мени припадници свињске хунте не би тербали да брину о новаку? Је л' си то исто закључио као што је Ана Брнабић, која је лобирала за Рио тинто до јуче (имаш горе јутуб снимак), сада лаже како на са тим ена везе, већ да су то неки бивши радили.

"Napadan zato što branim državu..." z:mrgreen: ajde..
Džeg i komša... zezatte se ali isto mislite, razlike nema..

Očigledna pristrasnost i mržnja prema vladajućoj garnituri, donosi i adekvatne slične odgovore.. tako da, nigdje veze.

Moja pitanja su sasvim jasna ali neki pravih i normalnih odgovora je sasvim malo, ili se kriju iza kojekavih prozivanja, etiketiranja bez osnova i pokrića.
Kao što ste se i sami raskrinkali, hebe se vama za Rio Tinto, cilj je dijametralno drugačiji..

Svakako da ne sporim one koji su stvarno zabrinuti za ekološku zaštitu, i moja podrška je za sve što je u interesu zaštite prirode.

Back