zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
tako blizu, a tako daleko...Florida ili Kalifornija...mada je za nas dobra i Paralija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tako ako slušaš zadriglog Kesića. No, realnost je sasvim drugačija.АВ је највећи лажов на свету.
Ништа није објавио, осим гомиле лажи, као и увек.
Он у животу није рекао истину.
Sada je malo licemerno toliko napadati Vučića zbog nečega što je uradila prošla vlast.Uveo i sta s tim,da je nesto bitno ne bi do sad cekali da pocne hajka pod vucicem lazovom
zamisli AV, kao bodi bildera...narkos čeda jovanović, jedno vreme je bio nabildovan...malo koksa, malo steroida...Ja ne znam ko vise izgleda zadriglo i kome su sise opustene, AV
#nije se desiloSada je malo licemerno toliko napadati Vučića zbog nečega što je uradila prošla vlast.
Čuo sam da su Kesića u školi zvali Masni.Ja ne znam ko vise izgleda zadriglo i kome su sise opustene, AV
Moguce. Ja znam da ovaj ima nadimak Pic0usti, to je vec strasno.Čuo sam da su Kesića u školi zvali Masni.
Strašno je da se kidaš od smijeha na ubuđale fore blijede kopije Džona Olivera.Moguce. Ja znam da ovaj ima nadimak Pic0usti, to je vec strasno.
Jadan je.Strašno je da se kidaš od smijeha na ubuđale fore blijede kopije Džona Olivera.
Nije nista uradila samo ih dovela na rucak a ovaj bi kajmakSada je malo licemerno toliko napadati Vučića zbog nečega što je uradila prošla vlast.
Шта је?
Плашиш се да ћемо да докажемо да си бот и верни, грбави слуга Ани Брнабић?
Каква смрдљива лаж коју преносиш овим одвратним текстом о томе да је бивша власт одговорна за Рио Тинто, а јадна Ана Брнабић, која месецима лобира за Рио Тинто, због фрке око избора, мора да окреће плочу.
Za svoju slobodnu slobodu mišljenja se ne bojim nikome polagati račune i za razliku od mnogih od vas, mislim svojom glavom i onako kako to ja vidim a ne neko drugi.
Da ponovim, ne interesuje me ni vlast, niti tzv žuti, ni desni ni lijevi, interesuje me šta je istina u svemu ovome.
Šta je problem u tome??
Čemu vrijedjanje?
Da li po vama postoji sloboda mišljenja?
Da li svi oni koji ne misle kao vi su "grbave sluge", i da se moraju nečega plašiti?
Ovo se zove terorisanje i prijetnja javnog i slobodnog mišljenja.
Не. Грбавци сте само ви, подржаваоци Ане Брнабић, Александра Вучића и Александра Вулина.
Доказали смо горе да Ана Брнабић лобира за Рио Тинто, али како је због Рио Тинта опао рејтинг, крећу лажи о бившој власти, а горе смо и доказали ко је која документа и када потписивао са Рио Тинтом.
Ok.. nikada ne vrijedjam nikoga po bilo kom osnovu, a pogotovo mi ne pada na pamet da vrijedjam nečije suprotne stavove i mišljenja, koji ako su argumentovano i kulturno predočeni mogu uvažiti i razumjeti.
POstoji nešto iznad vlade, iznad bilo kog predsjednika a to je otadžbina tj naša sveta srpska zemlja i nacionalni interes.. niko kome je iskreno stalo do Srbije i srpskog naroda, nije srećan kada se Srbi medjusobno mrze i vrijedjaju.
I bolje da se ne ponisti ,zato sto bi se placala odsteta .Posto je on lazov, znaci sve suprotno. Nece ponistiti.
Не. Ти се сво време браниш јер осећаш да ћеш бити нападан овде због свог сендвичарења.
Сасуо си низ лажи које су аргументовано побијене, па опет о томе ништа, већ тераш исту причу, гебелсовско понављање лажи, како би 100 пута поновљена лаж постала истина.
Ипак, мислим да вам неће проћи лаж са Рио Тинтом, па и ако је поновите 1000 пута.
Имаш горе и изјаву Ане Брнабић из Лондона, са састанка са Рио Тинтом, и сва документа која су потписивана са Рио Тинтом.
Међутим, за владајућу касту је све то небитно, само им је проблем што им због Рио Тинта пада рејтинг, а избори су иза угла, и онда морају да праве кризни маркетинг око рио Тинта, + да пред изборе потплаћују народ, пензосе са 20 000 а младе са 100 евра.
Вама, припадницима Свињске хунте.Kome nama..??
![]()
Не разумем ово. Молим те, појасни шта си хтео.Ovdje "predočavaš" da Rio Tinto u Srbiju nije doveo..nije potpisao i sačinio obavezujuće ugovore.. KO?
Šta da ti kažem, kada imaš i dijeliš iste stavove i mišljenja kao "džegi i komšija", bolje je biti i 100% sendvičar.. a "sendvičar" znači da poštuješ institucije države Srbije, što ne znači da niko nije poštedjen od bilo kakvih kritika.
Po tebi, sada institucije države Srbije, vlada, predsjednik i ministri ne bi trebali da brinu (kao i osvim drugima) o Novaku jer su "sendvičari"?![]()
Da ga ne rastvaraju onda sonom kiselinom....kopanje onda nije, pumpanje jeste...I bolje da se ne ponisti ,zato sto bi se placala odsteta .
Ovako samo treba doneti Zakon u Skupstini koji ce zabraniti iskopavanje litijuma u Srbiji i resen problem.
kod Pizdoustog je sve neka vrsta prevare, ne treba ni sumnjati u neki marifetlukVučić: "Očekujem da Vlada raskine sve sa Rio Tintom"
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija/vucic-ocekujem-da-vlada-raskine-sve-sa-rio-tintom-2087162