Влада обележава 75. годишњицу смрти краља Александра

To ti okači mačku o rep!
Te tlapnje o nekakvoj regiji je čisti srpski šovinistički izraz i nema veze ni sa historijom, ni sa poviješću.
Hrvatska je bila Trojedna kraljevina Slavonije, Hrvatske i Dalmacije u sastavu AU monarhije.
Imala je potpunu državnost, jedino nije imala neovisnost!
I još da ti nacrtam zašto Pašić nije bio u prvoj vladi Kraljevine SHS:

Да, да ту усташку глупост си ми већ једном рекао истина под именом Љуба. Троједна апсолутна краљевина аутроугарска ?!?и хрвати су измислили федерализам пре Америке!?! Браво

Немаш ти менталних капацитета за расправу ван усташких историјских заблуда утемељених код Старчевића.

Да, да ту усташку глупост си ми већ једном рекао истина под именом Љуба. Троједна апсолутна краљевина аутроугарска ?!?и хрвати су измислили федерализам пре Америке!?! Браво

Немаш ти менталних капацитета за расправу ван усташких историјских заблуда утемељених код Старчевића.

Što se kapaciteta tiče, vidim koliki su tvoji kad si okrenuo na vrijeđanje! :per:

Znak nemoći i nedostatka argumenata. Al bolje tako.
Ne zamajava mi se s tobom! :bye:

Pusti priče!
Što reče al bundy, Austrija je Hrvatsku izgradila, napravila željeznicu, dok za to u Srbiji nisu ni čuli još, sagradila puteve koje i danas koristimo u velikom broju, a za vrijeme KuK Franje Josipa, nije nam ama baš ništa falilo!

Poslije njih došli ste vi i niste ništa izgradili, nego samo devastirali postojeće!

Pa je konačno 1945. nastala Federalna Država Hrvatska, a kasnije SR Hrvatska, gdje smo bar djelom mogli samostalno živjeti.

Da bi 1991. došlo napokon do oslobođenja! :super::super::super:

Da nije bilo srba da stvore tu suludu jugoslaviju vi to vase "oslobodjenje", nikad nebi docekali..... koji tripovi hebote

Ban im je na pocetku XX veka bio djarma koji nije ni znao hrvatski i nije im davao ni da pricaju svoj jezik u javnoj komunikaciji jedno vreme , a kao najveci cin otpora protiv Hedervarija se sakupilo pet studenata i zapalilo madjarsku zastavu na trgu , nes' ti junastvo . :mrgreen:

Ban im je na pocetku XX veka bio djarma koji nije ni znao hrvatski i nije im davao ni da pricaju svoj jezik u javnoj komunikaciji jedno vreme , a kao najveci cin otpora protiv Hedervarija se sakupilo pet studenata i zapalilo madjarsku zastavu na trgu , nes' ti junastvo . :mrgreen:
Mađari su pre par nedelja izgazili zastavu pripadnicima njihovog kontigenta u okviru misije NATO u Avganistanu,ali ih to ne sprečava da ih obožavaju i da ovde lažu svaki božji dan.

Što se kapaciteta tiče, vidim koliki su tvoji kad si okrenuo na vrijeđanje! :per:

Znak nemoći i nedostatka argumenata. Al bolje tako.
Ne zamajava mi se s tobom! :bye:

Основни проблем данашњег света и јесте што се свако баљезгање назива аргументом. То је кажу слбоода говора и демократија, мени је ипак драже да све назовем правим именом. Глупост.

Да ишта о историју знаш не наводио бесмислен чланак, у коме се прича о Пашићевом залагању за некакав српско-православи конпепт уређења(ма шта то значило) кад је управо за време пашићеве владе пре Првог рата мислим 1913, нека ме неко исправи ако грешим, Србија потписала конкордат са ватиканом о изједначавању католичке и православне вере и могућности мешовитих бракова, да би после победе и после Протића и Вемића на чело владе дошао поново Пашић и денео нацрт Устава. Тако да на овим чињеницама твоји шатроаргументи постају обична, небитна усташка глупост.

Тако некако, а посебно је интересантно видети како се данашњи хард кор хрвати гаде и ограђују од илирског покрета који је имао озбиљан потенцијал да пробуди националну свест код Хрвата у време када се и Србија ослобађале, јер су били за пријатељство са српским народом. Усташе и сличне будале су код западних суседаа увек односили победу, а било какав нормалан мозак би био елиминисан.

Što reče al bundy, Austrija je Hrvatsku izgradila, napravila željeznicu, dok za to u Srbiji nisu ni čuli još, sagradila puteve koje i danas koristimo u velikom broju, a za vrijeme KuK Franje Josipa, nije nam ama baš ništa falilo!

I jos uvek vas grade, nista niste u stanju sami da uradite, uvek treba neko da vas vodi na uzicu. Ljudi dobise "oslobodjenje", .......... i zaduzise se 40 milijardi ......... msm shta reci

Mađari su pre par nedelja izgazili zastavu pripadnicima njihovog kontigenta u okviru misije NATO u Avganistanu,ali ih to ne sprečava da ih obožavaju i da ovde lažu svaki božji dan.

Па они ипак лажу на лажи и понашају се како се и према њима понаша. То не води добром суседству а ни европском суживоту који нас очекује. Сада је лако бити генерал и војвда Мишић, требало је бити онда. Блаженопочивши Краљ Александар I Ујединитељ је знао да ако он не створи Југославију да ће је створити неко други у његово име. Међутим, као што је већ наведено, зашто је онда стварана Нова Југославија и то са још више жртава, ако је она била погрешна?.

Back