Vlada DS-SPS: Cvetković premijer Dačić podpresednik

Meне занима ко ће бити будући председник парламента?

Evo ovaj. :hahaha:

70044.jpg

Могао би да пређе,јер би могао да добије гласове коалиционих партнера који су сигурно против воље њихових гласача поступили и забили им нож у леђа.
Овако,ако уђе у Владу са ДС-ом,онда може бити сигуран да је СПС завршио своју каријеру.
Pa nisam bas siguran penzioneri koji glasaju za PUPS ce glasati za njih u bilo kojoj varijanti jer njih interesu iskljucivo njihov socijalni polozaj i nista vise i sve im je jedno sa kim ce se to ostvarivati,da su hteli da glasaju za SPS mogli su to ranije da cine ,a o Palmi da ne govorim tek ce tamo u njegovoj prciji svi glasati za njega taman da sa Cedom udje u koaliciju i da postavi Sonju Biserko za potpredsednika one njegove partije .

palma je po mnogočemu pandan velji iliću, domaćin čovek preduzetnik sa malo obrazovanja ali eto sposoban da opstane u srpskim prilikama.

samo mi je ipak velja mnogo nesimpatičniji.

Палма може бити само пандан Вељи Илићу по томе што је иста сељачина, али ништа друго.

Шта си ти добио од Палме,када га овако волиш...одједном?
Да ти није дао мало "палминог уља",онако у тренди европејском духу?:D

Lik koji naziva britanskog ambasadora sa " stiven"......i treska ga po ledjima......:hahaha:
Baja koji slusa Betovena in live.....:hahaha:
Faca koja je napravila majmunima Tomu , Voju, i Acu pichkoustog, kako ih niko nije napravio jos od vremena kada su ih kao debile maltretirali u osnovnoj............:hahaha:

Zasluzuje moje divljenje:worth::ok:

I jos nesto........alles klar,,,,,,sto bi rekli nemci:hahaha:

Srećan sam što će DS, izgleda, uspeti da formira vladu. Čak se čini da će sve ispasti bolje nego što je bilo ko očekivao pre izbora.

Drago mi je da gledam DSS-ovce i radikale, kako pucaju od besa po forumu zbog palme i sl....Jes' da nije lepo, al' eto :-)

Ipak ne treba smetnuti sa uma ko je Palma, i ko je Dačić.

Ta će koalicija biti prava slika i prilika Srbije danas...nažalost.

Jednoom su opozicionari Nikolu Pašića optužili da se nekulturno ponaša u skupštini, pa mu preporučili da se ugleda na engleskog premijera Gledstouna. On je izašao za govornicu i rekao svim poslancima: "Kakvi vi Englezi, takav ja Gledstoun!"

E, taman tako se može reći i za buduću koaliciju.

Back