adrenochrome junkie
Ističe se
- Poruka
- 2.259
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ovaj.
![]()
jošuvek se nadam da je to sa obradovićem kao ministrom prosvete okrutna šala.
ukoliko nije, muguće je sobzirom na raniji nemar ds-a za resor prosvete, zavešću diktaturu u porodici i zabraniti da se ikadaviše glasa za ds.![]()
Pa nisam bas siguran penzioneri koji glasaju za PUPS ce glasati za njih u bilo kojoj varijanti jer njih interesu iskljucivo njihov socijalni polozaj i nista vise i sve im je jedno sa kim ce se to ostvarivati,da su hteli da glasaju za SPS mogli su to ranije da cine ,a o Palmi da ne govorim tek ce tamo u njegovoj prciji svi glasati za njega taman da sa Cedom udje u koaliciju i da postavi Sonju Biserko za potpredsednika one njegove partije .Могао би да пређе,јер би могао да добије гласове коалиционих партнера који су сигурно против воље њихових гласача поступили и забили им нож у леђа.
Овако,ако уђе у Владу са ДС-ом,онда може бити сигуран да је СПС завршио своју каријеру.
Да ли си ти озбиљна![]()
palma je po mnogočemu pandan velji iliću, domaćin čovek preduzetnik sa malo obrazovanja ali eto sposoban da opstane u srpskim prilikama.
samo mi je ipak velja mnogo nesimpatičniji.
mrtvaozbilljna, preko nekih stvari se ne prelazi.tkacio:
Шта си ти добио од Палме,када га овако волиш...одједном?Palmu mi ne diraj.........![]()
Шта си ти добио од Палме,када га овако волиш...одједном?
Да ти није дао мало "палминог уља",онако у тренди европејском духу?![]()
Da, ali ipak, postoji jedna "sitna" (palma je po mnogočemu pandan velji iliću, domaćin čovek preduzetnik sa malo obrazovanja ali eto sposoban da opstane u srpskim prilikama.
samo mi je ipak velja mnogo nesimpatičniji.
Nemoj više u naslov stavljati uvredljive nadimke koje si smislio. Naslov teksta koji si citirao je sasvim dobar.Cvetković premijer, Dačić zamenik?
: