Izdajica
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
Ipak tri nije srecan broj za vladu. Ne bi im niko zamerio da ih nema vise u vladi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se desilo posle odlaska ? Da li je policija muslimansko-hrvatske federcije čuvala imovinu Srba koji su otišli - kuće,stanove i ostalo od paljenja, rušenja,bezpravnog useljenja ili su pljačkaši i palikuće imali slobodu da rade šta žele.Koliko se sećam rat je bio već završen kad su Srbi otišli iz predgrađa.
Imovina je ili opljačkana ili devastirana ili useljena.
I nema nikakve sanse da se vrati neko od vas,ako hoce?Imas vlasnicki list za kucju,stan...i nista?![]()
Imovina je ili opljačkana ili devastirana ili useljena.
Jeste u Banja Luci, Prnjavoru Bileći i.......! nije bilo rata, samo protjerivanja i logora za neSrbe.Etničko čišćenje u neratnim uslovima koje je nadgledala i podržavala međunarodna zajednica.
Šta se desilo posle odlaska ? Da li je policija muslimansko-hrvatske federcije čuvala imovinu Srba koji su otišli - kuće,stanove i ostalo od paljenja, rušenja,bezpravnog useljenja ili su pljačkaši i palikuće imali slobodu da rade šta žele.Koliko se sećam rat je bio već završen kad su Srbi otišli iz predgrađa.
Da čovek ne veruje...Jeste u Banja Luci, Prnjavoru Bileći i.......! nije bilo rata, samo protjerivanja i logora za neSrbe.
Ne zahebavaj.
Gde da se vrati?
Odnosno u šta? Da dobije svoj stari posao možda? Da nastavi tamo gde je zaustavljen pre sedamnaest godina?
Mda
Jel i vi hoćete da nas se rešite, a?
Ne brini, uredno plaćamo porez ovoj državi![]()
To me ne zanima. Ljevičar sam od rođenja i opozicionar ovoj vlasti. Moji drže vlast u gradu Sarajevu i zato želim da moji vladaju i u Federaciji i cijeloj BiH!
Čuvala ih je od paljevine, taman toliko dok se u njih nisu uselili turci.
Rat je bio završen, ali turci nisu prešli na tu stranu dok se srpska vojska nije povukla, a sa vojskom i narod.
I nema nikakve sanse da se vrati neko od vas,ako hoce?Imas vlasnicki list za kucju,stan...i nista?![]()
Da vas se resimo?! Ne zezaj ti mene...
Pitam jer se rat zavrsio,pa valjda mozes da prodas ono za sta imas papire?
Barem da im ne ostavis ono gde si bila od rodjenja.Ne znam,zato pitam.
I nemoj da me vredjas.
Ja bio tamo dobrovoljno i rekoh tu negde da su me Sarajlije prihvatile kao da smo odrasli zajedno.To sam retko gde doziveo.A kapiram da su takvi i u mirnodopskim uslovima.
I nije mi zao sto sam bio.
Jeste u Banja Luci, Prnjavoru Bileći i.......! nije bilo rata, samo protjerivanja i logora za neSrbe.
Ko tebe vređa? Pa naravno da su dosad uspeli Srbi vratiti svoju imovinu tamo!ALI NE SVI!!!! Pričamo o ratu i o nemogućnosti povratka nastavljanja života tamo. Pa od tada su prošle godine, čoveče! Ljudi su u međuvremenu stvorili novi život na drugom mestu. Šta smo trebali, sedeti i plakati?
Ma ne vredi da ti objašnjavam...bez uvrede.
Ne vredjam se....ybg,ok.Izvini sto sam pitao....