GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Skokovi pomazu samo kada si mladji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Khm khmpravilno sam jeo...tj. imao sam 3 obroka dnevno...
Da 3 obroka dnevno nije pravilno ako vecj idemo u krajnost.. nego 5 - 8 ( 8 je bash ono extrem, za sportiste koji nemaju zivot
).
a imas klikereKakve gluposti ovaj covjek prica za skokove i istezanje. Pa i u nogometu se istezu pa su svi od 170-185 rijetko koji vislji. A za onaj zakljucak da su rukometasi, kosarkasi i odbojkasi visoki zbog puno skokova-jednom rijecju glupost. U nizim ligama ima mnogo igraca u tim sportvoima koji su niski. Zasto na TV vidite samo visoke kosarkase i rukometase. Jedan je odgovor zato jer covjek od 175 nemoze nadskocit blok ljudi od 1.9, odnosno niski igraci otpadaju u kategorijama kadeti i juniroi jer su neefikasni (vrijedi za jace klubove). Zasto ja vidim bracu jednake visine u slucajau gdje jedan trenira npr. rukomte a drugi ne, NEZNAM neka mi ovaj lik objasni!!!
Ne pravim se lud... a mozda nisam ni strucanznaci svoje dete da treba sto vise deca da skacu da bi porasla... malo cudno... jer kod doskoka dolazi do sabijanja a ne razvlacenja... al nema veze.... ne znas koliko csto i po koliko skokova treba da se radi
? Jako me zanima
[/QUOT
zvercina,tacno je da skokovi pomazu u rastu,ali ne samo skokovi,nego celokupni treninzi i igranje tih sportova kao sto su kosarka i odbojka,ja treniram kosarku i mnogi moi drugovi koji su bili iste visine kao ja dok smo trenirali,sada posle 2-3 godine mnogo sam visi od njih...i to da bavljenje tim sportovima utice na rast,nije nista cudno,niti nesto novo,samo sto ti za to izgleda ne znas ...![]()
Ti nijesi nikad cuo za to?
Mozda ne pomazu kada imas 30 godina ali pomazu kada imas 15...
I ne pravi se lud...vec pokazi da si strucan ako jesi...
koristi hormone za rast)
Lol,pa da dobije akromegaliju i niz drugih poremecaja?![]()
Mnogo kosarke i mnogo skokova...kazu...utice na rast...zatim tu je pravilno spavanje...odnosno spavanje nocu...postoji jos jedan dodatak...da se opustas na vratilu...i tako visis neko duze vrijeme svakodnevno...
Za neke posebne vjezbe nikad nijesam cuo a bojim se i da ne postoje...