fatcat
Ističe se
- Poruka
- 2.748
Ajd ne zayebavaj junky. Znaš ti i bolje od toga.![]()
Da, i ja mu se cudim. Trebalo je dosad da nauci da moderacija tolerise one koji brane ustase.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd ne zayebavaj junky. Znaš ti i bolje od toga.![]()
idite bre tucajte si jaja
Da, i ja mu se cudim. Trebalo je dosad da nauci da moderacija tolerise one koji brane ustase.
uostalom evo vam nagradno pitanje,ko je gori ustaša il onaj ko ga brani i podržava
Ti se, kao, sjećaš tog vremena?![]()
Pa kao se ne sjećaš da ste skupa pili
Kao i one koje časte.
I da mi netko slučajno ko neki dan ne servira priču sa praznikom.i vi ste nama isto tako čestitali.Blago tebi tak se i doma ponašaš sa svojim gostima. U tom slučaju ne bi ti nikad htjela biti gost.Kad treba sa nekim cugat ustaše su dobre pa i ostali nesrbi.Ali baš kjao pravi alkosi vrijeđate sve oko sebe.
pa super,evo opet vam kažem imate vaše forume imate vašu državu koj ćete **rac ovde kad vas neželimo. Vređamo takve kao ti,koji "cugaju" sa ustašama i ostalim krvnicima i ništa im nije sveto
pa imaju forume, ali nemaju ono što imamo mi, a to su velike krute kite, čast, obraz, istoriju, jezik, veru, toplinu, temperament, državu i naravno Džeja...![]()
Jedino za Džeja se mogu složiti da je izvorno srpski! (mada je malkice tamnoput)
Jeli ustaša, si ručkao ti danas jajca? Čujem da ustaše pate od nedostataka istih, pa mogu da ti ponudim svoja da onjušiš i lizneš...
Čedo, druže, pa ti znaš da se u mojoj kući slave i Uskrs i Vaskrs.
Pa džaba slavlje kada jajca nema...![]()
To moraš pitati moju pravoslavnu ljepoticu. Mislim da se nebi složila s tobom.
E sirotica, kad ne zna za bolje...
Ništa ti ne brini. Nije joj loše.
Nego, otkad si me skinuo s liste?
Mislis sirotan.![]()
a za ono životinjo... sisaj mi tuki