Vjeroučitelji će djeci tumačiti Domovinski rat

Ti se, kao, sjećaš tog vremena? :mrgreen:

Pa kao se ne sjećaš da ste skupa pili :mrgreen:
Da, i ja mu se cudim. Trebalo je dosad da nauci da moderacija tolerise one koji brane ustase.

Kao i one koje časte.
I da mi netko slučajno ko neki dan ne servira priču sa praznikom.i vi ste nama isto tako čestitali.Blago tebi tak se i doma ponašaš sa svojim gostima. U tom slučaju ne bi ti nikad htjela biti gost.Kad treba sa nekim cugat ustaše su dobre pa i ostali nesrbi.Ali baš kjao pravi alkosi vrijeđate sve oko sebe.

Poslednja izmena:
Pa kao se ne sjećaš da ste skupa pili :mrgreen:

Kao i one koje časte.
I da mi netko slučajno ko neki dan ne servira priču sa praznikom.i vi ste nama isto tako čestitali.Blago tebi tak se i doma ponašaš sa svojim gostima. U tom slučaju ne bi ti nikad htjela biti gost.Kad treba sa nekim cugat ustaše su dobre pa i ostali nesrbi.Ali baš kjao pravi alkosi vrijeđate sve oko sebe.

pa super,evo opet vam kažem imate vaše forume imate vašu državu koj ćete **rac ovde kad vas neželimo. Vređamo takve kao ti,koji "cugaju" sa ustašama i ostalim krvnicima i ništa im nije sveto

pa super,evo opet vam kažem imate vaše forume imate vašu državu koj ćete **rac ovde kad vas neželimo. Vređamo takve kao ti,koji "cugaju" sa ustašama i ostalim krvnicima i ništa im nije sveto

pa imaju forume, ali nemaju ono što imamo mi, a to su velike krute kite, čast, obraz, istoriju, jezik, veru, toplinu, temperament, državu i naravno Džeja... :hahaha::hahaha:

Back