Vjerena cura

Ovako, vec 2 mjeseca pisem sa vjerenom curom, krenulo kao cista zezancija medjutim sada se cujemo neprestano, znamo osvanut nekada pisajuc, nismo se nikada vidjeli privatno, samo u okviru posla, zvao sam je par puta na kafu i odbila je uz pricu kao "njen vjerenik nije zasluzio tako nesto, ona njega voli, itd itd", i tu sam polako poceo hladit vise od pisanja, medjutim ona ne prestaje da se javlja, u svako doba dana i noci mogu ocekivat poruku, nekada mi se javi cim on ode kuci, ona pise meni odmah evo otiso je momak itd itd, ne razumijem sta je u pitanju i zasto mi pise, da li joj se svidjam ili jednostavno joj prija paznja koju sam joj posvecivo kroz poruke, svih se tema dotaknemo, cak smo pisali i kako bi nasa veza izgledala ali cim bi joj rekao da se vidimo ona odbija uz izgovor kako nije ok prema vjereniku, stvarno bi volio i tudja misljenja da cujem
:lol:

Čitaj lektiru, to hoću-neću je već izanalizirano, pripovetka ''Nesreća'', A.P.Čehov.

Samo kažeš - "Je li ti hoceć nešto konkretno ili da mi traćiš vreme". Ako ti je stalo do toga. Ako ne (mada si to dozvolio od početka) prosto bez ikakve naznake prekini dalji razgovor.

P.S. Pazi šta govoriš. Da ne ispadne da si navalentan i da je uznemiravaš. Zato što je to krivično delo. Budi oprezan šta pišeš.

Samo kažeš - "Je li ti hoceć nešto konkretno ili da mi traćiš vreme". Ako ti je stalo do toga. Ako ne (mada si to dozvolio od početka) prosto bez ikakve naznake prekini dalji razgovor.

P.S. Pazi šta govoriš. Da ne ispadne da si navalentan i da je uznemiravaš. Zato što je to krivično delo. Budi oprezan šta pišeš.
Uh do sad su mogli da me prijave ahahaaa

Hahaha ma nisam nesto ni navaljivo na tom vidjanju, par puta predlozio i rekla kako nije ok prema vjereniku ali je steta sto nismo se ranije sreli, upoznavanje teklo tako sto mi se sama javljala, skoro nametnula, radimo u istoj firmi, samo sto sam ja komercijalista i 90% vremena sam na terenu, skroz rijetko svracam kod nje u kancelariju ali je pocelo tako sto me zvala za bilo kakvu glupost da pita (fali li ti hemijska olovka, heftalica hahah), ma biiiilo sta samo da ima razloga da nazove, ali eto ni sam ne znam sta da mislim i da radim, msm imam ja dovoljno godina ali nikad na odmet i tudje misljenje, nisam bas u fazonu da joj je se javim vjereniku, ako hoce sama nek ga ostavi

Hahaha ma nisam nesto ni navaljivo na tom vidjanju, par puta predlozio i rekla kako nije ok prema vjereniku ali je steta sto nismo se ranije sreli, upoznavanje teklo tako sto mi se sama javljala, skoro nametnula, radimo u istoj firmi, samo sto sam ja komercijalista i 90% vremena sam na terenu, skroz rijetko svracam kod nje u kancelariju ali je pocelo tako sto me zvala za bilo kakvu glupost da pita (fali li ti hemijska olovka, heftalica hahah), ma biiiilo sta samo da ima razloga da nazove, ali eto ni sam ne znam sta da mislim i da radim, msm imam ja dovoljno godina ali nikad na odmet i tudje misljenje, nisam bas u fazonu da joj je se javim vjereniku, ako hoce sama nek ga ostavi

Ne treba da se muvas sa zauzetim zenama.To donosi maler.
Danas vara njega, sutra ce tebe...
Verovatno te drzi u rezervi; jer sa takvom zenom nikad nije sigurno.
Ako pukne s njim, obradice tebe....pa kad bude s tobom ,drzace nekog treceg u rezervi itd itd.Kad pukne s tobom ,otici ce s trecim...a ti ces izgubiti silno vreme na promasenu vezu...umesto da trazis ozbiljnu zenu...
Samo ne zaboravi da za ozbiljnu i odgovornu zenu i sam moras biti ozbiljan i odgovoran da bi je se udostojio.
Inace ces zivot protraciti u zevzecenju sa zevzecima.

Loži se na tebe, prevarila bi verenika sa tobom sigurno. Dal bi ga ostavila, to je već drugo pitanje.

I tako, u pauzama kada je verenik ne trpa a ona se predomišlja da l je došla il bi još malo pošla ti se nađeš kao idealni da popuniš praznine i zabaviš taštinu. Mslm, svaka tebi čast, drugi ebe ali ti je zadovoljavaš na nekom nazovimo ga višem nivou. Sebe radi batali to, ako bi da si milosrdan volontiraj tamo gde je pomoć zaista potrebna, ako bi žensku ima slobodnih pa veri i ti neku jednog dana. Mslm moguće je da ste vi ono pravoi sad treba da odradiš njen transfer u vaš klub iz njihovog, ono ako si naivčina ali recimo da je tako, požuri, mnogo teže ide kada se obaveže i nabaci par prikolica pride. Ili sačekaš jedno pet, deset, pedeset godina, ionako se toliki razvode pa ko zna jednog dana.

Ovako, vec 2 mjeseca pisem sa vjerenom curom, krenulo kao cista zezancija medjutim sada se cujemo neprestano, znamo osvanut nekada pisajuc, nismo se nikada vidjeli privatno, samo u okviru posla, zvao sam je par puta na kafu i odbila je uz pricu kao "njen vjerenik nije zasluzio tako nesto, ona njega voli, itd itd", i tu sam polako poceo hladit vise od pisanja, medjutim ona ne prestaje da se javlja, u svako doba dana i noci mogu ocekivat poruku, nekada mi se javi cim on ode kuci, ona pise meni odmah evo otiso je momak itd itd, ne razumijem sta je u pitanju i zasto mi pise, da li joj se svidjam ili jednostavno joj prija paznja koju sam joj posvecivo kroz poruke, svih se tema dotaknemo, cak smo pisali i kako bi nasa veza izgledala ali cim bi joj rekao da se vidimo ona odbija uz izgovor kako nije ok prema vjereniku, stvarno bi volio i tudja misljenja da cujem
Samo za sex nek se javi

Prvo sto mi je upalo u oci je tvoj nik sa 3 sestice, sto me realno odbija od komunikacije.
A odgovor na temu: zaebava te, dosadno joj je.a i vezba flertovanje da ne ispadne iz forme kad udje u brak.
Batali to, nadji neku slobodnu.

Nije ti palo na pamet da zeli samo da se druzi sa tobom?

Nije ti palo na pamet da zeli samo da se druzi sa tobom?
bas vala
drag.gif

cim se pokusas pribliziti muskarcu onda odmah misli hoces sex
drag.gif

a neke zene prosto samo zele muskog prijatelja i nista vise
drag.gif

Postoji - uvek će u mojim mislima, duši i srcu postojati jedna predivna devojka sa kojom nisam imao seksa … Možda je zato ta moja večna ljubav toliko sveta … ❤

Pita Mujo Fatu: "Da te ja varam šta bi ti uradila?"

Fata: "Objavila bi to u novine!"
Mujo: "Baš nekoga to zanima."
Fata: "Zanima, zanima."
Mujo: "Šta bi ti napisala?"
Fata: "Mujina sahrana je danas u 15 sati na gradskom groblju!"

Back