Vjerena cura

Roki666

Početnik
Poruka
4
Ovako, vec 2 mjeseca pisem sa vjerenom curom, krenulo kao cista zezancija medjutim sada se cujemo neprestano, znamo osvanut nekada pisajuc, nismo se nikada vidjeli privatno, samo u okviru posla, zvao sam je par puta na kafu i odbila je uz pricu kao "njen vjerenik nije zasluzio tako nesto, ona njega voli, itd itd", i tu sam polako poceo hladit vise od pisanja, medjutim ona ne prestaje da se javlja, u svako doba dana i noci mogu ocekivat poruku, nekada mi se javi cim on ode kuci, ona pise meni odmah evo otiso je momak itd itd, ne razumijem sta je u pitanju i zasto mi pise, da li joj se svidjam ili jednostavno joj prija paznja koju sam joj posvecivo kroz poruke, svih se tema dotaknemo, cak smo pisali i kako bi nasa veza izgledala ali cim bi joj rekao da se vidimo ona odbija uz izgovor kako nije ok prema vjereniku, stvarno bi volio i tudja misljenja da cujem

Ovako, vec 2 mjeseca pisem sa vjerenom curom, krenulo kao cista zezancija medjutim sada se cujemo neprestano, znamo osvanut nekada pisajuc, nismo se nikada vidjeli privatno, samo u okviru posla, zvao sam je par puta na kafu i odbila je uz pricu kao "njen vjerenik nije zasluzio tako nesto, ona njega voli, itd itd", i tu sam polako poceo hladit vise od pisanja, medjutim ona ne prestaje da se javlja, u svako doba dana i noci mogu ocekivat poruku, nekada mi se javi cim on ode kuci, ona pise meni odmah evo otiso je momak itd itd, ne razumijem sta je u pitanju i zasto mi pise, da li joj se svidjam ili jednostavno joj prija paznja koju sam joj posvecivo kroz poruke, svih se tema dotaknemo, cak smo pisali i kako bi nasa veza izgledala ali cim bi joj rekao da se vidimo ona odbija uz izgovor kako nije ok prema vjereniku, stvarno bi volio i tudja misljenja da cujem
Ako se ona tebi stvarno dopada, što je sam to ne pitaš? Nešto u smislu, ako toliko voliš svog verenika, zašto mene zoveš?Iskreno, ovako sa ženske pozicije, mislim da ona i sama ne zna šta hoće! Ima takvih žena, ni sa jednim nisu načisto,dok započnu napr. par paralelnih veza.

Ne znam kako ona razmislja. Mogu da podjem samo od sebe = Svidjas joj se. Jer da joj se ne svidjas ne bi gubila vreme sa tobom. Jer ako je meni srce vec zauzeto nema sanse da mi prijaju razgovori sa nekim drugim muskarcem. U takvim situacijama taj drugi samo smeta. Ti joj ocigledno ne smetas, tako da mislim da joj se svidjas.

Prija joj tvoja paznja. Ti joj dodjes kao razbibriga. Ako ostavi verenika zna da ce izgubiti i tebe i tvoju paznju. Dosadjuje se pa se malo igra sa tobom.

Ma fazon je sto nisam ja njoj reko da sam zaljubljen ili nzm ni ja, nego jednostavno dopada mi se kao osoba na sta je ona odgovorila da je velika steta sto se ona i ja nismo ranije sreli, samo mi nije jasno ako vec me zove da vidi da li sam stigo bezbijedno negdje, pise non stop, nije joj tesko do 2-3 ujutro pricat samnom i u 6 ustat na poso zasto onda toliko izbjegava da se vidimo, kao ja sam vjerena i nije ok prema njemu, ma od sad izbjegavam poruke, nemam ja vremena za ovakve igrice

Tako je otkači se od nje. Nađi nešto svoje i gradi priču. Sedi na dve stolice. Ti joj sad prijaš za razgovor, a ovaj drugi da se malo uda.
2 meseca je dobar vremenski period da kažeš sebi "dosta".

Ma fazon je sto nisam ja njoj reko da sam zaljubljen ili nzm ni ja, nego jednostavno dopada mi se kao osoba na sta je ona odgovorila da je velika steta sto se ona i ja nismo ranije sreli, samo mi nije jasno ako vec me zove da vidi da li sam stigo bezbijedno negdje, pise non stop, nije joj tesko do 2-3 ujutro pricat samnom i u 6 ustat na poso zasto onda toliko izbjegava da se vidimo, kao ja sam vjerena i nije ok prema njemu, ma od sad izbjegavam poruke, nemam ja vremena za ovakve igrice
Mozda je i njoj sve ovo novo. Zna da ne bi trebalo i da je verena, ali je nesto vuce prema tebi.
Mozda je najbolji test da joj stvarno otvoreno kazes da ti se ne svidja ovakva situacija i da treba da prestanete da komunicirate. Ali bas da joj kazes. Ako samo odes bez reci ona ce opet pokusati, jer nece znati o cemu se radi.
Ako ti se nakon tog prekida opet javi onda joj se stvarno svidjas.

E imala sam dve slične situacije (niko nije bio veren) ali mislim da dopisivanje kao dopisivanje zadovoljava neke ljudske potrebe. Međutim to je ništa (ako mene pitaš), a gubi se vreme. Za dva meseca ako se nije ništa desilo, nisi je video i to, zajebii. Neki ljudi mogu do besvesti da se dopisuju.
Ti si srčan očigledno i ne možeš da održavaš kontakt čisto za 'ne daj Bože, nek se nađe' kao što bi većina muškaraca postupila (ili mi se čini). Tako da kolko god da je lepo, prekidaj. Moj savet, mislim ti poslušaj i nekog drugog. Ja bih to prekinula.

Back