Vjecno nas "zalomi"

Čemu tolika malodušnost? I kada ne čuješ što bi želeo saslušaj do kraja. I kada ne vodi kamo bi ti želeo, opet idi dokle vodi... Ne zbog njih, zbog sebe. Smaranje nije razlika u stavovima ili čemu već, smaraš se kada si lenj i nevoljan da saslušaš i sagledaš drugu osobu. Ko zna, možda usput naiđe neka nova staza, život je retko kakvim ga zamišljamo ali ume pozitivno da iznenadi. Teško da će neko biti nekom potaman na osnovu prve priče, to su samo predosećaji, često predrasude, lažemo sebe više nego što lažu nas. I sa što više iskustva rastu nam šanse da se pojavi ono čemu težimo, iako uglavnom niko nema unapred pojma kako to izgleda. Ali kažu da vredi.

Uostalom, svako od nas svoje stavove nosi u svakom svom postupku, i mnogi od njih se mogu uočiti i pre nego što se nekom obratiš. Samo treba gledati. I ne zaboraviti da i tebe neko gleda. Malo više truda, malo manje očaranosti, a sve za mnogo manje razočaranja. Takvu pogodbu je teško odbiti.

Uvijek me zalomi...svoje misljenje o nekoj osobi--zenskkoj, skoro uvijek.
Taman, kad se ponadam da je ova vrh, a onda se upoznam, prospem koju rijec i shvatam polako ali sigurno da nam se svakom rijecju putevi sve vise razilaze.

Mozda je i zenama ovo "upalo u oci", kad pricaju s muskarcima, ali...

Opet se nadam i otpocinjem maksimalno dobronamjerana razgovor, a onda te spusti i vrati tebi sve prevare koje je dozivjekla od svog odabranog...opet cutis k;'o zaliven....opet se ponavlja...covjek i zena dva razlicita svijeta koja su tako spojiva , ali i tako nespojiva
Па кад пуцаш на сам врх z:mrgreen:

Uvijek me zalomi...svoje misljenje o nekoj osobi--zenskkoj, skoro uvijek.
Taman, kad se ponadam da je ova vrh, a onda se upoznam, prospem koju rijec i shvatam polako ali sigurno da nam se svakom rijecju putevi sve vise razilaze.

Mozda je i zenama ovo "upalo u oci", kad pricaju s muskarcima, ali...

Opet se nadam i otpocinjem maksimalno dobronamjerana razgovor, a onda te spusti i vrati tebi sve prevare koje je dozivjekla od svog odabranog...opet cutis k;'o zaliven....opet se ponavlja...covjek i zena dva razlicita svijeta koja su tako spojiva , ali i tako nespojiva

pojaviće se i tvoja princeza valjda, samo ljubi je dugo za svaki slučaj,

pa neka joj se balska haljina pretvori u prnje i prepoznaćeš je i znaćeš 100% z;)

smaračku energiju, bez slaganja : )
aha. ovo je tema o tvom stavu. a svi ostali koji iznesu svoj - greše.
izvinjavam se. samo ti zastupaj svoj stav.
neću pogrešiti ponovo iznoseći svoj na tvojim temama
Ja se tebi čudim, Arti, firma - čovek, uspešan, sa mesarom na glavnom sokaku, pa sve to batalio, otiš'o u moderatore ( bolje da si u " Legiju stranaca " ! ) i sad' debatuješ sa osobom koja je unajmila ovlašćenog tumača i za sopstvene misli, stavove, riječi ... :(

Ja se tebi čudim, Arti, firma - čovek, uspešan, sa mesarom na glavnom sokaku, pa sve to batalio, otiš'o u moderatore ( bolje da si u " Legiju stranaca " ! ) i sad' debatuješ sa osobom koja je unajmila ovlašćenog tumača i za sopstvene misli, stavove, riječi ... :(

nema više mesare: (
vidiš da sam morao da zatvorim lokaciju : )
ali za tebe, preko veze, uvek možemo srediti neke čvarke i kavurmu : )

Samo ti vuci paralele i čatuj okolo, pa kad' ti i ovde uruče otpremninu, onda ćeš, onako, u prolazu, da gledaš izloge mesara i forume razne, suznih očiju, k'o " Devojčica sa žigicama " !!! :lol:

pa, ništa
ako se to desi
kao majstor svog zanata
vratiću se starom pozivu z:lol:
a možda, kao kontrauslugu, zbog činjenice da sam dobio otmremninu zahvaljujući tebi
i sam postanem gonič... nečega : )
da
manje čata! : )

Poslednja izmena:
a010.gif
...ovo nešto hard core lično...

kazu ljudi ne valja ulaziti previse otvoreno odmah..otvorenih misli i srca..dok se ljudi ne upoznaju i vide da li su njihovi svetovi spojivi...na zalost neki se tome nikad ne nauce
wellcome to the club
:zstidljivko:
O, Frank...sad se obradova :D
Pa de nadje u ove sate filozofiju....
nesto s komunikacijom ne ide ;)
Prvo mi to pade na pamet, čovek ima problema sa komunikacijom, što i nije neki hendikep, mnogi se tu ne snalaze čak i kad se upoznaju i kada iza sebe u nekoj vezi ostave solidno "parče" vremena.
kako nije
vidi dobru sisu i ponada se da je riba vrh, a onda ona zine i on sazna da ona ne zna ko je.. hamilton.. i razočara se.
Nije to presudno, ako on ne zna kako da izvuče od ribe ono što mu treba. Npr. ja imam dobre sise, a ne zanima me ko je Hamilton. z:) Ne može čovek tako lako da se razočara u nekog ako zna šta od te osobe želi, šta očekuje, ako s tim nije načisto onda će stalno prolaziti kroz tu agoniju nerazumevanja i uvek će ostajati gubitnik. Kao što u nekoj galeriji verovatno neće naći ribu koja će odmah posle prvog susreta hteti da se kresne s njim, tako i na nekom splavu teško da može da pronađe ribu koja će s njim moći da filozofira do besvesti i da se nadmudruje bez potrebe da završe u krevetu posle fajronta. z:)

Back