Vizualizacija po zenskim casopisima ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
Procitao sam u nekom zenskom dodatku da treba vizualizirati svoje zelje i da ce te pozitivna energija odvesti tamo . Vizualizirao sam da sam kralj jugoslavije i nista se nije desilo . Kolona crnih mercedesa ulazi u beograd i ide prema skupstini gdje narod odusevljeno klice novom kralju . Razdragan narod baca cvijece na cestu od surcina . Nista se od toga nije desilo !

Malo mi mala samo srbija . Ja bi vecu drzavu a i ljepsi sam i bolje govorim od ace gice . Bio bi dobar liberalni kralj samo bi suspendirao ustav i uveo diktaturu . Zivjeli bi ko bubrezi u loju . Cak vam i metro napravim ! Pa nemojte reci da nisam dobar kandidat , bilo bi vam veselo samnom .

Malo mi mala samo srbija . Ja bi vecu drzavu a i ljepsi sam i bolje govorim od ace gice . Bio bi dobar liberalni kralj samo bi suspendirao ustav i uveo diktaturu . Zivjeli bi ko bubrezi u loju . Cak vam i metro napravim ! Pa nemojte reci da nisam dobar kandidat , bilo bi vam veselo samnom .

pa sta je sad?ne valjas svojima pa si dosao nama da krojis kapu?
a sto se tice te vizuelizacije,to nista nije tacno.svakodnevno slusam od drugarica koliko je to vazno,ali ja sam kao mladja bila opsednuta losim mislima u vezi mojih roditelja,stalno sam zamisljala kako im se nesto lose desava,sahranu,svaki put bih zapravo plakala,jer nisam mogla da se iskonrolisem
moji su hvala bogu preziveli te vizuelizacije,eno ih zivi zdravi i matori :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back