Besomar
Zainteresovan član
- Poruka
- 156
@Akhenaton fali ti odje Barska bitka 1042 godine.od 60000 vojnika poginulo 40000 prema Skilici,Kekavmenu i Zonari.Uz bugarski vjerovatno najveci poraz na balkanu bar po gubicima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok izvinjenjeAKHENATON:Ne fali meni nista jer nisam ja pisao text. Preneo sam ga tako kako je napisan.
ok izvinjenje.oce li bit jos sto o heraldici?AKHENATON:Ne fali meni nista jer nisam ja pisao text. Preneo sam ga tako kako je napisan.
Бл:ПА сада је тебе да назовем МАКЕДОНАЦ па шта јел треба правити драму??
О ВЕЛИКИ ИСТОРИЧАРУAKHENATON:To nije isto. Kad se kaze Romej ili Vizantinac misli se na jedan jedini narod. Isto kao da kazes Croatia i Hrvatska, svi znaju na koga se misli i to ne moze da se poredi kad nekog Srbina nazoves Makedoncem, Englezom, Francuzom i sl, jer oba naroda postoje.
Бл:БРАТЕ КОД НАС ПРАВОСЛАВНИХ РОМЕЈА НИКАДА НИЈЕ ПРЕСТАЛА ДА ПОСТОЈИ.
ЦАРИГРАД ЈЕ ЊЕН ГЛАВНИ ГРАД
САМО ЧЕКАМО ЧАС ПРАВОСЛАВНОГ УЈЕДИЊЕЊА И ОСЛОБОЂЕЊЕ ЦАРИГРАДА
Бл:БРАТЕ КОД НАС ПРАВОСЛАВНИХ РОМЕЈА НИКАДА НИЈЕ ПРЕСТАЛА ДА ПОСТОЈИ.
ЦАРИГРАД ЈЕ ЊЕН ГЛАВНИ ГРАД
САМО ЧЕКАМО ЧАС ПРАВОСЛАВНОГ УЈЕДИЊЕЊА И ОСЛОБОЂЕЊЕ ЦАРИГРАДА
Нова времена нова политика.Bi2:Mislila sam da samo čitam i... ćutim. Da se ne petljam. Al, par rečenica me nateraše da promenim mišljenje.
Čiji je ,bre, Carigrad glavni grad ? Koja ,bre, Romeja ? Ču li ti ikad za Ustanak u Zeti iz 1036.g? Ko ga podiže i protiv koga ?
Бл:Нова времена нова политика.
Противници Христа и ПРАВОСЛАВЉА се уједињују па треба и ми да се ујединимо.
ЗАЈЕДНО СМО ЈАЋИ ;-)
Како нема смисла?Bi2:Onda tako kaži. Nemoj zbog "novih vremena i nove politike" da o krojiš staru Istoriju.Nema smisla prema precima.
Бл:Како нема смисла?
Па на кога да се угледам ако нећу на моје ЈУНАЧКЕ И ЧАСНЕ ПРЕТКЕ ПРАВОСЛАВНЕ
Бл:ЧОВЕЧЕ ТИ СИ ЖЕСТОКО ЗБУЊЕН.
Зар мислиш да се без САГЛАСНОСТИ ЦАРА РОМЕЈСКОГА могла ФОРМИРАТИ СРБИЈА или АУТОКЕФАЛНА СРБСКА ЦРКВА ПРАВОСЛАВНА?????????
Много си збуњен бечком школом. Али има времена
...hi,hi.hi......e, baš si pogodio ko prstom u pekmez ! Izvini, al morala sam. Ako je u ovoj priči neko zbunjen, onda si to ti. I to žestoko. Ne ljuti se, al opet knjigu u šake i čitaj, čitaj...piše sve lepo.Бл:ЧОВЕЧЕ ТИ СИ ЖЕСТОКО ЗБУЊЕН.
Зар мислиш да се без САГЛАСНОСТИ ЦАРА РОМЕЈСКОГА могла ФОРМИРАТИ СРБИЈА или АУТОКЕФАЛНА СРБСКА ЦРКВА ПРАВОСЛАВНА?????????
Много си збуњен бечком школом. Али има времена