VIZA ili MASTER

mladen_ur

Početnik
Poruka
3
Banka nudi VIZA i MASTER kreditne kartice. Koja je bolja i u cemu se uopste te kartice razlikuju?
2. na mojoj mestro kartici imam neke brojeve:
U prvom redu npr: 8566 6835 0653 5791
u drugom moje ime
u trecem: valid thru 12/07
u cetvrtom:
racun 261-210000002695856-25.
Sta je sta ovde?
Koji broj kucam kada zelim da kupim nesto preko neta, a koji broj treba da dam nekom da bi mi uplatio neku sumu?

Ovo je neka skrivena kamera?

Broj kartice ti je prvi red koji si pomenuo, a broj računa za koji je vezana kartica je ono što si naveo kao račun. Dakle broj u prvom redu kada kupuješ, a broj u poslednjem kada hoćeš neko da ti uplati. Obrati pažnju da Maestro nije isto što i Master, tako da proveri da li site gde hoćeš da kupiš prihvata Maestro kartice.

261 šarene laže.....

Na kartici ti fali 4 pin koda , koji verovatno i nemaš , jer ti je kartica ili atm kartica (znači samo automati) ili lokalni falsifikati...

Prave kartice koje 100% rade na netu , nemaš u srbiji, a jasno je i zašto , kad u banci službenice ne prepoznaju atm karticu svoje banke.....i ne umeju da odblokiraju tek otvoreni tekući račun....

Seti se priče iz parlamenta , zašto treba zabraniti gradnju zgrada preko 4 sprata....jer nemamo sigurnost da će zgrada biti dobro napravljena, sve sam fušer do fušera.....

Back