cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jest, i današnji vitezovi imaju mač... onako ko upisan: veliki, čvrst i sjajan,... i svaki se mačuje sa svojim princomHellen:Моја асоцијација на мач је некако другачија....
kučka:Ko nije čuo za kralja Artura, čarobnjaka Merlina i vitezove Okruglog stola? Malteske vitezove. Vitezove Templare....Legende, istorija,bajke.
Postoje li danas savremeni vitezovi u zivotu, uopste.? Ko su za vas vitezovi.? Sta karakterise vitezove iz cega sledi i kakvi su prema zenama.? Spremni da je zastite, odbrane, postuju,vole..?
kučka:Kakvo odsustvo romantike i specificnosti..zasto se svi trude da se uprosece umesto da budu svoji i posebni ...pravi Vitezovi
Eeeej, shto si mi ukrao poklon, lopuzo jedna!!! Nema te toliko vremena i sad odma kradesh!!! Idem da te prijavim chika policajcu!!! :wink:kojote:![]()
.....
.
kučka:Koliko puta se nadjem izmedju sna i jave..da nekada nisam u stanju da razaznam sta je istina ili ne ..posebno kada su ovakve stvari u pitanju ..Danas..kada je malo razuma i osecajnosti.. :-( Groucho ..ako je ovo istina..onda sam ja u pravu ..kada nisam izgubila veru i nadu da VITEZOVI jos postoje..:grin:
Dlakava_Strvina:I onda dodje Tužni Patak i sve pokvari
livija:nema vise vitezova.... sve konji i princevi u helankama..... :-?
ok.... nije da ih nema..... nadje se neki..... uglavnom tudj..... a ovi slobodni, se vec odavno ni ne trude da to postanu...... :-|
kučka:Patak naprosto ima svoje misljenje, i to je to...Srednjevekovni vitezovi koji su u vecini slucajeva bili nista drugo do vojnici- najamnici, kroz mitove i legende su idealizovani u predstavnike onih koje krase muskost,hrabrost,odvaznost, smirenost ,odanost,romanticnost i pozrtvovanost.Jedna od vrlina koja je krasila ondasnje vitezove je i poseban odnos prema zenama. Da li je i danas tako?
Marka da ne dirash!Dlakava_Strvina:Pa vidi ovo> svi srpski "vitezovi" su isto bili idealizovani do besvesti.
Onaj Kraljević Marko, recimo!
Nema ti te junačke pesme koja ga ne opeva u superlativu!
A ono - Turska tužibaba.
Tako da ja razumem donekle Patkova u procenama.
Evo jednačine za Patkova:
Poznato je da je Svet sferoidnog oblika, ali svako nadje neko ćoše da se ...