Pa poenta je da prvo mislim mozgom cak i pre srca ili KE jbq, njega bi najlakshe stavila. Imam i vishka...:|

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa poenta je da prvo mislim mozgom cak i pre srca ili KE jbq, njega bi najlakshe stavila. Imam i vishka...:|
Pa poenta je da prvo mislim mozgom cak i pre srca ili K![]()
Upoznate finu devojku/ dechka koja vam se svidela/o. Mislite da bi ona mogla biti "ta", ali niste sigurni. Koji je prvi ulog koji "stavljate na sto"?
Dopuna:
-kad stavljate kitu na sto, ne stavljate i srce
-kad stavljate srce na sto stavljate i kitu
-metafora se odnosi na to da li cete dotichnoj devojci / dechku ponuditi prvo kres kombinaciju ili vezu?
Prvo pustim par dana da vidim u kom pravcu idu njene tendencije tj. sta joj je bitnije. A kada svojom izostrenom senzibilnoscu to primetim, stavljam akcenat u tom smeru. I guram dokle god se moze.
Kako je, drustvo?
Upoznate finu devojku/ dechka koja vam se svidela/o. Mislite da bi ona mogla biti "ta", ali niste sigurni. Koji je prvi ulog koji "stavljate na sto"?
Dopuna:
-kad stavljate kitu na sto, ne stavljate i srce
-kad stavljate srce na sto stavljate i kitu
-metafora se odnosi na to da li cete dotichnoj devojci / dechku ponuditi prvo kres kombinaciju ili vezu?
cao ja sam cika doktor i zelio bi da se upoznam sa tobom..svidjas mi se...
Jao vidi neki doktor me startovao.Cao doktore...Jel si ti neki vitez ili si samo doktor?
De si bre ti. Nije te bilo neko vreme...![]()
ma ne....ja sam samo slobo...a ti si? xexe, znam ko si..ti si dobrila...najs tu mit ju![]()
Ma tu sam, samo sada imam posla preko glave, pa ako svratim, to je premija.![]()