znaci ja ne moigu dovoljno da nahvalim ovaj skupi, a samo sam nasao na jos jednom mestu, i to koriscen za neku klinicku studiju... sad citam u slucaju gripa ga ljudi uzimaju na svaka 4 sata u pocetku, ja priznajem da uzimam 1 do 2 paketoca gela na dan, ali je poenta samo da nije obicna emulzija, jer ljudi misle prosta stvar ga napraviti sa lecitinom... pa ne bi bio najskuplji, i bilo bi ga jos da se kupi...ali je problem sto ga nema, a i onda ispada da ja reklamiram ovu jednu formu, tj firmu koja ga pravi
sto se tice liposomalnog, doze od oko 1600 mg, njega ima, dosta je zastupljen, i on je grom od c vitamina, samo mi se nekad stomak buni, tako da njega ne mogu svaki dan, po 1 maksimalno... nije mnogo skup, kome ne smeta neka ga poryci i uzima u kapsulma
od ostalih da kazemo da sam uzimao ESTER C [u tabletama od oko 500 ili 1000mg], on je kao blazi za stomak, i da kazemo da nije skup mnogo isto, e sada koliko je jak, djene-djene, ali mozete njega da uzimate, ako vam ne smeta stomaku, pa i kasnije ako nema problema ne samo sa kiselinom, c vitamin utice i na pepsin, i pepsin je osnovni razlog zasto ja ne uzimam mnogo jace doze, a ima dana kada uopste i ne uzimam c vitamin, kao da sam ja moje kuce pa da mogu sam da ga sintetisem, ili unesem dovoljno sa vocem/povrcem
An esterified form of vitamin C is also available, which may be easier on the stomach for those who are prone to heartburn.
ljudi koji nisu u opasnostiu da dobiju pepticni ulcer, cir, oni mogu da uzimaju jace doze c vitamina, a mi ostali moramo da pazimo, c vitamin ubrzava neke enzime koji ucestvuju u produckiji pepsina, i onda zna da bude cupavo u digestivnom traktu
takodje i kiselina, ali kiselina nije isto sto u pepsin, paziti da se neko ne prekiseli sa najjeftinjom askorbinskom kiselinom
eto, pa uzimajte c vitamin koliko ko moze da podnese i finansijski, i digestivno