Visoka Hotelijerska skola-Kosutnjak

Meni je nekako bolji smer u Novom Sadu - traje 4 godine, nije tesko upasti tamo, prijemni se sprema iz 3 knjige, dok se u BGu sprema i engleski i prakticni deo( i traje 3 godine).
I meni je u opticaju turizmologija u Novom Sadu, i ja sam pored jednog jezera (Palickog :lol: ) :D
I u NS gastro smer traje 3 godine, još nije uveden master, tako da je isto. A na prijemnom isto ima i strani jezik, praktični i teorijski deo kuvarstva

Ljudi imam par pitanja u vezi ove visokoskolske ustanove :lol:
- Da li se moze upisati gastronomija ako nije zavrsena srednja ugostiteljska ?
- Da li se na smeru gastronomija stice prakticno znanje iz kuvarstva ?
- Sta podrazumeva prakticni deo prijemnog iz gastronomije ? ( zavrsavam srednju ekonomsku,ne znam da li bi se snasao)
- Gde mogu i na koja radna mesta mogu hotelijeri da se zaposle ?

Poslednja izmena:
@ Beatle boy planiram da se prebacim na Visoku Hotelijersku smer Hotelijerstvo u septembru. Zanima me jel pametno da to uradim, najvise me zanima sta mozes da radis na kraju kada zavrsis taj smer, za sta si u stvari obucen da radis ? ( Znam uslovi za rad u Srbiji su ocajni ) . Ako hoces dodaj me na skype Mikson1313, imam jos dosta pitanja koja me zanimaju.

Prodajem žensku uniformu za praksu studenata Visoke škole za hotelijerstvo . Konfekcijski broj 40 . Suknja , prsluk, košulja sa kratkim i košulja sa dugim rukavima sa amblemom Hotelijerske škole .

Škola je odlična , nije teško diplomirati , moja ćerka je diplomirala u roku . Može da se radi u inostranstvu i prilikom gradnje CV - sva praksa se računa kao radno iskustvo. Izvinjavam se adminima što ovde postavljam oglas , možda neko od studenata vidi . Kontakt mejl zrmatrona@yahoo.com .

Cao, zelim da upisem Visoku hotelijarsku skolu i smer hotelijarstvo i zanima me ako neko moze da mi keze nesto o tom smeru. Kakvi su profesori, predmeti, praksa i kakvo je stanje sa zaposljavanjem vezano za ovaj smer?😁 Citala sam stare komentare iz 2012. pa me zanima da li se promenilo nesto vezano za ovaj fakultet ili je isto misljenje ostalo???
Hvala unapred 😁

Back