gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Visokog ili niskog muskarca. Koga bi ste pre? i zasto? i koliko visokog? i koliko niskog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne, meni je svejedno
visoki su uglavnom nezniji ali niski su zahebani a ja volim kad tip ima karakter
nizak ali da je malo visi od mene, znaci bar 1.72 / 1.75
a visok do 1.95, moze - mnogo mi je preko
Ja sam visoka 163cm i jako cesto nosim stikle- tako da ja biram onog koji je malko visi od mene, oko 170-175cm, jer nije fora da on bude nizi od mene kad se stanem na visokoVisokog ili niskog muskarca. Koga bi ste pre? i zasto? i koliko visokog? i koliko niskog?
koga bih pre,a koga bih posle?Visokog ili niskog muskarca. Koga bi ste pre? i zasto? i koliko visokog? i koliko niskog?
hmmhmh, pitanje je sadkoga bih pre,a koga bih posle?
Visokog ili niskog muskarca. Koga bi ste pre? i zasto? i koliko visokog? i koliko niskog?
Radije visok, posto sam sama metar i sumska jagodica, da ne moram svaki put da se penjem na stolicu kad hocu nesto sa visih polica da dohvatim ili da promenim sijalicu.
pa ono...visokog, oko 190, al tome izgleda mogu samo da se nadam u ovom a i onom delu svetaVisokog ili niskog muskarca. Koga bi ste pre? i zasto? i koliko visokog? i koliko niskog?
ma vazno je samo da je pupak na pupak![]()
ja sam niska, ali meni su niski oni ispod 1.75
optimalno bi bilo oko 1.80
al nekako su uvek bili viši![]()
otrov se pakuje u malim bochicama...![]()