gost 226460
Iskusan
- Poruka
- 5.050
Koja je donja ,a koja gornja granica visine za dobar izgled muskarca ??178-187??? Sta kazu zene ....
Brad Pitt-180cm,Johnny Depp-175cm,Colin Farrell-178cm,Jude Law-180cm,Bruce Willis -182cm,Daniel Radcliffe-165cm,Robert Pattinson-184cm,George Clooney-179cm,Antonio Banderas-174cm,Orlando Bloom-179cm...Ovo su posebno cenjeni zbog dobrog izgleda ,sada dame sta vi kazete sta je za vas dovoljno ???![]()
de bre spusti tu granicu za 3 cm, please..![]()
Za dame je donja granica 25cm, a gornja ne postoji...![]()
cekamo da zene to urade ,ako uradeja sam stavio ovako po nekim anketama gde je idealna visina 182 ,za koju se odlucilo 67% zena ...inace prosek u evropi je 177cm .
![]()
haha to smo vec apsolvirali![]()
pa kad jesmo džaba otvaraš temu, njima druge dimenzije nisu bitne ..![]()
Koja je donja ,a koja gornja granica visine za dobar izgled muskarca ??178-187??? Sta kazu zene ....
Ma ko njih 'ebe, prava je već spustila granicu..![]()
Ne mislim da je visina presudna za dobar izgled muskarca,ali je pozeljna bar neka prosecna.
nisam ni ja bog zna sta visok ,179-180cm ,kako kadal kas se obujem ,odma skoci 2cm
![]()
A ona kad se obuje, oma skoči 12cm......opet si na gubitku...
![]()
A ona kad se obuje, oma skoči 12cm......opet si na gubitku...
![]()
salu na stranu ,ja sa svijih 180 sam uvek bio prilicno visi od devojaka ,a nisu bile niske ,cak i kad obuju stikle ,uvek sam za celo visi ...![]()
Moja žena je 171, a što voli štiklu 12-ticu. valjda meni u inat...![]()
hebiga ,al dobro kad moze dzejms bond 177cm ,mos i ti 175 zar ne![]()
jos jednom da pomenem da sam visok 196cm![]()
![]()
![]()
![]()
..........najolja visina za muskarce 178-187???? wtf to je mozda najolja za zene.