висина људи кроз епохе

МаркоЖ

Početnik
Poruka
19
ВИСИНА ЉУДИ КРОЗ ЕПОХЕ РАЗЛИЧИТИХ
САЗВЕЖЂА И ДУЖИНА ЖИВЉЕЊА

visina kroz epohe.jpg

Да званична наука не зна ништа може да се закључи и из
тога што се не усуђује да изађе са објашњењем човекове
висине кроз разне епохе Земљине у разним Сазвежђима.
Већ се зна и откривени су археолошки путем скелети особа
које су биле „висине“ и по двадесет и кусур метара.
Нико не сме ни да помисли да се супростави некаквим
величинама - математичким и астрономским.
Величине су биле можда у својим раздобљима, али су били
далеко од истине: Њутн, Коперник, Лав из Винче
( Леонардо да Винчи ), Гора ( Питагора ), Миланковић,
Тесла и многи други...
Не треба одбацити поједине њихове заслуге које су утицале
на промену света и схватања, али се не треба са данашњим
сазнањем ни много освртати на њих.
Да је Земљина оса мењала орбиту и да се са сваком
променом дешавала и катаклизма при преласку из једног
Сазвежђа у друго то сам већ написао и објаснио као и то да
се Земља удаљавала од Сунца, да се повећавао број дана,
број месеци док Земљина оса није ушла у Сазвежђе Рибе и
добила годину од 365,25 дана.
Открила је наука Златни пресек – 1,618 али није знала да га
искористи да израчуна висину људи кроз разне периоде.
На горњој слици можете све да видите, јер то је истина.

извор: књига - Слобода (аутор: Слободан Живковић)

Pogledajte prilog 205225

Тесла и многи други...

A jel ima Nekih skeletnih ostataka da potvrde tu tezu ili je "kataklizma" sve odnela?

Pogledajte prilog 205225

Тесла и многи други...

Visina ljudi se ne menja kroz epohe.
Razlicite visine se dobijaju jedino kada pomesas dve razlicite genetske grupe, sto daje more kombinacija.

NIje bas uvek bio taj trend. Zanimljivo je da su ljudi ranog srednjeg veka bili za 5-10 cm visi od njihovih potomaka u kasnom srednjem veku. Francuzi i Norvezani su se do 1800 smanjili drasticno(neki veruju zbog prepopulacije i loose ishrane i tako generacijama) ali je zato prosecan evropljanin poratao prosecno 18 cm za 200 godina(stari podaci mozda ima novih) Zivotni vek je takodje varirao dok je u paleolitu i mezolitu ziv vek Evropljanina bio 50 60 godina(mada ima malo nalazista) u neolitu se smanjio na 35 40 ali se populacija udesetostrucila sa par vekova. Smatar se da je u vreme gradjenja Stounhendza Britaija ima stanovnika koliko nece imati sve do pocetka 20 veka.

Prosječna visina ljudi se u poslednjih nekoliko hiljada godina povećava i ne smanjuje.
Ovo se neko zajebava.

Čuš` Adam bio visok 20 m a Eva vjerovatno 19m.
Pa kako se onda penjao na drvo i brao jabuke, kad je Eva kao žirafa mogla sve da dohvati.
Pa slomio bi sve grane ako bi se to čudo popelo na drvo.

Poslednja izmena:
5.Mojsijeva 3,11. Јер само Ог цар васански беше остао од дивова. Гле, одар његов, одар гвозден, није ли у Рави синова Амонових? Девет је лаката дуг, а широк четири лакта, лакта човечија.

A jel ima Nekih skeletnih ostataka da potvrde tu tezu ili je "kataklizma" sve odnela?

Рецимо нешто овако?

http://4.***************/-P25-IKrrY2U/TnK2r29IFlI/AAAAAAAAA1g/lXw9uajXVN4/s1600/hollow%2Bearth%2Bgiant%2Bunder%2Bwater.jpg

http://3.***************/-QDRbvLbCatg/TnK6DoxQr2I/AAAAAAAAA1o/QqS0SD5STs8/s1600/hollow%2Bearth%2Bgiant%2B1.jpg

http://1.***************/-M2X3g1EcYrw/TnK6WZ8XSUI/AAAAAAAAA2A/ir-8Dk4B5-k/s1600/hollow%2Bearth%2Bgiant%2B4.jpg

Извор: Giants of the Inner Earth

Рецимо нешто овако?

http://4.***************/-P25-IKrrY2U/TnK2r29IFlI/AAAAAAAAA1g/lXw9uajXVN4/s1600/hollow%2Bearth%2Bgiant%2Bunder%2Bwater.jpg

http://3.***************/-QDRbvLbCatg/TnK6DoxQr2I/AAAAAAAAA1o/QqS0SD5STs8/s1600/hollow%2Bearth%2Bgiant%2B1.jpg

http://1.***************/-M2X3g1EcYrw/TnK6WZ8XSUI/AAAAAAAAA2A/ir-8Dk4B5-k/s1600/hollow%2Bearth%2Bgiant%2B4.jpg

Извор: Giants of the Inner Earth

Foto-montaža čini čuda. :D

http://web-design-karachi.blogspot.com/

Poslednja izmena:
5.Mojsijeva 3,11. Јер само Ог цар васански беше остао од дивова. Гле, одар његов, одар гвозден, није ли у Рави синова Амонових? Девет је лаката дуг, а широк четири лакта, лакта човечија.

Објашњење?
Је ли можда слично са Нефилимима?!?

Мени омиљен цитат:
А бијаше тада дивова на земљи; а и послије кад се синови Божији састајаху са кћерима човјечјим, па им оне рађаху синове; то бијаху силни људи, од старине на гласу.
Прва књига Мојсијева, 6/4

Чак ни на први поглед слике не делују уверљиво, је л' да? :D.
Јасно је да су било какви озбиљни докази недоступни, али мит о дивовима као и сваки други мит има основану претпостваку на којој се темељи.

Чак ни на први поглед слике не делују уверљиво, је л' да? :D.
Јасно је да су било какви озбиљни докази недоступни, али мит о дивовима као и сваки други мит има основану претпостваку на којој се темељи.

Nekome deluju... vidiš da su mnogi ljudi naseli... mediji u Indiji i Bangladešu su to plasirali kao stvarno arheološko otkriće. :confused:
Sasvim je moguće da se mit o divovima temelji na nekim stvarnim divovima, ali teško da su ti divovi bili visoki 20 m... pre će biti nekih 2 - 3m.

Висина људи је зависила од удаљености Земље од Сунца проласком кроз сазвежђа. Горе је све појашњено. Све биљке и животиње имају днк, и њихова висина такође се мењала.

Potpuno pogresno.
Tvorac je stvorio odredjene genetske grupe ljudi na svakoj planeti i oni su svi bili priblizno iste visine (manje varijacije naravno, postoje).
Drasticne razlike se dobijaju tek kada pomesas DNK dve razlicite genetske grupe - tada ima milion kombinacija.

Ja cu samo da se ukljucim i napishem za ono za shta sam 100% sigurna.. Nekoliko od slika koje su postavljene na ovom pdf-u su lazne i to su slike sa takmicenja na Worth1000 na kojima sam i ja ucestvovala. To ne znaci da dzinovi nisu postojali. Mnogi su iskopani pa sakriveni od javnosti. Ne krivim ni one koji su neshto videli a nisu mogli to da dokumentuju i fotografijom , pa napravili lazanjak da bi pokazali shta su stvarno i videli. Mnogo je ruzno kad znate neku istinu a nemozete je konkretno dokazati... to je za mene pakao :(

Ja cu samo da se ukljucim i napishem za ono za shta sam 100% sigurna.. Nekoliko od slika koje su postavljene na ovom pdf-u su lazne i to su slike sa takmicenja na Worth1000 na kojima sam i ja ucestvovala. To ne znaci da dzinovi nisu postojali. Mnogi su iskopani pa sakriveni od javnosti. Ne krivim ni one koji su neshto videli a nisu mogli to da dokumentuju i fotografijom , pa napravili lazanjak da bi pokazali shta su stvarno i videli. Mnogo je ruzno kad znate neku istinu a nemozete je konkretno dokazati... to je za mene pakao :(

Problem modernog sveta je totalna podredjenost svega teoriji evolucije.
Kao sto rece jedan americki filozof - "mnogi zlatni standardi su napusteni, Sajgon je napusten, ali ce teorija evolucije biti branjena do poslednjeh daha".
Razlog je - sto je to glavna poluga za uspostavljanje Novog Svetskog Poretka.
Tako sto ce biti razoren dosadasnji tradicionalni poredak (zasnovan na Hriscanskim, odnosno Biblijskim vrednostima).
U tu svrhu se mora negirati istinitost Biblije i svega sto ona tvrdi - Potop, Bog, Divovi, ......
Zato ce svaki PRAVI ostaci Divova biti sklonjeni od ociju javnosti i niko nikada nece imati prilike da ih prouci.
U tu svrhu se plasira i more LAZNIH slika divovskih ljudi, tako da, i kada bi neko video pravu sliku, zbog postojanja mora ociglednih laznjaka, nece poverovati ni u tu pravu.
Taktika stvaranja zbrke.

Back