Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
T.jest pola kile.Ja puno jedem,ali su kosti premale.Tako da se to i ne vidi.Nisam siguran da li je 84 ili 85.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
T.jest pola kile.Ja puno jedem,ali su kosti premale.Tako da se to i ne vidi.Nisam siguran da li je 84 ili 85.
Joj ne pitajKoje si godiste?
Pa loše si videla, 43 sam imao nakad davnoVidjela sam..43 godine.
Prije koliko?Ne tuguj nista..idu ko lude.Pa loše si videla, 43 sam imao nakad davno![]()
Haha..ja sam 88Joj ne pitaj
Osim ako nećeš da me muvaš, al muvanje može samo ukoliko pamtiš Tita. Pošalji mi sliku sa pionirskom maramom na pp pa ćemo da vidimo za dalje...
Ništa onda pile, hoćeš da te upoznam sa mojim detetom? On je malo stariji od tebe, taman kako treba, Metla kaže da je dobar komadHaha..ja sam 88
Udata sam.Ništa onda pile, hoćeš da te upoznam sa mojim detetom? On je malo stariji od tebe, taman kako treba, Metla kaže da je dobar komad![]()
Pa što se onda raspituješ za forumaške gabarite?Udata sam.
Haha..hvala ti sto si me nasmijao..Pa što se onda raspituješ za forumaške gabarite?
Al dobro, ovaj moj je razveden, tako da možeš da se javiš ako se (ne daj bože) i ti razvedeš
molim i drugi put!Haha..hvala ti sto si me nasmijao..
Ono u fazonu nist se ne sekiraj..molim i drugi put!
Uvek me raduje kad uspem da izazovem osmeh nekom ženskom čeljadetu.
Sto se razveo?molim i drugi put!
Uvek me raduje kad uspem da izazovem osmeh nekom ženskom čeljadetu.
Sad me i ti previše pitaš.Sto se razveo?
Dijete imaju li?Sad me i ti previše pitaš.
Nešto nije odgovaralo...
Meni je snajka bila ok, ali čovek ne može znati šta se dešava iza zatvorenih vrata
nemajuDijete imaju li?
Onda nist to..nemaju
Nek je na vrijeme zavrsionemaju
Onako..da vidim koliko su visoki i koliko kg imaju.
Nisam nikog pitala da mi da hljeba da jedem.