Visi polozaji, sitne ribe

• Začetnik teme Začetnik teme temp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

temp

Početnik
Poruka
26
Da li ste ikada trazili pomoc preko pisma ili poziva od ljudi na visim polozajima, nekoga ko ima vise veza, ko moze da vam pomogne i da taj nece da se udostoji da vam odgovori na molbu, na vapaj; sta ste dalje radili da dodjete do svoga cilja, do te osobe da vas ipak saslusa?

Da li ste ikada trazili pomoc preko pisma ili poziva od ljudi na visim polozajima, nekoga ko ima vise veza, ko moze da vam pomogne i da taj nece da se udostoji da vam odgovori na molbu, na vapaj; sta ste dalje radili da dodjete do svoga cilja, do te osobe da vas ipak saslusa?
:dash::dash::dash: ne, na sreću, visoki položaji su jedna veoma diskutabilna stvar :eek:. To su valjda oni što kad im se obratiš gledaju kroz tebe, a ti im pričaš kulturno i fino a u sebi misliš li, misliš, ma svašta im misliš...a on nema pojma šta mu misliš. Ja mislila neke stvari da su prevazidjene i ostale u socijalizmu :bye:, a ono...:sad2: :sad2: :sad2:..džaba ste krečili...:think:

....nisam, ali sam nedavno srela coveka sa kojim sam zajedno pocela da
radim pre mnogo godina u jednoj ustanovi...oboje smo tada dosli preko
"veze"...kako se vreme menjalo, svi su znali da je covek tip koji do cilja
stize bez obzira na posledice i koliko ce "leseva" ostaviti za sobom...
...cak je dogurao i do mesta ministra, nacapao se love samo tako i zaboravio
na bilo koga sa kim je poceo...sa mesta ministra ga sutnuse, ali naravno ne
na gore mesto niti manje uticajno....eeeeeeee....tako sretnemo se mi, i kao
popricamo malo....cim je cuo da trazim posao, uzurbao se, pruzio mi vizitkartu
da mu se javim, ja je ubacila u tasnu..kad kod kuce..licna karta nema nikakvih
podataka sem njegovog imena i prezimena.....bljaaaaaaaak...:evil:

...eto tako, pa ko zna mozda te taj na visokom polozaju i primi, samo sta ce
se posle desavati...videces...:think:

@ georgejune:

A sta ako te muka na to natera?

Pa ne znam tad cu misliti o tome zlu ne trebalo..ovako ima keva veza i vezica ali se svadjam sa njom ako zeli nesto da mi zavrsi..ono jeste za zdravlje i sad oce nesto za posao preko preporuka ali mi uopste ne prija..bas mi muka s kakvim sirovinama treba da radim i obostrana je odgovornost..na meni da ispostujem ljude koji su se zalozili a na tom da me drzi iako ne odgovaram zbog prijateljstva s tim ljudima..ovako da se pojavi covek i da neko prepozna potencijal nema sanse sve je to polusvet i samo ih treba lagati i potplacivati

@ affrodita:

Visok polozaj ne mora biti neko ko je, recimo ministar - kao u tvom izlaganju, moze biti direktor neke firme, lice sa televizije,... Nekome kome mozes pisati na mail,...

..jasno mi je to naravno...

..samo sam htela da naglasim kako se ljudi menjaju i kako cak jako tesko
mozes doci i do nekog koga znas..a i kad dodjes samo se jos vise razocaras
u ljudi i shvatis koliko su "kvarljiva roba"...na zalost...

..ako imas mail tog i tog..napisi, nista te ne kosta, probaj, pa ako te pozove
ili odgovori to je vec neki korak dalje...:ok:

Mail se napise, ali taj neko NE ODGOVARA - visok nivo.
A ima i emisija gde vam naglasavaju da pisete, kao i sajtovi doticnih,... I vi se ponadate da je humana osoba, a toliko je "humana" da objavljuje samo hvalospev o svom poslu, a NE ODGOVARA na mail - ove i ako ste mnooogooo puta poslat vapaj !

Poslednja izmena:
A ima i emisija gde vam naglasavaju da pisete, kao i sajtovi doticnih,... I vi se ponadate da je humana osoba, a toliko je "humana" da objavljuje samo hvalospev o svom poslu, a NE ODGOVARA na mail - ove i ako ste mnooogooo puta poslal vapaj !

Pa to je jos i neko zauzet..ja sam puno puta slao nekim bezveznjakovicima za obicnu informaciju a retardi ne odgovaraju

vd:
ovo je ovde balkan...
ako si dobar sa mesarom dobićeš lepu šniclu
ako si dobar sa policajcem neće ti napisati kaznu
ako si dobar sa lekarom operisaće te preko reda
ako si dobar sa perom koji je kum direktorove sekretarice možda ćeš se zaposliti...
spisku nema kraja

stvarno sam balkanka:lol:
dobra sa mesarom,(uvek dobra snicla) ribarom (dobra riba), sa policajcima ljubazna (ne pisu se kazne), doktora vec imam , samo sam se zaposlila bez balkanske sheme-sto bi se reklo bez veze....:mrgreen:

A ima i emisija gde vam naglasavaju da pisete, kao i sajtovi doticnih,... I vi se ponadate da je humana osoba, a toliko je "humana" da objavljuje samo hvalospev o svom poslu, a NE ODGOVARA na mail - ove i ako ste mnooogooo puta poslat vapaj !

Takvi što se izdaju za humane dobro odmere svaki gram svoje humanosti :think:. Humani jesu :evil:, ali samo prema onima koji im trebaju i kojih im nešto zavisi, a nikada prema onima koji zavise od njih. Surovi su i bezobzirni. Sve što rade rade iz interesa. Kakva humanost! Velika riba uvek jede malu ribu :eek:.

Pitanje je sta drugo uraditi. Treba mi jos koje misljenje i predlog?!

...ako ne pomaze pisanje mail-a, razmisli da otkrijes mesto gde radi, tacnu
adresu, pa da zauzmes "busiju" i cekas da se pojavi....pa lepo pridjes i pokusas
da razgovaras...ili da sarmiras sekretaricu, ubedis je da imas zakazano, samo
je ona zaboravila da zapise...usetas u kancelariju i izneses problem...ne gubis
nista ako probas...

Back