Višestruko postavljanje poruka/komentara iste ili semantički slične sadržine

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.362
U Pravilniku jasno pise:

Sta je zabranjeno?

višestruko postavljanje poruka/komentara iste ili semantički slične sadržine

Ima i korisnika i moderatora koji krse ovo pravilo... Koji je cilj bilo kog pravila ako se po njemu ne postupa?

Na ovaj bacin se samo forum zatrpava glupostima kako bi pojedinci "nagruvali" broj postova...

Ili izmenite Pravilnik ili postupajte po njemu... :)

meni nije jasno zato se forum svojata i od njega prave licne promocije..dakle..nema potrebe da neku staru temu zakljucaju pod izgovorom da je nema potrebe dizati iz mrtvih..kako nema ako mene zanima ta tematika i iskopam temu iz 2003..ja ne zelim otvarati novu..zelim bas na tu odgovoriti i videti misljenja ljudi danas koji postuju..ako je vec neka tema prezvakana..nema potrebe da se gleda ko je slicnu otvorio pa da mu se isto poput svojatanja zakljuca..nego da se spoji sa istim temama..ako je vec to validan izgovor za zakljucavanje

Moje konkretno pitanje se odnosilo na slucaj kad neko uzme jednu misao pa je iskopira na primer na 6 tema... Cisto stancovanje poruka...

MAlo je apsurd pratiti takve "delikvente" i brisati za njima..a kome je cilj da nagomilava postove bez nekog kvaliteta?
gde su samo copy-paste tekstovi itd..valjda se stiče utisak neke velike pameti ako imaš puno postova..ili si spreman za poziciju na
forumu jer po ceo dan bleneš u komp i ti si onda zaslužni član?
RAzni ljudi-razne ćudi..svako traži ono čega nema u reali, većinom

Mada me spam, kao nešto što se ovde ne dozvoljava ne intrigira previše jer je to način da ljudi malo pobegnu
od klišea:nemoj ovo -nemoj ono..ovde bi trebalo
da se družimo i napišemo po nešto ako nas zaintrigira, ali većina je isfrutrirana i to izbacuje iz sebe na temama

a uvek su tudje greške veće

Back