Vise sajtova na istom hostingu

relja1983

Početnik
Poruka
10
Nadam se da ne remetim pravila i da nema slicne teme. Trazio sam ono sto me interesuje ali posto nisam nasao otvaram novu temu.
Radi se o sledecem.
Imam hosting od 5Gb kod loopie na kom mi je smesten jedan web sajt.
Imam 2 sajta kod Beotela i za svaki od sajtova odvojen hosting.
Da li ta dva sajta mogu prebaciti na loopia hosting i da li mogu jos neke sajtove smestiti na isti host.
Zasto bi placao vise host prostora ako moze nekoliko sajova da stane u jedan hosting paket?
Tj. mene zanima da li je to izvodljivo?

Уколико користиш C Panel, постоји опција Addon Domains и она је предвиђена за хостовање више сајтова у оквиру једног хостинга. Ја сам се пре годину дана интересовао код свог провајдера, али су ми рекли да се та опција прилично плаћа.

domaci hostinzi su uglavnom smece, previshe para za premalo muzike, najskrnaviji hostgator shared je bolji od budzenih opcija na domacim a koshta 5,6$ mesechno

E bre Fauste, zar je moguce da nisi cuo za Netfirms 4,45$/mes za 10GB prostora, a renome firme bolje da ne poredim. Licno preporucujem paket od 7.16$/mes za 250GB prostora, jer ima SSH pristup, pa mozete da vezbate (bar delimicno) remote administraciju, a sto je najvaznije, ako je baza velika lakse se backup-uje iz shell-a.

Back