VISE PARTNERA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gossca:
Grupni seks, ako je o tome rec, nije me nikad privlacio, niti mislim da je odraz vestine.
Takodje veliki broj seksualnih partnera u zivotu, ne mora biti pokazatelj vestine.
Najbolji smo u krevetu kada smo sa nekim ko nas jako privlaci i ko nam nesto znaci, jer onda dajemo sve od sebe.
Ja sam od onih osoba koje ne veruju u dobru vezu bez postojanja jake seksualne hemije i bar mrve emocija.
Slazem se da sto vise seksa, orgazmi su jaci, uopste uzivanje u celom cinu je vece. Ne propagiram promiskuitet, pricam o seksu u vezi ili braku.

Covek je, u inace kratkom pitanju, pitao za povecanje sexulane ZELJE - koju ti nigde ne spominjes, vec vrtis svoju pricu (n-ti put). Zasto to radis - pa namece mi se zakljucak:

- da nisi sigurna u to sto propovedas,
- isto kao u prvoj crtici, ali da se jos pride i zdusno trudis da sebe ubedis da je to bash tako i ispravno,
- razno...

a sto se teme tice...eeee, to zavisi ..KAKVIH vise partnera...

pd nekih izgubis zelju da se vise ikad seksas..:evil:
od nekih izgubis zelju da se vise ikad obuces:D
moj moto je oduvek bio prost-jedan, ali vredan8)

Cruella:
vidis ti to.
mislis da je meni lako?
ma ne mislim..kakvi..ne kapiraju to ljudi, kakav je to balast..a jos ako si sklon statistici..tu tek nastaje haos..
pazi sad ovaj obracun..ako si imala 10 prtnera, jos jjedan je ..deset posto..to je recimo prihvatljiv rast na godisnjem nivu, razumes..problemi nastaju ako si imala npr dva..onda je jedan novi , misim, partner, povecanje od 50%posto:shock:

ako nisi imala nikoga , povecanje je..+beskonacno..:roll:
e , sad, u toj matematici uvesti jos jednu nepoznatu, tj broj orgazama po partneru..pa to lepo obraditi ..da li se broj orgazama povecava ili se smanjuje..i tu dodjemo do te tvoje paradoksalne terome da se broj orgazama povvvveeecavava..ako nemas partnera:-?
ako bi neko imao tu fiks ideju da uvrsti i kvalitet orgazma u tu matematiku...ledi mi se krv u zilama..
eh, blago ludima..oni mirno spavaju:|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back