Više od sto profesora i intelektualaca pozvalo da se prekine sa kampanjom protiv Danice Popović

Nije prvi put da se nekome nabilda CV kako bi se upotrebio u nekom trenutku ...

Nikome nije cilj da se ovde zaista kažnjava plagijtsvo , cilj je da se pumpaju neke afere , pa tako narod ili ljude zamajavaju sa non stop istom mozgo -ispiračkom pričom

Red korupcije
Red plaćenih diploma
Red najava propast

Pa opet

Recimo kada odem u RS i kada tamo (sticajem okolnosti) dva puta pogledam BN zapitam se kako neko može biti normalan ako ovo sluša danima iznova i iznova
Pri tome ne zanimaju me ni teme i na koga se odnose .. ta količina projektovane negativnosti stvara deformisane ličnosti

Isto važi i ovde ... i zato je najbolje ne gledati sve te spin afere

Karapnadzu boli bre ona stvar za lupetanja po srpskoj tabloidnoj televiziji, on je covek "persona grata", profesor
( nije vise docent), predaje u Nemackoj i na nekom njujorskom univerzitetu u Abu Dabi, a Djindjic jel nije ziv pa nekako
nije u redu da ga povlacimo po tabloidima i da neki izludeli klinci pricaju o njemu kako nije ispunio uslove
za dokorat.
Đinđiću nije niko sporio doktorat i ne znam odakle to, o njemu je samo (to sam i napisao) Duci Simonović vrlo negativno pričao a slažem se da ne bi trebalo o njemu više pisati. Slažem se i za Karapandžu a klinac je izneo javno i podložno je sudu (pravom, ne ssudu javnosti), taj "Njujorški univerzitet u Abu Dabiju je baš vrh :hahaha: , kao Megableja....

Đinđiću nije niko sporio doktorat i ne znam odakle to, o njemu je samo (to sam i napisao) Duci Simonović vrlo negativno pričao a slažem se da ne bi trebalo o njemu više pisati. Slažem se i za Karapandžu a klinac je izneo javno i podložno je sudu (pravom, ne ssudu javnosti), taj "Njujorški univerzitet u Abu Dabiju je baš vrh :hahaha: , kao Megableja....
Cekaj, ovaj je momak tuzio Karapandzu? :zcepanje:
Taj Duci Simonovic mene stvarno ne zanima, pojma nemam kako si nadosao da ga pominjes u vezi Djindjica.

Korupcija je rak rana Balkana, a tu si i te placene diplome.

Jeste i od kada znam za sebe samo talambasaju o njoj a ništa ne rade

Pa ili više nek urade ili nek zaćute ... samo ukr'o, ukr'o, ukr'o ... pa više dokle

Samo mračnjaštvo, negativnosti, trovačina, a bez rešenja

Izgleda da im sve to služi za sluđivanje

Cekaj, ovaj je momak tuzio Karapandzu? :zcepanje:
Taj Duci Simonovic mene stvarno ne zanima, pojma nemam kako si nadosao da ga pominjes u vezi Djindjica.
Ne znam da li ga je tužio, znam da ga pominje sa Danicom Popović, ali gospodin Karapandža može na osnovu javnog nastupa studenta da krene sa tužbom za klevetu (kao da ga izazivaju) ...ne postupanje po tom bi tek bilo sumnjivo.
Deo tvog posta, kojim si hteo/htela da poentiraš:"
Pa taj student moze na Vucicevoj televiziji recimo da kaze da je poc. Djindjic kupio doktorat, da kaze
kolko ga je i platio i javno mnejnje u Srbiji ce odmah reci " ma sigurno ima tu nesto". "

Ja sam onda naveo da je Duci (Ljubodrag Simonović doktor filozofije i magistar pravnih nauka)što šta lošeg rekao za Đinđića.
Ipak pošto se radi o pokojniku ovde stavljam tačku na raspravu.

Ne znam da li ga je tužio, znam da ga pominje sa Danicom Popović, ali gospodin Karapandža može na osnovu javnog nastupa studenta da krene sa tužbom za klevetu (kao da ga izazivaju) ...ne postupanje po tom bi tek bilo sumnjivo.
Deo tvog posta, kojim si hteo/htela da poentiraš:"
Pa taj student moze na Vucicevoj televiziji recimo da kaze da je poc. Djindjic kupio doktorat, da kaze
kolko ga je i platio i javno mnejnje u Srbiji ce odmah reci " ma sigurno ima tu nesto". "

Ja sam onda naveo da je Duci (Ljubodrag Simonović doktor filozofije i magistar pravnih nauka)što šta lošeg rekao za Đinđića.
Ipak pošto se radi o pokojniku ovde stavljam tačku na raspravu.

Ok, i ja isto, besmisleno je postalo ;)

Back