Više od 50% Amerikanaca veruje u teorije zavere

Znaci li to da ne treba pusiti Marlboro?

Jel ga ti pusis? :per:

Ovo ovde se odnosi na skrivene subliminarne poruke koje se kriju iza nekih svakodnevnih stvari,tako da to nema neke veze s cigarama kao cigarama,e sad pitanje je oni koji stoje iza Marlboro firme ako take poruke salju medju ljude dal vredi imati ikakvog posla s njima,mislim na to ko zna sta trpaju od dodatnih sastojaka :zloca: :think: ,a rizik ti se jos vise poveco u zadnje vreme s ovom pojavom gmo rane...po mom nekom osecaju,ako neko koristi genetski modifikovani duvan onda su to ovi pokvarenjaci... :think:

A čemu služe te subliminalne poruke?

To ti je sadrzaj(svakodnevno nailazimo na njega najvise u reklamama)koji uglavnom koriste poznati brendovi da bi povecali prodaju svojih proizvoda.Naime radi se o tome da se prezentuju stvari na taj nacin da budu ispod tvoje percepcije,uglavnom sexualnog sadrzaja i onda na taj nacin stimulisu tvoju podsvest,pa ti u trenutku svojih odluka nisi ni svestan sto ti se bas taj proizvod tolko svideo.Naravno sto vise pocnes obracati paznju na te poruke,koje su ovde u marketingu ustvari kvarnjaci obicni,njihovo dejstvo na tebe opada.Najmasovnije su se pocele koristiti u marketingu,mislim da su danasnje najpoznatije i bogatije prodajne marke sve svesne ovoga,i cak sam cuo da neke angazuju posebne strucnjake bas za ovaj prljav deo posla,pa se nekima zgadi pa daju otkaz.
Kazem najvise se koriste u reklamama,ali i u politici kod nekih dogadjaja koje mediji prenose na takav odredjen nacin,tako da slusalac dobije i razume poruku na nacin koji odgovara odredjenim interesnim grupama.
Dakle prvenstvena uloga ovih "subliminarnih poruka" je oblikovanje percepcije i kreiranje javnog mnjenja i one predstavljaju jednu od najefikasnijih metoda vrsenja uticaja na stanovnistvo.

Mislim da su sad upoznati od prilike oni koji nisu znali ;)

Dolar je samo jedan.

Ima još mnogo brendova koje mi svakodnevno koristimo a da u sebi kriju nešto...

Izgleda da me niste shvatili...

Dolar se zvanicno koristi (predstavlja?) kao novac, tj sredstvo placanja.
U stvarnosti, to je zavera jer je u stvari dolar najobicniji, bezvredni papir bez ikakvog pokrica. I ceo svet je upecan na tu prevaru. O ovome mozete naci mnogo na netu, pa i ovde na forumu.

Poenta je da je to cista, potpuna zavera. Nema tu nikakve teorije. I sto je najgore svih 7 i preko milijardi individua, ukljucujuci i vas i mene, zivi u toj zabludi i, sto je mnogo gore, TRPI NJENE POSLEDICE.

To vam je ono kome duguju vlade svih drzava u svetu, i KO PLACA TAJ DUG.

aha...evo jedan...
pijanac-koma.jpg

Back