vladster
Primećen član
- Poruka
- 771
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi....Amerika jos dugo dugo biti Obecana zemljaa i Srbi
svi....Amerika jos dugo dugo biti Obecana zemlja
O kojim vi poslovima pricate? Za toliku satnicu mozda rade oni koji ne znaju vise od 3 reci engleskog i to u manjim gradovima na poslovima housekeeping-a....
Onda 60-70% amerikanaca, ne zna vise od 3 reci engleskog. Daj nemojte da lupate gluposti i bajke, kad pola mc donalds osoblja po usa imaju master i bacherol diplome i to sa njihovih skola. Da nisam prosao Severnu Ameriku, mozda bih i poverovao u te price o 3 reci engleskog. Samnom je radio za 12$ na sat kao konbar, strucnjak za IT koji je pre toga bio programer i ostao bez posla.
Onda 60-70% amerikanaca, ne zna vise od 3 reci engleskog. Daj nemojte da lupate gluposti i bajke, kad pola mc donalds osoblja po usa imaju master i bacherol diplome i to sa njihovih skola. Da nisam prosao Severnu Ameriku, mozda bih i poverovao u te price o 3 reci engleskog. Samnom je radio za 12$ na sat kao konbar, strucnjak za IT koji je pre toga bio programer i ostao bez posla.
Bas na tom severu sam i sama radila!! Kad sam procitala sta pises pomislih mozda pricas o jugu pa rekoh ne znam, tamo nisam radila, ali za sever i to sever od istoka do zapada 100% znam da nisi u pravu, cak ni studenti nemaju tako male satnice a oni su definitivno najneplaceniji!! Steta sto toliko plasite narod, sve i da jeste tako grozno kao sto je iz vasih reci uocljivo, pusti i druge da dozive pa ako treba i lupe glavom od zid bar ce imati svoje iskustvo kao sto ga uostalom i vi imate. Daleko od toga da na zapadu cvetaju ruze, posebno ne u USA, ali covece tesko da je losije nego u Srbiji.....
On ti rece da je IT strucnjak i ti mu poverova?![]()
Da je on "IT strucnjak" nasao bi drugi posao za par nedelja, ne bi se zamajavao sa konobarima.
Odavno se nisam ovako nasmejao![]()
Bas na tom severu sam i sama radila!! Kad sam procitala sta pises pomislih mozda pricas o jugu pa rekoh ne znam, tamo nisam radila, ali za sever i to sever od istoka do zapada 100% znam da nisi u pravu, cak ni studenti nemaju tako male satnice a oni su definitivno najneplaceniji!! Steta sto toliko plasite narod, sve i da jeste tako grozno kao sto je iz vasih reci uocljivo, pusti i druge da dozive pa ako treba i lupe glavom od zid bar ce imati svoje iskustvo kao sto ga uostalom i vi imate. Daleko od toga da na zapadu cvetaju ruze, posebno ne u USA, ali covece tesko da je losije nego u Srbiji.....
Ko god je zavrsio skolu i radio u toj bransi i bavio se programiranjem u bilo kom vidu i od toga zaradjivao, ima pravo da sebe nazove "IT strucnjak".
Ta provincija je izuzetak u Kanadi. Stara je prica da u fast food restoranima tamo na Fort McMurray mogu biti plate oko $25 na sat. Na zalost realnost je puno drugacija za ostale. Za jednog koji nadje posao u struci, petoro radi u Shoppers Drugmartu. Tako je barem ovde u Torontu a u Montrealu puno gore.Inace ovde u AB "interns", tj svezi sa fakulteta imaju 25-30$ u IT oblasti, cisto da se zna.
Preseli se.
Takodje nije mi jasno sto se nalazis uvredjenim? Tesko podnosis komentare koji nemaju nikakve veze sa tobom?
Nisam napisao nista sto je pogresno, u mojoj kompaniji sveze fakultetlije imaju 50K (IT oblast), sto bi se reklo oko 25$ na sat.
Tako je i u ostalim IT kompanijama ovde.
Po tvojim pricama ispada, samo banes zavrsis skolu i posao te sam nadje. Svi su zaposleni, svima je lepo, ne radi samo onaj koji nece... mlatis praznu slamu.
Ako si ti sturcnjak koji je uspeo tamo, tebi svaka cast... ne mozes da gledas sve iz tvoje perspektive, sagledaj nesto malo iz perspektive drugih ljudi.
Apsolutno se slazem sa gore navedenim.ako se protrudis uspeces 100%.Hocu samo da kazem ko zeli uspece, ko ne zeli nece i to je to. Naravno treba i malo pomeriti d**e a ne samo cekati da ti drugi sredi sve.
Nema ljutnje ali onda nemoj da generalises u ime svih, pricaj samo o ljudima na tvom "nivou", i kad vidno naglasis neku mudrost, ti ipak onda napomeni da to vazi samo za ljude na tvom nivou.Takodje ne zelim da se spustam na nivo drugih ljudi, niti da gledam kako konobar u BP-i zivi i kako mu je u zivotu
Hocu samo da kazem ko zeli uspece, ko ne zeli nece i to je to. Naravno treba i malo pomeriti d**e a ne samo cekati da ti drugi sredi sve.