- Poruka
- 41.996
Kutije i u podrum, a kad ne mogu da trpim više ni taj lom onda izbacujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekako su mi prijateljice i rođake istog formata i njima dajem šta je za davanje.Гардеробу и ципеле попакујемо у прозирне кесе и оставимо поред контејнера. Нестане у року од одмах, значи некоме је потребно.
Доста тога смо носили и у Дом за незбринуту децу, градску библиотеку, Црвени крст.
Ја нисам имала коме да дајем, или Дом или поред контејнера. Има много људи којима треба, у контејнер бацам само неупотребљиво.Nekako su mi prijateljice i rođake istog formata i njima dajem šta je za davanje.
Dečije stvari ,a ima ih uvek gomila ,jer brzo prerastaju , a blizanci su, poklanjam kolegi, ima dva klinca kojima to odgovara.
Nekako ne mogu stvari nikako baciti u kontejner.
A klinci funkcionišu već tako da "ako hoćeš novu igračku, prodaj staru s kojom se ne igraš". I tako se rešim kršau jednom momentu mi je stan bio prenatrpan sa igračkama. I sad ima gomila, toga ću se, nadam se uskoro rešiti.
Bicikl isto, prodali stare koji su im omanjali, dodali malo i kupili druge. Ništa ne skladištimo.
Ma ove moje kažu da im uvek trebaЈа нисам имала коме да дајем, или Дом или поред контејнера. Има много људи којима треба, у контејнер бацам само неупотребљиво.
Koja je najstarija stvar koju još uvek čuvate ? ( školski spomenari , ćebe koje ste imali kao beba itd itd...)
Podrum, garaža, viksa, kontajner.Dobro, GDE pakujete višak stvari ?
Nepotrebne suvenire, kuhinjske aparate, garderobu, šta radite sa nepotrebnim stvarima koje su vam "višak " ?
Idu pod krevet ? Na ormar ? U podrum , na tavan, bacate , poklanjate ?
Šta zauvek čuvate, a čega se lako oslobodite ?
Koja je najstarija stvar koju još uvek čuvate ? ( školski spomenari , ćebe koje ste imali kao beba itd itd...)
Šta je "viksa" ?Podrum, garaža, viksa, kontajner.
Vikendica...moja ispod M.Jastrepca, na 18 km od Niša...Šta je "viksa" ?
Ни ја.E vala, ne bih nikad povezala da je viksa vikendica
vakum dzakovi i usisivac. usparaju vam 70% mestaDobro, GDE pakujete višak stvari ?
Nepotrebne suvenire, kuhinjske aparate, garderobu, šta radite sa nepotrebnim stvarima koje su vam "višak " ?
Idu pod krevet ? Na ormar ? U podrum , na tavan, bacate , poklanjate ?
Šta zauvek čuvate, a čega se lako oslobodite ?
A da li je to u dzakovima potrebno da se čuva ? Hoće li se ikad više opet upotrebiti ?vakum dzakovi i usisivac. usparaju vam 70% mesta
dobro pitanjeA da li je to u dzakovima potrebno da se čuva ? Hoće li se ikad više opet upotrebiti ?