VISA POSLOVNA SKOLA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage kolege, sa Visokih poslovnih skola strukovnih studija, zelim da Vas obavestim da nas je zamenik direktora Novosadske poslovne na jucerasnjem govoru povodom dodele diploma obavestio da ce Novosadska posolovna skola za koju godinu dobiti i akademske studije. Pored ovoga, skola je dobila akreditaciju i za specijalisticke strukovne studije.

ja cu da vam napisem sta znam...zbog te vise poslovne u ns sad pauziram godinu dana i pitam sebe zasto sam uopste htela da je upisem,ovo je samo moje iskustvo necu da vas obeshrabrim...naime,za doticnu skolu je trebalo najmanje 87 bodoba za budzet!ej...za visu skolu 87 bodova,pih!prijemni polazes iz 2 od 6 predmeta,ja sam polagala inf. i sociol.,a svako pitanje je na zaokruzivanje i svako je TRIK pitanje...od svih ponudjenih odgovora dali su nam najmanje 3 slicna,skoro ista odgovora da bi nas zeznuli...i upala sam na samofi. ali nisam htela da im platim 60 000 din...eto to vam je moja prica:(

Stari sam student vise poslovne u Ns.Ostao mi jedan ispit-teorija i analiza bilansa.Ako ima neko ko je u toku,molim za pomoc,zanima me sta se trazi na ispitu,literatura,skripte,bilo sta.....Ne znam odakle da pocnem.:dash: :besna:.Hitno mi je....

Polazi kod Samardzica, ne trebas nista da spremas i to je jedini predmet koji mozes da spremis ispred amfiteatra,pred ispit. Mozda nadjem test koj iskoro uvek daje,ali isti istacki..ili pokusaj od nekih generacija traziti taj test.

Polazi kod Samardzica, ne trebas nista da spremas i to je jedini predmet koji mozes da spremis ispred amfiteatra,pred ispit. Mozda nadjem test koj iskoro uvek daje,ali isti istacki..ili pokusaj od nekih generacija traziti taj test.

Hvala,ja sam u medjuvremenu nasla 7 pitanja i tri zadatka.Pitanja su ok,al zadaci ne znam postupak kako se resavaju,koje formule,pa ako mi tu mozes pomoci,da usporedimo jel su to ti zadaci sto ih ti imas.Unapred hvala.

Zna li iko kada je prijavljivanje za prijemni, kada je sam prijemni...? Jedna drugarica je resila da upise i pootpuno je neiformisana, pa rekoh da se obratim ovde... Na sjatu Vise nema takvih informacija ( postoji samo spisak koliko sta kosta :roll:)

Zna li iko kada je prijavljivanje za prijemni, kada je sam prijemni...? Jedna drugarica je resila da upise i pootpuno je neiformisana, pa rekoh da se obratim ovde... Na sjatu Vise nema takvih informacija ( postoji samo spisak koliko sta kosta :roll:)

Pozz Timmy! :)

Prijavljivanje ispita je 23, 24, 25 juna, od 09h do 14h.
Sam prijemni je 30.juna.

Ево чисто да кажем нешто из перспективе моје сестре (чека диплому да више не гледа ту школу). Једна хај-фај висока (раније виша) установа чији је једини циљ узети вам што више пара (наплатити шта год се може). Пола професора су лопови којима никад није доста пара, поткупљиви, обавезно уображени (њихова књига се мора купити) и надрндани. Лако ју је завршити ако имаш пара и ако имаш живаца за те професоре.

Ovu 'opštu' temu o visokim poslovnim školama zatvaramo jer je nepregledna. :)

Ne bi li se lakše snašli, potražite teme o visokim školama iz svog grada ili ako takve teme nema, slobodno je otvorite. :)

Za sve eventulane nedoumice, slobodno mi se obratite preko privatnih poruka. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back