Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaDa li sezona gripa otkriva ko je sa kim u vezi na forumu jer kad se dvoje u isto vreme razbole jasno je da je jedan preneo drugom viruse![]()
Pu pui neka im je sa srecom
imamo mi i brakove na forumu, samo da sad ne uplasimo ove parove da jedan od njih dvoje ne planira vencanje![]()
Tako je, jer nema drugog načina da dobiješ virus nego od nekoga sa foruma.Da li sezona gripa otkriva ko je sa kim u vezi na forumu jer kad se dvoje u isto vreme razbole jasno je da je jedan preneo drugom viruse![]()
tako se lako uoce parovi..Tako je, jer nema drugog načina da dobiješ virus nego od nekoga sa foruma.![]()
kako li se samo družetako se lako uoce parovi..
recimo kad boluju @andjelijaa i @Reefer u isto vreme znamo koliko ima sati![]()
Da li sezona gripa otkriva ko je sa kim u vezi na forumu jer kad se dvoje u isto vreme razbole jasno je da je jedan preneo drugom viruse![]()
kad si ko dren ne mozemo te navatati sa kim siTako im i treba kad ne koriste firewall![]()
Vodi se parolom s kim si takav sikad si ko dren ne mozemo te navatati sa kim si![]()
Osam?!?! Pa gde sam ja bila kad se to objavilo?Da
Sve se ionako zna
Ima trenutno bar 8 aktivnih parova na forumu
nisu tebe racunaliDevet. Zabrojali ste se.![]()
kao i uvek u sacekusi ispred posteOsam?!?! Pa gde sam ja bila kad se to objavilo?![]()
Ne radim to više! Sad meni prave sačekušu ispred vrata.kao i uvek u sacekusi ispred poste![]()
Mene? Nisam ja u pitanju, molim lepo.nisu tebe racunali![]()