Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.559
Jeste.Pa i taj naziv je krajnje neobican
Kao što su dali ime H1N1(svinjski grip).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste.Pa i taj naziv je krajnje neobican
интересантна ти теза .. дај мало поткрепи доказима?Covid-19 je izmišljen 100%.
Bar si pisao na vreme i dao dobre savete,dok su se dežurni pametnjakovići smejali.Evo sad sam razgovarao sa covekom koji je upucen u sve sta se desava u svetu. Kaze da je velika panika kod onih koji rukovode svetom jer su zateceni svi. najveci problem je taj sto je virus neverovatno virulentan odnosno jako brzo se siri. I vrlo mala kolicina virusa kad dodje u kontakt sa covekom na sluzokozi bilo preko usta ili preko ociju odma se covek zarazi. A to je veliki problem jer ce se u vrlo kratko vreme razboleti mnogo ljudi pa nece biti bolnickih kapaciteta to jest kreveta i respiratora da se izadje u susret svima. Zapravo sad u svetu nije borba da se zaustavi virus jer to je vec nemoguce vec je borba da se uspori sirenje virusa kako bi se za sto vise ljudi pruzila medicinska pomoc. Mnoge drzave vec sazivaju krizne stabove kako bi se napravio plan da se spase sto vise ljudi, da se obezbede sto vise kreveta i respiratora. A upustvo SZO je da se ne siri panika kod ljudi iako je istuacija izuzetno izuzetno alarmantna.
Na vreme kupite stotinak maski i obavezno naocare koje stite i sa strane. Takodje kupite i rukavice medicinske jer bitno je da nemate direktnog kontakta sa zarazenim povrsinama koje ljudi na javnim mestima dodiruju.
Takodje strucnjaci su uocili da virus lako mutira pa je bojazan da se neizmutira u nesto jos opasnije. mada veca je verovatnoca da izmutira u neku varijantu koja je manje smrtonosna nego u varijantu koja je smrtonosnija
Hahaha velika panike kod ovih koji vladaju svetom. A oni ustvari izmislili ovaj virus i manipulisu stokom, to jest narodom.Bar si pisao na vreme i dao dobre savete,dok su dežurni pametnjakovići smejali.
Oko prevencije,šta nabaviti,nebitno je ko je i ako ovo uradio,imamo poslediceHahaha velika panike kod ovih koji vladaju svetom. A oni ustvari izmislili ovaj virus i manipulisu stokom, to jest narodom.
Situacija je mnogo zajebanija nego sto to mediji govore a kinezi kriju
Bar si pisao na vreme i dao dobre savete,dok su se dežurni pametnjakovići smejali.
To su ti teske lazi druze. Ko kaze da se toliko ljudi zarazilo, to izmisle da bi druge uplasili i izmanipulisali. Samo sto ja nisam sisao vesla pa da padam na te foreKazu da se u milanu ceo stadion 40 000 ljudi zarazio,ako bi posli od jednog to ispada da se svakog minuta zarazi po 400 osoba sto je nemoguce,znaci samo da ih je neko odjednom neko zarazio planski
Neko ce reci da sam lud, ali ja tvrdim da neko odredjuje ko ima Koronu a ko nema. Kako kome odgovara, sprdaju se sa nama. A glupi ljudi veruje, da im doktor kaze da su oni vanzemaljci oni bi verovaliSvi mediji kazu nema potrebe da lazu a i mrtvi su dokaz
Pa i taj naziv je krajnje neobican