gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
da da...naljutio
Aj' sad da si se odma razljutio...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da da...naljutio
au al' si razmazen
nisam razmazen nego samo imam svoje ja i niko ne moze ni na sta da me natera![]()
a onda se ozenio...
a?
ko?
o chemu ti pricash?
ja nemam pojma ni o chemu je tema a prokomentarisao sam samo taj tvoj post da si zadrt i samostalan..a kad dodje brak...
shala mala![]()
nego..
kako si ti Derere
ovih dana?
![]()
Shone...spamujesh,vredjash...sad i pretish...na gest dobre volje reagujesh ruzzno...i osvetoljubivo....
Jel treba da dodam josh neshto na listu?
Preterao si ga vech. Ako nisi zreo da se ponashash pristojno na ovom pdf-u vrati se na "tinejdzere"
Shone...spamujesh,vredjash...sad i pretish...na gest dobre volje reagujesh ruzzno...i osvetoljubivo....
Jel treba da dodam josh neshto na listu?
Preterao si ga vech. Ako nisi zreo da se ponashash pristojno na ovom pdf-u vrati se na "tinejdzere"
aaaaaaaaa sad sa se setio
ti si onaj shto se muva s nekom tamo na trenutnim deshavanjima
pazi,mene to totalno ne interesuje al ako drugima smeta mozete na tvom il njenom profilu,za to i sluzi
a i manje ce ljudi da vam voajerishe...valjda
Mi smo zli a ti si divan. Od sad chesh snositi punu odgovornost za svako krshenje pravilnika...jer nisi u stanju da uvidish svoje greshke sam i nauchish neshto iz toga vech kao svaki nezrweli klinac trazzish greshku u drugima.
Zzao mi je, ochekivala sam mnogo vishe od tebe.
Da se ne ponasha kao da ima tri.
Ovako: jel hochesh ovu temu pa nastavi na njoj da budesh ozzenjen, ili da je brishem?
Na trenutnim vishe nechu tolerisati petostranichnu kobajagishpanskuseriju.
Dobro...ali nechesh mochi ni na trenutnim da oduzimash drugima zzivotni prostor. Jasno?