Virtualni egzibicionizam

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stari jedan forumas, nije vise na forumu, ti ga ne znas sigurno. :razz:
ponoviću
th_d6fe3d65.gif

pišiiiiiiii
u ime svih voajera
pišiiiiiiiii
th_d6fe3d65.gif
E pa ja sam džentlmen. :lol:
Taj text je bio aktuelan stvarno daaaavno...
Long long ago in a galaxy far away...
A ja ovo prvi put vidim.
Ima još. :-)

http://www.vidovdan.org/article656.html
(...dok su moje omiljene ženske teme 'Da li da otkačite frajera zato što mu je mali?', 'Kojeg forumaša biste kresnuli?' 'Da li drkate na nekoga sa foruma?', 'Fleke na jastuku' (tema o muškoj prljavštini)... Najzanimljivija mi je bila ona prva ženska tema koja je u kratkom periodu doživela rekordnu posećenost i nekoliko desetina napisanih stranica odgovora. Forumašice bi dolazile tu da izraze svoje fiksacije na muški polni organ a zatim, kao da je to najnormalnije, odlazile na druge teme na kojima su očekivale da ih tretiraju kao nežna, romantična bića...) :lol:

Sta je za vas virtualni egzibicionizam, gde mu leze koreni i gde je granica dobrog ukusa? :razz:

Da li sebe smatrate egzibicionistom ove vrste i da li prelazite pomenutu granicu po vasem misljenju?

Secas se onog vica sa Pericom, kad Perica pita oca da mu pojasni sta je virtuelno a sta realno?
Kad majka i sestra odgovore da bi rado prilegle sa bilo kime za 1 milion evrica a cale mu odgovara: Sinak, mi virtuelno imamo 2 miliona evrica u kuci a realno imamo dve qrve!

To ti je onaj egzibicionizam (mora da ima neka Srpska rec za ovo), koji se desi tek onda kada glavni glumac ode u virt. prodavnicu (internet forum) i kupi ogromne kolicine virt. mudanca (ne-moze-mi-niko-nista-jaci-sam-od-sudbine jer ne moz' da me provale) i onda pocne da se, prostim recnikom, qrchi. To je duboko iza granice ukusa i to nije bitno nikome ko je u virt. svetu. Granica mu je tamo gde je i granica ukusa Granda ili MTV-a

A u javi, ne sme da kaze cak ni da se tako zezao!

Jesam egzibicionista, malo vise od umerenog. Znam sta su mi kvaliteti i ne libim se da ih istaknem. Delima, skoro nikad recima.

Back