Virenje u telefon

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.270
pre neki dan sam se vozio busem par stanica i vidim 70% putnika vrti mobilni.. cak i oni sto stoje jednom se rukom drze a drugom ga vrte (ovo nije ljis za one sa pokvarenom mastom :rtfm: )..nesto se mislim..da li je nepristojno da virim sta oni gledaju?

Nešto između zavirivanja u tuđe novine u busu i čitanja tuđeg pisma bez dozvole. Po meni da, mada ovo prvo dobr dođe za smirivanje tenzija putnika u busu zaglavljenih u špicu satima.

То је нормална појава у 21-вом веку гледам у аутобусу док стојим једна бакица стоји а малда девојка гледа у телефон и уопште је не констатује да стоји уместо да устане и уступи јој место да седне она вири у телефон

U Kini 97% ljudi doomscrolluje u gradskom prevozu.

Kao po komandi svi vade telefone istog trenutka kada uđu u vozilo.

Vrlo simpatično izgledaju, kao neki mali Minion-si na zadataku doomscrolovanja.

1764584624704.png

pre neki dan sam se vozio busem par stanica i vidim 70% putnika vrti mobilni.. cak i oni sto stoje jednom se rukom drze a drugom ga vrte (ovo nije ljis za one sa pokvarenom mastom :rtfm: )..nesto se mislim..da li je nepristojno da virim sta oni gledaju?
Sećam se jednog letova u HR. Mlađi brat, ćale, njegov burazer i ja na jahti u nekom mini zalivu, na nekih 50ak m od nas jahtica dve devojke se sunčaju toples na palubi. Ovi moji uzeše dvoglede i baciše se na osmatranje, okreće se čiča meni i kaže:
Pa kada one mogu da se sunčaju gole možemo i mi da gledamo :per:

Back