VIP Survivor Kostarika 2012

Kako se nije ugojila kad ima preko 80 kg a zena! A posle je izjavila "lagala sam"...
Ava je bar zgodna pa se ne primecuje.
Nisi ti dobro videla. Idi ti na forum "Survivora" Martina i Kristina nemaju nijedan pozitivan komentar...Toliko o tome. Zgadila mi se kad je rekla "'Zasto Vlada nije uzeo Maji palacinke" a ona pre toga u svoje doope nabila sendvic, kikiriki pa jos zalila i pivom..Nazdravlje! Zgradila mi se toliko da ovde nemam mesta da napisem..

Finalisti ocekivani skroz: Vlada, Sebastijan i Milan .....

Od preostalih troje volela bih da vidim Martinu ili Kristinu u finalu .....
Ja,ipak,mislim da je bolje da udje Nikola,da budu njih cetvorica i da se bore za titulu jedini preziveli,jer ce onda biti neizvesno..
Kako je Sebastijan glumio da mu je draog kad je video Milana sa narukvicom...
Martina i Kristina su jedne pokvarenice,nisu zasluzile..

Kako se nije ugojila kad ima preko 80 kg a zena! A posle je izjavila "lagala sam"...
Ava je bar zgodna pa se ne primecuje.
Nisi ti dobro videla. Idi ti na forum "Survivora" Martina i Kristina nemaju nijedan pozitivan komentar...Toliko o tome. Zgadila mi se kad je rekla "'Zasto Vlada nije uzeo Maji palacinke" a ona pre toga u svoje doope nabila sendvic, kikiriki pa jos zalila i pivom..Nazdravlje! Zgradila mi se toliko da ovde nemam mesta da napisem..

Martina je na merenju imala 74 .... a rekla je da je lagala da je imala 79, nego je imala 82 na tim prvim merenjima .....Tako da je ona smrsala ... a i da nije, ne vidim sta je tu sad strasno i sto se ugojila. A sto se tiče foruma, ja ne podležem mišljenjima drugih - a tamo su uglavnom ljudi kao ti, koji čuju sve i svašta pa tako formiraju mišljenje o takmičaru.

Ja imam svoje mišljenje o svim takmičarima, isključivo na osnovu onog što sam videla i čula ..... Meni je Martina najmanji problem, u odnosu na Jelenu npr. koja je neoprostivo zla (bar za moje kriterijume) - ima potrebu da oceni svakog, a sve te takmicare ona najmanje poznaje, jer je prva ispala.

Jos nisam čula od Martine neke ružne reči o drugima ... dok su svi takmičari koji su ispali udarili pljuvačinu po ovim što su ostali .... kažem, oni su ogorčeni i ja to uopšte ne slušam.

Ja,ipak,mislim da je bolje da udje Nikola,da budu njih cetvorica i da se bore za titulu jedini preziveli,jer ce onda biti neizvesno..
Kako je Sebastijan glumio da mu je draog kad je video Milana sa narukvicom...
Martina i Kristina su jedne pokvarenice,nisu zasluzile..

Pa Sebastijana je rekao da bi mu bilo drago da vidi Milana u finalu .... a s obzriom da je imao teoriju da žene ne treba tu da se nadju, ja ipak verujem da mu je bilo drago.... on mi je bio jedan od favorita, ali nekako mi je u poslednje vreme spao na lestvici.... dok mi se Milan baš visoko kotira - mislim da je kompletan ... kao i Vlada. O Nikoli ne želim da komentarišem, jer on po meni nije zaslužio da bude tu gde jeste.

Martina je definitivno najodvratnija osoba tamo-debela,lijena-cijelo vrijeme sjedi,nije radila apsolutno nista-bar se nije vidjelo.nije dobila ni jednu igru tj. u svim igrama je nakon5 min odustala,tracala je sve,ali tiho,fino i"slatko";dvolicna,nasmijana,a iz ociju joj viri zloba i lukavstina,tre.Navijem za.bala je prva letit vanka,a nikola odmah za njom,kad to sve gledam potpuno razumijem i Jelenu i Miu.Navijam za Vladu

Martina je definitivno najodvratnija osoba tamo-debela,lijena-cijelo vrijeme sjedi,nije radila apsolutno nista-bar se nije vidjelo.nije dobila ni jednu igru tj. u svim igrama je nakon5 min odustala,tracala je sve,ali tiho,fino i"slatko";dvolicna,nasmijana,a iz ociju joj viri zloba i lukavstina,tre.Navijem za.bala je prva letit vanka,a nikola odmah za njom,kad to sve gledam potpuno razumijem i Jelenu i Miu.Navijam za Vladu

A sta imas da razumes Miu i Jelenu kad su one prve dve takmičarke koje su izbačene i apsolutno nisu imale uvida o tome šta se dešava na ostrvima .... sem što su slušale priče odbačenih i tako formirale svoje mišljenje.

Po meni je Jelenino i Miino ponašanje jako zlobno i nedopustivo za žene u njihovim godinama.

*** ne vidoh ocajnije stvorenje od ovog tantuza ognjena .... covek ne moze da prezali sto ne sedi na vrucim stolicama .... a jos gore, sto su ga ispalili kad su rekli da bi na mestu jednog od njh trebao da sedi marko :zcepanje: a on gresnik ocekivao da ce bar u finalnoj veceri da dokaze svima da je on ostecen i da je on trebao da sedi tamo..... s.e.r.e...mi se od njega.....

*** ne vidoh ocajnije stvorenje od ovog tantuza ognjena .... covek ne moze da prezali sto ne sedi na vrucim stolicama .... a jos gore, sto su ga ispalili kad su rekli da bi na mestu jednog od njh trebao da sedi marko :zcepanje: a on gresnik ocekivao da ce bar u finalnoj veceri da dokaze svima da je on ostecen i da je on trebao da sedi tamo..... s.e.r.e...mi se od njega.....

kakva piSda grande :thumbdown: a jeste mu videli noktice? :zcepanje:
malo mi zao sebastijana... bez ijednog glasa... nije fer... a svi mu se uvlacili u boolju dok su se slepali uz njega

Sebastijanu nisu dali ni jedan glas zato sto niko od njih nije ocekivao da on tako otvoreno govori da zeli pobedu.
Meni je drago sto je Vlada pobedio,ne kazem da nije imao taktiku,ali se slazem sa onim sto je rekao,da kada si tamo gladan i jadan,sasvim je nepotrebno skakati i svadjati se sa ljudima oko sebe.Uopste mrzim svadljive ljude,a on je bio blag i miran.Zato mislim da je zasluzio da pobedi,ali nece ga Bog otac spasiti od one Ave....nameracila se,mislim da ce ga zivog pojesti :hahaha: a mislim da je i on bio svestan toga na kraju.

E,Ognjen-prava gadost od coveka!Alex je bila prelepa,ne mogu da verujem da je to ona gadura sa ostrva!

ladno nisam gledala ovaj serijal kako valja, i sad ću kao da gledam finale:lol:
i ni to ne gledam normalno

Takodje.
Znam otprilike sta se desavalo, ali toliko su gadni da prosto nisam mogla da ih pratim redovno. Finale sam gledala iz radoznalosti, ali paralelno sa Fashion police na E!
Jaaaaadan Vlada, nece se otarasiti Ave nikada. A meni je ono sinoc bilo bas bizarno. Delovalo je kao teeeeska namestaljka.

Back