VIP Survivor Kostarika 2012

Ovo je najgori Survajver do sad.Bas se zakuvalo.Svki su skinuli maks ei pokazali svoja prava lica.Malo sam analizirala takmičare koji su oostali
MARTINA-Vladarka iz senke.Pokvarena,probisvet,izdajica.Na poečtku je bila dobra sa Markom i Nevenom,a onda ih šutnula,kad je shvatila sda su ugroženi.Vođa ženskog klana.
KRISTINA-Glavna Martinina ruka.Ima šarm kojim osvaja Nikolu.Izdala je Ognjena...Priča svašta,otkrinjena na plemenskom savetu,uvek nađe nešto da se izvuče
VLADA-Moj favorit.Miran,povucen,fin,kulturan,borben.S nikim se ne svadja,neutralan je....
SEBASTIJAN-Fin,kulturan i ambiciozan dečko.Malo se petlja u tračeve na ostrvu,šuruje sa Kristinom i kompanijom.
MILAN-Jedno vreme je bio ugrozen,ali se,zahvaljujuci tajnom imunitetu izvukao.Sad cuti i ne svadja se.
AVA-Najsmešnija,najluđa žena u Survajveru.Rekla bih žena mačka sa 100 života.Ispala je bolja od ostalih...žena
ALEX-Zinula za pobedom.Želi da se otamani svih muškaraca.

Ovo je najgori Survajver do sad.Bas se zakuvalo.Svki su skinuli maks ei pokazali svoja prava lica.Malo sam analizirala takmičare koji su oostali
MARTINA-Vladarka iz senke.Pokvarena,probisvet,izdajica.Na poečtku je bila dobra sa Markom i Nevenom,a onda ih šutnula,kad je shvatila sda su ugroženi.Vođa ženskog klana.
KRISTINA-Glavna Martinina ruka.Ima šarm kojim osvaja Nikolu.Izdala je Ognjena...Priča svašta,otkrinjena na plemenskom savetu,uvek nađe nešto da se izvuče
VLADA-Moj favorit.Miran,povucen,fin,kulturan,borben.S nikim se ne svadja,neutralan je....
SEBASTIJAN-Fin,kulturan i ambiciozan dečko.Malo se petlja u tračeve na ostrvu,šuruje sa Kristinom i kompanijom.
MILAN-Jedno vreme je bio ugrozen,ali se,zahvaljujuci tajnom imunitetu izvukao.Sad cuti i ne svadja se.
AVA-Najsmešnija,najluđa žena u Survajveru.Rekla bih žena mačka sa 100 života.Ispala je bolja od ostalih...žena
ALEX-Zinula za pobedom.Želi da se otamani svih muškaraca.
martina probisvet:zcepanje:
bezveze mi to da je aleks zinula za pobedom
ma jok dosla da se kupa i sunca.
ona je samo svesna da nije jadnica ko kristina,maja lena...i ostale zene koje ce se pred muskarcima povuci.
nije survivor samo borba snage,stvar je i izdrzljivosti i kalkulacija i vestine
ja bih bas volela da ona pobedi,pa niko tu nije potpuno cistog obraza,takva je igra

Pa realno Vlada se jos nikom nije zamerio ... pametno igra, nema sta .... on je sa svima u dobrim odnosima, nasmejan, lep i harizmatican ..... dok ovi ostali svi nekako pucaju. Mada je meni i Martina sasvim ok ..... ona je dosla tu da promovise svoj glas i mislim da joj je to jedini cilj ... e sad sto je uspela da dodje skoro do finala, pa svaka cast - kao sto rekosmo, survivor je igra taktike .... a setimo se kako je njena taktika ``ca je je`` oduvala protivnicku ekipu u onoj igri.... mislim da je ona jako lukava i da je njena taktika odlicna.

Jao a sto se ona Bekvalcevicka spetljala na plamencu..Ogi, pa Ogi..aman zaman, ne zna ni sta laze, bas mi se ne dopada.
Martina je pametna,i igra igru, i ja to postujem.
Al milsim da od one Jelene vece bolesnice nema,ne moze da preboli nikako sto je prva ispala, a realno je sama trazila, sta se sad ljuti..Makdeonca ne bih mogla da podnesem duze od 10 minuta, al ne da joj je smestio svaka mu cast.
Sto se Vlade tice, da, on je ok, cuti i muti, nikome se ne zamera, dobar je u igrama i kad udje u finale vecina ce za njega glasati.
Mada su zene trebale kad su vec imale sansu, da poizbacuju sve muske. bar bi bilo interesantno.

Vlada,Milan i Sebastijan u finalu!u zadnjoj emisiji jos neko od Nikole,Martine i Kristine uci ce u finale!Dakle 4.takmicara idu u finale.Mislim da ce to biti ili Nikola ili Kristina.Martina ce verovatno odustati posle tri sekunde...ili mozda cetiri...:)

Martina nije trebalo ni dovde da dodje a kamo li finale.
a Vlada sto mi je sinoc iskidao zivce, bas mi je drago sto je u finalu, em lep, em sposoban, em nije podguzna muva itd.
Od ovo troje smotulja stvarno ni jednog ne bih u finalu, pored Milana, Vlade i Sebastiana- cist visak!
Pogotovu Nikolica prikolica nesposobnjakovic od djetica par ekselans! UFF

Malo sutra je boli ona stvar za finale! Debela je najveci manipulator pored Kristine..Uvlacenjem u doope muskarcima je dosla do finala a to joj je bila namera. A po njenoj sposobnosti trebala je ispasti jos prvi dan! Grozota! Od kad gledam Survivor nisam video da se neko ugojio. Eto, video sam sad i to. Samo je jela i smisljala strategiju sa "velikom drugaricom" Kristinom..Kako je to veliko prijateljstvo od mesec dana!

Ja bih volela da Vlada pobedi, mada mislim da je Milan odradio najbolji marketing nakon povratka sa Kostarike...kalo ko dodje da gostuje u Povratak u civilizaciju za njega ima samo reci hvale...tako da verujem da je iskusno odigrao nakon povratka i da ce vecina glasati za njega.
Sebastijan me nesto bas razocarao kao covek i komunista:) i ne verujem da ima sansu da pobedi.
4-ti finalista nagadjam Kristina...nesto mi sumnjivo da Nikolica ume da slozi slagalicu.

Malo sutra je boli ona stvar za finale! Debela je najveci manipulator pored Kristine..Uvlacenjem u doope muskarcima je dosla do finala a to joj je bila namera. A po njenoj sposobnosti trebala je ispasti jos prvi dan! Grozota! Od kad gledam Survivor nisam video da se neko ugojio. Eto, video sam sad i to. Samo je jela i smisljala strategiju sa "velikom drugaricom" Kristinom..Kako je to veliko prijateljstvo od mesec dana!

Kao prvo ugojila se Ava, a ne Martina.
Kao drugo ja odgledah ceo serijal i nisam videla da ona kuje planove sa Kristinom.... to su price onih koji su otisli na ostrvo odbacenih .... u price odbacenih ja ne bih verovala bas puno ... odbaceni su i ogorceni, pa usled toga nastaju raznorazne konstrukcije o ovima koji idu dalje.
Kao trece vrlo je moguce da se osobe zblize za mesec dana, ne vidim sta je tu cudno..... Koliko ja vidim iz novina Martina i Vlada se jos uvek druze.

Back