VIP Survivor Kostarika 2012

Bilo je samo pitanje momenta. :lol:

A konjina Zare samo bocka i podgreva sa strane...boze groznog li coveka. bljak

I opet su ispali glupi sto nisu izbacili Milana! :dash:
ja ne kapiram sta imas protiv milana?nije da se on meni svidja,ali ne kapiram ni sta mu zameras?
ne vidim da nesto spletkari,podmece.covek se bori da ostane sto duze,sto je i svrha ove igre,koliko sam shvatila.ali nisam primetila da prljavo igra
mada ja gledam,kuckam sms i forumasim,pa mi mozda nesto promakne:)

ja ne kapiram sta imas protiv milana?nije da se on meni svidja,ali ne kapiram ni sta mu zameras?
ne vidim da nesto spletkari,podmece.covek se bori da ostane sto duze,sto je i svrha ove igre,koliko sam shvatila.ali nisam primetila da prljavo igra
mada ja gledam,kuckam sms i forumasim,pa mi mozda nesto promakne:)

Popkvaren je i podmukao, izmislja izgovore za sve pokvareno sto uradi...on sve zna, on sve ume najbolje,...nije musko i antipatican je...eto...:confused:

pa ne rece mi nista konkretno,sta je pokvareno uradio?
a kad si ti proveravala da nije musko ;)

Zraci pokvareno!!! Zabole njega za Martinu sto place....nego dobrodosao izgovor da glasa protiv Nevena. Nek bude musko i kaze lepo - izbacujemo Nevena i tacka. Sve sto je on lose uradio u igrama ne vidi i minimalizuje svoju odgovornost i nesposobnost, od pocetka, a drugima zamera neobjektivno i krije se ko p. iza praznih reci : nek padnu maske, igramo otvoreno,....blabla...
p.s. jel ti rod mozda??? :p

Zraci pokvareno!!! Zabole njega za Martinu sto place....nego dobrodosao izgovor da glasa protiv Nevena. Nek bude musko i kaze lepo - izbacujemo Nevena i tacka. Sve sto je on lose uradio u igrama ne vidi i minimalizuje svoju odgovornost i nesposobnost, od pocetka, a drugima zamera neobjektivno i krije se ko p. iza praznih reci : nek padnu maske, igramo otvoreno,....blabla...
p.s. jel ti rod mozda??? :p
hahahaaaa...pa nije,nego mi je uvek interesantno kako se ljudi tako lako opredeljuju da im je neko odvratan,a ja to uopste ne primecujem
svi pricaju i za kristinu kako je jako opasna,a ona meni totalno ok
deca me svaki cas pitaju za koga navijam,a ja uopste ne mogu da razvijem ni simpatije ,ni antipatije prema njima,gladam samo zato sto mi je zanimljivo

hahahaaaa...pa nije,nego mi je uvek interesantno kako se ljudi tako lako opredeljuju da im je neko odvratan,a ja to uopste ne primecujem
svi pricaju i za kristinu kako je jako opasna,a ona meni totalno ok
deca me svaki cas pitaju za koga navijam,a ja uopste ne mogu da razvijem ni simpatije ,ni antipatije prema njima,gladam samo zato sto mi je zanimljivo
Pa tako...gledaju pre nego se "opredele", ne kuckaju poruke i forumase dok idu desavanja u kampovima. :lol:
I privatno me iritiraju takvi ljudi - sve nesto zvace dok prica, sve je nesto kao nezainteresovan, sve nesto pametuje i sve vreme misli da nije providan.
Ja sam za one otvorene igrace, na sve ili nista, prsa u prsa pa sta bude. Nek je i pokvaren, ali jasno pokvaren, nek ne skriva, ili nek cuti (ko Vlada)...a ovaj se prenemaze cistunac, drzi govorancije i pekmezi se sve glumeci balerinu.

Milan mi je tako grub čovek.
Počev od glasa, izgleda, jer mi nipošto ne liči na baletana. Pre na drvoseču.
I nekako sav mi je kao tipičan Balkanac. Onaj iz predrasuda.

I to iritira, taj ponizavajuci odnos prema zenama od pocetka. I ne samo njegov, vecina su takvi.

ja ne volim nikako pripradnike ..:) pederske nacije..jer obicno je i u telu i u glavi piz.a
ali neven me odusevljava
nadam se da ce on pobediti
i vratiti se u pleme
zarko je bas nekako fuj covek
,,,aaa posto izbaceni do sada skoro svi,,kazu z a avu da je takticar
mislim da to znaci da je jedan od finalista..

Ne gledam taj Survajvr, ali ne podnosim ni Jelenu, ni Mariju Macic. Tu su mi u komsiluku i uzasne su seljancure. Ova Marija cak kupuje i kod Kineza, a sestra joj je rugoba. Veoma su nepristojne. Cele jedne veceri su se motale oko mene i cepile mi se, kada su videle, da mene ne interesuje srpski "djetset" i da se nece okoristiti od mene prestale su da mi se javljaju. One su mi nekako osbe ne znam zasto su poznate. Ova se ugurala u "Srvajvr", da bi bar nekako imala pokrice za to sto nas davi.

Ne gledam taj Survajvr, ali ne podnosim ni Jelenu, ni Mariju Macic. Tu su mi u komsiluku i uzasne su seljancure. Ova Marija cak kupuje i kod Kineza, a sestra joj je rugoba. Veoma su nepristojne. Cele jedne veceri su se motale oko mene i cepile mi se, kada su videle, da mene ne interesuje srpski "djetset" i da se nece okoristiti od mene prestale su da mi se javljaju. One su mi nekako osbe ne znam zasto su poznate. Ova se ugurala u "Srvajvr", da bi bar nekako imala pokrice za to sto nas davi.
jao strasno,kazes kod kineza????
mislim da je treba lincovati zbog toga

Ma,Ava kraljica

Hahahahah, apsolutno ;)

AVINI ISPADI-
- Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj - izjavila je starleta usporedivši se s gmazom.
- Tako je to. Nekoga boli glavobolja ili ima gingivitis - objasnila je studentica komparativne književnosti te talijanskog i latinskog jezika.
-'Svi smo se rodili goli i lijepi'
-'Uvijek sam uključena u mobbing. Imam pet mobitela'
hahhahahahaahhaha

Back