VIP Survivor Kostarika 2012

i ja sam navijala da nju izglasaju... dvolicna je mnogo a los manipulator, samo je bilo pitanje vremena kad ce da je sutnu... a tek sad kad napravi sranye na drugom ostrvu :lol:
ju,daaaaaaa,to sam zaboravila
lol.gif

Takođe mi je milo što je Stanija izašla.
Preglasna je bila i prenapadna za moj ukus.
Sjajno je što je kuvala momcima, i jedno je kuvati drugima kod kuće, a drugo kuvati u čudnijim uslovima, težim gomili ljudi koja se od toga treba zasititi.
Njena energija nije mi prijala.
Bezobraznica je, prznica.

Nemate pojma koliko me je iznerviralo Žaretovo ponašanje.
Alfa mužjak, kako sebe verovatno sagledava, nipošto nije imao prava da se tako ponaša prema Aleksandri.
Niti prema bilo kome ikada.
Kao da hoće da od njega ikonu naprave jer kuva i radi.
To je njegova dobra volja, ako radi, sam je to hteo, treba to zbog sebe da želi, ne da bi mu se zahvaljivali.

Takođe, mnogo je ružno što su drugi ćutali.
Plašili se da ih reakcija, suprotstavljanje ne ugroi pre Plemenski savet.
A ovako, negoduju pred kamerama.

Užasnuta sam.

Nemate pojma koliko me je iznerviralo Žaretovo ponašanje.
Alfa mužjak, kako sebe verovatno sagledava, nipošto nije imao prava da se tako ponaša prema Aleksandri.
Niti prema bilo kome ikada.
Kao da hoće da od njega ikonu naprave jer kuva i radi.
To je njegova dobra volja, ako radi, sam je to hteo, treba to zbog sebe da želi, ne da bi mu se zahvaljivali.

Takođe, mnogo je ružno što su drugi ćutali.
Plašili se da ih reakcija, suprotstavljanje ne ugroi pre Plemenski savet.
A ovako, negoduju pred kamerama.

Užasnuta sam.
Ruzno je,slazem se,ali ta mala zaista ne zna gde je levo....
A ni recnik joj nije za pohvalu,psuje ko kocijas,lencari,zeva u prazno,pada u
depresije,bleji ko ovcica....ma totalni je promasaj:roll:

Znam, ali on je stariji čovek, a ona je klinkica, nije u redu da joj tako kaže.
Nisam sigurna da bi njegova deca, ukoliko ih ima, umela bolje da se snađu i postave.

Znam i meni je odvratan,ljodza klasican,ali jesi li cula sta mu je odgovorila,bilo je biiiiiiiip,ali se culo,uzas!
Tako nesto i svojim vrsnjacima da kaze bilo bi fuj a ne matorcu koji moze tata da joj bude.
Curka..al dobro,njihovi su pa nek se blamiraju:D

Znam i meni je odvratan,ljodza klasican,ali jesi li cula sta mu je odgovorila,bilo je biiiiiiiip,ali se culo,uzas!
Tako nesto i svojim vrsnjacima da kaze bilo bi fuj a ne matorcu koji moze tata da joj bude.
Curka..al dobro,njihovi su pa nek se blamiraju:D

Pa zato se je somina i silio. Sto se ne izbeci nekoj drugoj devojci?! Njena je stvar kako ce da se ponasa - kao i njegava za njega samog.

Ali je sramnije jer niko nije reagovao.
Da smiri, da sredi situaciju.
Pogotovo ovi novopridošli, koji nisu deo te muško-ženske hijerarhije.

Sad kad se gledaju na tv valjda ce ih bar malo biti sramota.
Inace mislim da su u ovgodisnjem serijalu, vecina muskaraca mnogo vece zenturace nego bilo koja zena oko njih. Ovratno se ponasaju, fuj.

Pa zato se je somina i silio. Sto se ne izbeci nekoj drugoj devojci?! Njena je stvar kako ce da se ponasa - kao i njegava za njega samog.

Sad kad se gledaju na tv valjda ce ih bar malo biti sramota.
Inace mislim da su u ovgodisnjem serijalu, vecina muskaraca mnogo vece zenturace nego bilo koja zena oko njih. Ovratno se ponasaju, fuj.
Slazem se,nema tamo ni M od muskaraca,fuj!
Mislim da je somina hteo da pokaze makedonerima kako on vodi racuna o zemljakinji,a ona ga ne ferma,taj fazon...
Ma cobani-budale:lol:

Slazem se,nema tamo ni M od muskaraca,fuj!
Mislim da je somina hteo da pokaze makedonerima kako on vodi racuna o zemljakinji,a ona ga ne ferma,taj fazon...
Ma cobani-budale:lol:

Bas je pokazao... :( Zvucao je kao odrndani psihopata sa onim - "ja rintam, ti da jedes". Konjina...nek mi izvine svi konji ovog sveta. :lol:
E, verujte da sam zacudjena kakvi su ovo ljudi, pogotovu mladji, koji tako gledaju na zene. Zgadili su mi se, necu vise ni da gledam. A i ovo sam gledala jer deca gledaju.

Tako je! Bar neke koristi od gledanja tog........
Moji su momci,mogli bi i oni malo da gledaju
kakvih tek zenskih spodoba ima tamo:dash:da i oni znaju od
kakvih se bezi,:bye:

Ma cuti meni cerka velika, a za sina imam jos malo vremena, taman da uvatim zalet da pocnem da ga plasim "zenskim spodobama" :lol:
Za sad vrlo uvazava zenski rod, a hoce li znati da nadje sebi pandan, videcemo...

Meni je zanimljiv svakako. A ja pratim samo regijske formate jer su mi odlicni. Ono ostalo ne mogu smisliti.

Ava mi je lol :)

Mia za njene godine je jako lijepa. Ljepsa od ostalih.

Aleksandra Makedonka je slatka ali *** sta je ona umislila kad je bio plemenski savjet. Vise puta je Makedonka pokazala kako je njen odnos s Avom na plemenskom savjetu ili direktno u facu ili ispred sviju a Ava se trudila bila uz nju. Mozda cak i tjesila dok joj ova tako uzvrati. Pa zasto ne bi i Ava? Iskreno dala joj prvi glas prije nedelju dana i sada opet. Ava se po meni korektno ponasala. Ove zloceste curke su Avu htjeli uvuci u nesto sto ona mozda sama nije htjela. A sada ispada Ava rekla ovo Ava rekla ono: Muskarci ce nas izbaciti jednu po jednu. Aha a tako one druge cure ispale glupe i naivne. Pametna je Avica

Jest da je Makedonka slatka i to. Ali mene bome neces zavaravati! Pravi se da je nevinasce. I kako ono pred njima Marka oblatila. Kao on mi je to licno rekao da je previse pametan. Sta joj je? Hvala bogu da ovu lijepu spodobu ne vidjam vise.

A ne mislim da ce Ava na sljedecem plemenskom savjetu ispasti jer je bio neki intervju: Da je Neven Ciganovic bio razocaran u vezi Ave. Mozda je zbog nje ispao pa zato ahahahaahh. Vidit cemo.

Jelena mi je smjesna. Ponekad super ali ponekad si mislim. Jedno radis, drugo kazes i tako u krug. Zmija u nekom svom svijetu. A Stanija nije pametna kako zbori Mislim ako tako gledamo ona se sama izbacila. A Ava je tu bila na proslom plemenskom savjetu korak iznad nje. Sutila i to je to. Pametna taktika. Ako prodje prodje Ava je tu negdje izmedju. Dok Muskarci nemaju nista protiv nje. Ona je tu negdje izmedju ahahaha bas mi je smjesno ko da ona konac drzi sto se tice ispadanja.

*AvaModus on: Sorry ako ste me sada krivo skontali ali eto "dva adrenalina" su me spopali dok sam ovo pisao.

A mozda ce sljedeci put izgubiti ono drugo pleme. Pa onda leti Radovan

A Marko mi je bas simpatican. Bas mi je drag i cool lik. A ostali muskarci su samo pozeri. Bas bezveze. A Martina mi je ono proracunata. Mislim da taktizira mnogo. Aleks Grdic. Mnogo me smara ta zena. Ali vjerujem da ce daleko dogurati. Neven opusten lik.

Nikola Crnogorac mi je isto cool lik. Kristina, Onako ne svidja mi se kako govori. Djeluje tupavo. Kao i Stanija. Oni kao da pricaju talijanski a ne srpski. Meni tako zvuci. Kad kazu ali ond zvuci kao agli (talijanski) ili alji!

Poslednja izmena:

Back