VIP Survivor Kostarika 2012

Jelena je rekla smisleno. Bez prenemaganja. Deluje da je kao stena kada se zainati. Nego, ovde je sa kvaziljudima, sve finoća do finoće, malo i nije da joj se lakta.
Ona ćelava pevačica)Jonesku), Martina mi je antipatična do bola.
Doduše, tek sam danas gledala prvi put.

meni ona deluje kao dete koje se duri jer nije u jacem timu... ebg tu si gde si, radi s tim sto imas... postenije je bilo da kaze nisam se uklopila, nisam se snasla, nego sto popljuva ljude samo zato sto je nadrqana i sto je ocekivala bolji tretman i drugu ekipu
daleko od toga da je najslabija karika bila, ali takvim egocentricima se ispadi ne prastaju... samo im je olaksala da naprave izbor i izbace je
a ostali... zblizavaju se, ispituju, njuskaju, traze svoje mesto u timu... kao i svuda, ili naucis da plivas ili tones... Jelena je pokazala da je los strateg i tvrdoglava i nesposobna za kompromis, cak i na svoju stetu

Jelena je u pravu sto se tice plemena. Niko tu nikog ne voli, to je cisto foliranje za opstanak, samo.. i ona bi se isto tako folirala da je uspela da uspostavi "prijateljski" odnos sa nekim. To joj nije poslo za rukom pa je osula paljbu po svima..Nekako mi je simpaticnije ljubicasto pleme. Ne mogu da gledam one fuksetine u zutom plemenu. Ne podnosim ljudsku glupost, ogranicenost, pileci mozak....
Mia Begovic mi je jako lepa. Ima neku prefinjenu lepotu.. Za Razliku od Stanije koja ima totalno seljacku facu. Kako se vidi da je Mia dama a ova prostakusa ( kao i ostale iz zutog plemena).

Umest VIP, bolje da su BIP.

Bolje Idi Povraćaj. :)

Hahah :zcepanje:
Meni je licno bolje ono zuto pleme, je l Boruka bese ? :rumenko:
Muskarci su ok, a i zene koje su u tom plemenu mi se cine spretnije u igrama od ovih iz drugog.
Mogu reci da mi se u ljubicastom plemenu svodja Marko, politicar, i Mia..
Ali, svakako- navijam za zuto pleme, jer su generalno u mnogo boljim medjusobnim odnosima nego ljubicasti.
Jelena je, iako antipaticna i sl, ipak bila u pravu za sve sto je rekla za svoje pleme! A Neven uopste ne zasluzuje da bude u Survivoru, definitivno!

vala ona maćićka ili kako već i jeste kreten sa njenim fazonom kako ekipa niej dovoljno urbana hahahahah
a tek bekvalčeva - ista droljeina ko sestra a sva je ako prepodobna još s onim otezanjem i akcenom, znači ispiždava me
ovaj hrvatski derpe je lik, boli ga stojadin za sve
a cecin vladica... uh majko, mada nevira me ima taj neki trip kao visina neka daj molim te

Kristina me je sinoć pošteno iznervirala.
Naime, zbog kuvanja, i one grubosti, i obesnog komuniciranja.
Mia je htela da im kaže, da im pomogne.
I ima prava da kaže, ne samo Mia, bilo ko, ipak tamo svi to treba da jedu, a ne da se neko igra kuvarice.

Takođe, ne razumem zbog čega im smeta što Mia ima željud a nešto pravi, da privređuje?
Zbog čega je to gluma?
Zbog čega ne nešto što treba biti za ugledanje?

Nisu oni u VBu pa da sve nedeljno na izvol'te dobijaju.
I te nagrade, dobijaju se prilikom borbi, uspešnih, slavnih.
A ne tako što će se masa izležavati, i bečiti na one koji žele da rade.

Martina me užasno nervira.
Osobito sa onim maramčugama na glavi, sve je sličnija Bokiju 13.
Kad god nešto gledam, ili tražim njene numere, jer pevačica je, sve Bebi Dol peva.
Da bi bila Bebi treba joj makar za početak 40kg manje.
Valjda je zbog toga i došla.

Stanija, kad god je vidim, drugom se o vrat obisne.
I sve kao, ne želi svađu, a opet, izbija joj divljaštvo iz tela.

Kristina me je sinoć pošteno iznervirala.
Naime, zbog kuvanja, i one grubosti, i obesnog komuniciranja.
Mia je htela da im kaže, da im pomogne.
I ima prava da kaže, ne samo Mia, bilo ko, ipak tamo svi to treba da jedu, a ne da se neko igra kuvarice.

Takođe, ne razumem zbog čega im smeta što Mia ima željud a nešto pravi, da privređuje?
Zbog čega je to gluma?
Zbog čega ne nešto što treba biti za ugledanje?

Nisu oni u VBu pa da sve nedeljno na izvol'te dobijaju.
I te nagrade, dobijaju se prilikom borbi, uspešnih, slavnih.
A ne tako što će se masa izležavati, i bečiti na one koji žele da rade.

Martina me užasno nervira.
Osobito sa onim maramčugama na glavi, sve je sličnija Bokiju 13.
Kad god nešto gledam, ili tražim njene numere, jer pevačica je, sve Bebi Dol peva.
Da bi bila Bebi treba joj makar za početak 40kg manje.
Valjda je zbog toga i došla.

Stanija, kad god je vidim, drugom se o vrat obisne.
I sve kao, ne želi svađu, a opet, izbija joj divljaštvo iz tela.
sa vecinom se slazem osim sa boldovanim.
naravno ne podrzavam kristinino obrecanje,ali znam kako je to imati uvek nekog ko je pametniji od tebe i sve uvek bolje zna.
mislim na moju mamu koja normalno ima mnogo vise iskustva u kuhinji,al ponekad takve osobe ne kapiraju da treba i nekog drugog da puste da radi na svoj nacin,jer nije njihov ,jedini ispravan.

Back