sinoć sam prvi pu videla tu stanija
ona je neka kao cica?
ona je kao neka ribetina

mislim da se zaebala što je došla, jer nema ni r od ribetine bez fotošopa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinoć sam prvi pu videla tu stanija
ona je neka kao cica?
pa i mene cudi,moj muz kaze da je supersinoć sam prvi pu videla tu stanija
ona je neka kao cica?
gledam sad slike njene na net-u...
![]()
pa i mene cudi,moj muz kaze da je super
a valjda on ko musko zna![]()
kristina?
pa dajte ljudi nemojte odavati![]()
paaa to sto se zalaze za prava homoseksualaca ne znaci da je i sam homoseksualac, isto kao to sto ti branis prava heteroseksualaca ne mora da znaci da si str8![]()
ja ni ne znam tog lika al znam da prepoznam kretena na osnovu par redova ... nista ja ne tvrdim, samo konstatujem![]()
Da da...Latentna gejčina... Potiskuje svoje emocije prema grešno sexy mišićavim Survivor telima... Pa se zamonašio... (I Belong To JESUS!)
Zezam se, nemoj da se ljutiš, samo ti demonstriram šta su predrasude.I nemam pojma koji je taj LDP-ovac. Možda i jeste gay.
Taman posla da se ljutim... sta se sve moze cuti i videti ovde... kad bih se za sve ljutio...
s tim da u mom slucaju nema apsolutno nikakvih predrasuda, prosto konstatujem kojoj populaciji covek pripada... druga je prica ko se oseti prozvanim u tome pa krene sa vredjanjima i napadima, a ima ih, ovde jel da...?? ...ali to je vec kazem druga prica, i njihov problem....
p.s. da ne kazem da dobrih 90% onih koji koriste izraz "latentan" ni ne znaju sta on znaci i predstavlja... ali to je tek druga prica![]()
e bas si i ti mogla to da mi napises u reputaciji ko majce i sackaznaci kad ti imas predrasude onda se to zove konstatacija?! a onaj ko ih nema je 100% gejlepo si ti to smislio, nema sta
sm0kvice, valjda emina jahovic i njen brat kosarkas... ako sam dobro desifrovala shatje![]()
e bas si i ti mogla to da mi napises u reputaciji ko majce i sacka
![]()
ahahahahah pa ja krenula, nego ponestalo mi repkie bas si i ti mogla to da mi napises u reputaciji ko majce i sacka
![]()
zašto mi je obrisana poruka![]()
ahahahahah pa ja krenula, nego ponestalo mi repki
da vidis kako je to lepo... nema veze banovace me na drugom pdfu, opusteno samo
Ovako, molim vas da na temi o Survivoru se više bavimo onim što se dešava tamo, nego tuđom seksualnom orijentacijom.
Isto je i sa ćaskanjem i vređanjem.
Neću više puta opominjati.
Zahvalnice, i hvaljenja ne primam.
Sad lepo pričajmo.![]()