Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
A ona MIA se utapa a ove stoli bojko raspalili ka obali ahahhaahhah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj
ko je marko?baletan?
Ma onaj politicar sto se za pederska prava borio.Celavi onaj
a najgora cerka ....A ona MIA se utapa a ove stoli bojko raspalili ka obali ahahhaahhah
a najgora cerka ....
okrenula se kao,eno mama se davi i nastavila dalje da pliva
a najgora cerka ....
skontala sam posle, koga ćeš ti prvo da uzmeš na zub nego političara![]()
Ma ok je on za sada bio..u ovoj prvoj emisiji.
a najgora cerka ....
ma laze,bre,to je iscenirala.sigurno je znala da posledenji ispada,a zna da ne moze da se meri sa ostalima,pa je izrezirala
ma laze,bre,to je iscenirala.sigurno je znala da posledenji ispada,a zna da ne moze da se meri sa ostalima,pa je izrezirala
ne verujem da je ona tu zbog kinte,pa nije moron da se nada da ce pobediti duplo mladje sportiste od sebe.nego sta...
nego sad mi se bas srozala nesto, rang Marine Perazic i Vesne Zmijanac... blamiranje za kintu![]()
ne verujem da je ona tu zbog kinte,pa nije moron da se nada da ce pobediti duplo mladje sportiste od sebe.
nego onako malo,letovanje,dijeta,marketing...
nego bas sam se iznenadila,ja mislila da je ona dosta starija,a ona par godina starija od mene,takoreci drugarica![]()
smokvicica:nego bas sam se iznenadila,ja mislila da je ona dosta starija
kad se bude vratila,ako se malo duze zadrzi,bice izduvanaMeni baš izgleda matoro i ofucano.Valjda preteruje sa cigaretama i pićem, sva je naduvena...
![]()
meni je skroz svejednoOmiljen mi reality al ovo mi se nešto ne gleda...
Možda bolje da je normalan, ne VIP (ako se ovi mogu nazvati VIP-ovima).
meni je skroz svejedno
za par dana i ovi ce postati obicni ljudi,gladni,umorni,brzo se tu zaboravi na slavu
nego ja gledam slike zenske,bez sminke,bas su ruznjikave.ne znam zasto nisu odradile onu trajnu sminku?
a i ona stanija na slikama ko kromanjonka sa kosom.
(bas sam odvratna,sad me malo sramota)