VIP Survivor 2010-2011

Ybg, ispala Vesna Zmijanac, neću ni da gledam više! :( Inače, ona manekenka Katarina je... Uh... :ok::super: Barovićka mi je bez šminke nikakva, jedino što je zgodna.

I meni se dopada Zmiki, i mislim da nije ispala, sinoć sam gledala emisiju i u par navrata je počela da govori nešto što nagoveštava da je duže ostala od jedne nedelje, a bogami i stesala se poprilično, a u prvoj nedelji se to ne može primetiti.

I meni se dopada Zmiki, i mislim da nije ispala, sinoć sam gledala emisiju i u par navrata je počela da govori nešto što nagoveštava da je duže ostala od jedne nedelje, a bogami i stesala se poprilično, a u prvoj nedelji se to ne može primetiti.

Pa vidi se u uvodnoj spici da vesna ucestvuje u nekoj igri koja jos nije bila. Tako da ona je jos tamo opstala...za razliku od njene cerke.

Pa vidi se u uvodnoj spici da vesna ucestvuje u nekoj igri koja jos nije bila. Tako da ona je jos tamo opstala...za razliku od njene cerke.

E super, briga me za ćeru, razmaženo derište kao i moji uostalom, ali Zmiki mi se baš dopala, nekako imam utisak da je žena nešto u fazonu: ja došla da i ovo čudo doživim, izdržaću dokle mogu, trudiću se u skladu svojih mogućnosti, kome se sviđam, kome ne, boli me uvo, ma dopala mi se neviđeno, ni sama ne verujem da je tako :D

ova katarina je preslatka,definitivno moj favorit...
01-03-velika.jpg

daklem....
meni su malo dosadni:neutral:

ali onaj tata filipinac i paljenje vatre :eek:

Tu foru sa paljenjem vatre sam video na Discovery-u ili Nacionalnoj Geografiji.....Pa ti krelci sto su tamo da imaju malo mozga mogli su to sve da saznaju tako sto malo procackaju netom pre nego sto su otisli tamo kad su vec znali da idu. Medjutim tamo se niko nista spremao nije.

A jesu malo dosadni.
Prvo sto su svesni kamera...posebno one dve Zmijanac i Goca Trzan...mada ni ostali nisu mnogo bolji........A i produkcijski za sada su nekako lose to sve usnimili.

nikolija sa crncem-fuj
nikolija -fuj fuj
nikolija kao crnka-fuj fuj fuj..
iako je mlada ,,i pokusavam da je tako nekako oopravdam....devojka se nece mnogo promeniti ni sa 35..
takav je tip..
a vesna (sto je skaj u onom kvizu rekao- PEVACICA KOJA IMA PREZIME KAO ZIVOTINJA KOJA LEZI A HODA.)
Zmijanac mi se sve vise i vise dopada...
...
Suska se da je Goca Przan pobedila? Kako moze da se zna da li je neko pobednik-
koliko sam upucena u pravila igre-moze se znati samo troje finalista,,
gresim li?ili je ove godine drugacije?

Gle ...ja nasao jos jednu istu temu :) ! Sto je nacrnje ,pisao sam u njoj i uopste se ne secam toga :dash: !

http://forum.krstarica.com/showthread.php/393460-VIP-Survivor/page3

Mozda ce nekom biti zanimmljivije da pise tamo ;) !

:zcepanje: dobro je dve teme a nijedna nesto raspisana.:lol:

tema:
Ma nikako da pohvatam koji dan je po redu oni stalno priakzuju kad god im se ukaze slobodan termin na tv i vise pojma nemam,a jos po nekada uhvatim i na OBN e tada sam tek zbunjena.:eek:

Za sada je zanimljivo koliko sam mogla da skontam :mrgreen:

ne znam, ali meni jeste zanimljivo
a to sto nije raspisano ,jeste pokazatelj cega je narod zeljan
kada je sve normalno i fino niko na to i ne obraca paznju
a kada se pojavi nesto sto deli misljenja sto je puno svadje i gluposti...odmah tema dobije 100 strana

Ma mozda jednostavno nije zanimljivo ...sto rece II u Povratku u civilizaciju ,ponekad me je i blam da gledam sta rade ,narocito onaj Andrej ,a sa druge strane ,od Goce dobijam pro ...dijareju ,pa izbegavam da gledam :) !

pa ja mislim da je jako zanimljivo ,kada stavis urbanog vip coveka ,u pustinju,gde nema dostupa nicemu ,Nicemu sto mi urbani smatramo da je ELEMENTARNO
...Pa cak ni vatri...
Nije o tome rec
da li je zanimljivo ili ne,,, pogledaj temu Farma.....koju sam pokusala da gledam jedno vece,,ali jednostavno od gluposti sam promenila program i gledala reklame,,

pa ja mislim da je jako zanimljivo ,kada stavis urbanog vip coveka ,u pustinju,gde nema dostupa nicemu ,Nicemu sto mi urbani smatramo da je ELEMENTARNO
...Pa cak ni vatri...
Nije o tome rec
da li je zanimljivo ili ne,,, pogledaj temu Farma.....koju sam pokusala da gledam jedno vece,,ali jednostavno od gluposti sam promenila program i gledala reklame,,

Ovde si definitivno u pravu ...mada ,sve je to isti "vip" :P !

Back