Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Katarina je preslatka, najbolja riba tamo!
Oces da te upoznam sa njom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Katarina je preslatka, najbolja riba tamo!
Ybg, ispala Vesna Zmijanac, neću ni da gledam više!Inače, ona manekenka Katarina je... Uh...
Barovićka mi je bez šminke nikakva, jedino što je zgodna.
I meni se dopada Zmiki, i mislim da nije ispala, sinoć sam gledala emisiju i u par navrata je počela da govori nešto što nagoveštava da je duže ostala od jedne nedelje, a bogami i stesala se poprilično, a u prvoj nedelji se to ne može primetiti.
Pa vidi se u uvodnoj spici da vesna ucestvuje u nekoj igri koja jos nije bila. Tako da ona je jos tamo opstala...za razliku od njene cerke.
ova katarina je preslatka,definitivno moj favorit...
![]()
Oces da te upoznam sa njom![]()
I jedna je od sposobnijih tamo...Ma preslatka je i šta???
daklem....
meni su malo dosadni
ali onaj tata filipinac i paljenje vatre![]()
Ma mala je olosh realno..nepopravljiv..da me pitala ovo sto nije znala o sebi ja bih joj rekao da je razmazeni retardnego bulat bio u studiju..jel on ispao nisam video tu epizodu?
Gle ...ja nasao jos jednu istu temu! Sto je nacrnje ,pisao sam u njoj i uopste se ne secam toga
!
http://forum.krstarica.com/showthread.php/393460-VIP-Survivor/page3
Mozda ce nekom biti zanimmljivije da pise tamo!
pa ja mislim da je jako zanimljivo ,kada stavis urbanog vip coveka ,u pustinju,gde nema dostupa nicemu ,Nicemu sto mi urbani smatramo da je ELEMENTARNO
...Pa cak ni vatri...
Nije o tome rec
da li je zanimljivo ili ne,,, pogledaj temu Farma.....koju sam pokusala da gledam jedno vece,,ali jednostavno od gluposti sam promenila program i gledala reklame,,