mary r
Zainteresovan član
- Poruka
- 411
ZNALI SMO TO....PRATIMO LIK IDELO VLADIMIRA TJ ANDREJA....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok je bio momak i sasvim zasluzeno je pobedio, reklo bi se, bez ijedne mrlje u svom nastupu u Survivor-u ! A evo ko je, zapravo Vladimir Vlajkovic aka Andrej Maricic !
PS. Ni ja nisam znao dok ovo nisam video, pa mi bilo zao da ne podelim sa nekim!
sad kad reče Vladimir Vlajković, setila sam se da mi je neko davno pričao da su svi ti voditelji sa Košave morali da smisle novo ime, tj. da se niko ne zove onako kako ga mi "znamo"... ne znam iz kog razloga![]()
U to vreme su Svabe drzale Kosavu, i nisam siguran, ali pretpostavljam da je to sa njima imalo veze... secam se Tare Karaman, zvucnog li imena... ne znam ko je i gde je sada ali bila mi je bas simpa na Kosavi tada!
kao,kad je dobio posao voditelja svi nastupali u javnosti pod pseudonimomA zasto je Vlada promenio ime i prezime?
Bas mi je drago sto je Andrej pobedio.
I drago mi je sto Goca nije. Kao sto je sama rekla, njena pobeda je u tome sto joj se ime nijednom nije naslo na onom papiricu za glasanje, i tako je bilo do samog kraja
Najnegativniji utisak-Marko i njegovo "da li ti je pomogla blokada koju si primio pre borbe" mis'ím prijatelju, pomiri se sa tim da si izgubio...
I ne samo to, nego i ono oblacenje sinoc. Sto ce mu ono? Kontam da je veliki vjernik, ali brate, smuci mi se kad vidim koga sam na pocetku gotivio -.-
Navijao sam za Tonija, mada već kad nije mogao Toni da pobjedi, bolje Andrej nego Kaća ili Goca. Prvo zbog samo Survivora, jer mi glupo da pobjedi žena, a drugo njihovo ponašenje tokom većeg dijela Survivora je očajno, bogotovo Gocino. Kaća je bila gotivna prvo vrijeme, dok nije ušla u onaj zenski klan (savez) počeli su da ogovaraju, tad su mi se smučile -.-
Čestitke Andreju za pobjedu i to je to![]()
bulat mi je od početka bio antipatičan, ali nisam mogao da utvrdim zašto. koliko je juče pišao po andrejevoj pobedi...odvratan lik
Uh što je gomno bilo do yayaf! Tol'ko je dobro bilo da sam ga slik'o sa 5 mega piksela al' jbga neam kabl da ga turim na net u pm
i makedonci ce ucestvovati,mada nije vip,ja sam na pogresno mesto postovalaOd sad se zove Srpsko-Hrvatski Vip Survivor.
ipak je vipi makedonci ce ucestvovati,mada nije vip,ja sam na pogresno mesto postovala