VIP je poceo!!!!!!!!

Naravno, neverne Tome SMS sa porezom je 2,24 dinara :) idemo kupis 200 dinara kredit imas,
400 dinara to kod Telenora NEMA ni pod stavkom razno :), a za podesavankja GPRS i ostalog nisma znao sada cu na njihov to jest mog novog operatera sajt

NICS:
Naravno, neverne Tome SMS sa porezom je 2,24 dinara :) idemo kupis 200 dinara kredit imas,
400 dinara to kod Telenora NEMA ni pod stavkom razno :), a za podesavankja GPRS i ostalog nisma znao sada cu na njihov to jest mog novog operatera sajt
Au, ti baš brzo kucaš postove, pa grešiš, ali nekako sam te skontao :lol:
Da, Telenor je efikasan, moderan, pun usluga ali je skup, što nije slučaj i sa vip-om.

3G ti ne vredi ako sagovornik ne aktivira. Ako zelis sam sebe da gledas to ti je omoguceno u startu samo je slika malo jajasta. A vVIP breoj je trenutno 200 dinara a telefon je oko 165 € najjeftiniji koji podrzava

"Odusevljen" sam vip-om. Poruku treba da pokusas da posaljes 50 puta, pa tek onda ode. Poziv da ostvaris u vecernjim satima treba samo 10 puta pozvati, a i kad dobijes verovatno ce se veza uskoro prekinuti. Poruke, ako si potrosio startnih 100 dinara i poceo da krckas preostalih 1000, ne mozes da saljes u inostranstvo. Samo da potrosim ovih 1100 dinara i kartica ide u kantu! Bolji je nas Srpski MTS 100 puta!

superhik1975:
"Odusevljen" sam vip-om. Poruku treba da pokusas da posaljes 50 puta, pa tek onda ode. Poziv da ostvaris u vecernjim satima treba samo 10 puta pozvati, a i kad dobijes verovatno ce se veza uskoro prekinuti. Poruke, ako si potrosio startnih 100 dinara i poceo da krckas preostalih 1000, ne mozes da saljes u inostranstvo. Samo da potrosim ovih 1100 dinara i kartica ide u kantu! Bolji je nas Srpski MTS 100 puta!
To ti misliš. Izvini, ali gde se nalaziš?

superhik1975:
Ti radis u Telenoru ili za mts: ?
Izgleda da samo ti imas takve probleme. Svi koje znam a imaju VIP mrezu, sada zovu normalno, danas sam slucajno ustanovio da mogu zvati Telenor i obratno sa Telenora...
Poruke saljem momentalno... Ne znam o cemu ti to.. Da ne zivis na vrh neke planine?

codemaker:
Izgleda da samo ti imas takve probleme. Svi koje znam a imaju VIP mrezu, sada zovu normalno, danas sam slucajno ustanovio da mogu zvati Telenor i obratno sa Telenora...
Poruke saljem momentalno... Ne znam o cemu ti to.. Da ne zivis na vrh neke planine?
Bravo codemaker!
Stvarno ne pale takve gluposti ovde, to možeš kod ,,onih pametnih,, na Grandovom forumu se folirati, ali to zaista ne pali na ovom forumu.

Sve je sređeno, nema šta da ne radi.
Jedino ako si u nekoj ,,vukojebini,, pa da ne možeš da zoveš ni da primaš pozive :confused:

Ma ja sam na postpaidu kod Telenora i nemam nameru da menjam i ne hvalim nseto VIP kao takav. Smetaju mi neosnovane kritike nekoga ko mozda zaista zivi u vukojebini pa ne moze da ostvari dobru vezu....
Ovaj VIP sam uzeo sasvim slucajno i nicim izazvan. Kupovao neke drangulije u Merkatoru i neko prelepo devojce me spopade, ma kupio bih ceo VIP da je trazila, a ne karticu... Tako kupih dve kartice. Od danas sam ustanovio da radi sa svim mrezama kao i sa fiksnom telefonijom za istu cenu... Savim pristojno i sasvim efikasno. Konekcija iste brzine kao i kod drugih, poruke stizu i odlaze...
Jedino sto nema roming i postpaid kao ni neke dodatne opcije, ali treba sacekati. Vreme je da pocne zesca borba za svakog korisnika a ne da se uspavaju na cinjenici da su jedini.
Zao mi je samo sto nisu dozvolili Orange i Vodafon i grcki Cosmote da udju, ala bi tu bilo picvajza od konkurencije...

codemaker:
Radim za MTS i nemam razloga da to krijem. Zivim u centru grada, prijem je odlican (maksimalan). Ovakvu karticu mogu pozeleti samo neprijatelju. Priznajem, nisam je koristio tri dana, ali prosle nedelje slanje poruka jeste bilo katastrofa! Evo, jutros je imperija (MTS) uzvratila udarac i napravlia novi tarifni paket koji je za 10 para po minuti jeftiniji od vip-a, prema svim mrezama. Nece se dati Telekom tako lako. Ja sam korisnik post-paida i te pre paid tarife me ne zanimaju, samo komentarisem. Ne zaboravite da vip koristi Telekomovu mrezu.

superhik1975:
Radim za MTS i nemam razloga da to krijem. Zivim u centru grada, prijem je odlican (maksimalan). Ovakvu karticu mogu pozeleti samo neprijatelju. Priznajem, nisam je koristio tri dana, ali prosle nedelje slanje poruka jeste bilo katastrofa! Evo, jutros je imperija (MTS) uzvratila udarac i napravlia novi tarifni paket koji je za 10 para po minuti jeftiniji od vip-a, prema svim mrezama. Nece se dati Telekom tako lako. Ja sam korisnik post-paida i te pre paid tarife me ne zanimaju, samo komentarisem. Ne zaboravite da vip koristi Telekomovu mrezu.
superhik, ta mt:s-ova nova tarifa ,,KUL,, je isto shit samo drugo pakovanje, kao kod VIP-a.
Samo što je za jednu paru jeftinije poziv nego kod VIP-a, pazite JEDNU PARU JEFTINIJE :-)
Sms je takođe 1,9 dinara, tako da ne vidim čemu ,,podizanje u nebesa,, mt:s-ovih tarifa.
I pošto već koliko vidim radiš u mt:s-u, molim te poruči ,,kreativnom timu mt:s-a koji unapređuje usluge,, da ne budu baš toliki plagijatori i da izgrade neku svoju novu uslugu.Pozdrav

Pametni su oni, i to mnogo. Nece da drasticno spuste cenu, vec samo za 10 para po minuti. Isto su tako spustali cene i kad je telenor obarao, samo za 10 para, nikako vise. Sto se tice usluga, mislim da su prvi u mnogo cemu krenuli: 3 G, moj halo ton i sl., tako da se ne bave samo plagijatima. Mislim da njima i ne treba ista cena za sve mreze. Kod mene je samo jedna osoba u imeniku korisnik telenora i svi ostali su 064/065. Iskreno.

Pozdrav svima! Kupio sam jutros vip sim karticu. Naisao sam na jedan problem u startu. Ne mogu da koristim gprs! Sa njihovog sajta skinuo sam podesavanja za gprs i mms, sve je pravilno instalirano u fon ali gprs ne radi! Vrti adresu koju mu unesem, vrti i nista! Ne razumem!
Dalje, ocekivao sam da cu kupovinom sim kartice od 200 dinara dobiti 400 dinara kredita ali se to nije desilo. Ocigledno sam pogresno shvatio njihovu reklamu. Ili mozda nisam?
Sto se signala tice, kao i slanja i prijema sms poruka tu nemam nikakvih problema. Sve radi savrseno!
Ne mogu reci da sam odusevljen onim sto sam dobio od novog operatera ali cu im svakako dati vremena da se poprave. Ovo je ipak samo pocetak.

superhik1975:
Pametni su oni, i to mnogo. Nece da drasticno spuste cenu, vec samo za 10 para po minuti. Isto su tako spustali cene i kad je telenor obarao, samo za 10 para, nikako vise. Sto se tice usluga, mislim da su prvi u mnogo cemu krenuli: 3 G, moj halo ton i sl., tako da se ne bave samo plagijatima. Mislim da njima i ne treba ista cena za sve mreze. Kod mene je samo jedna osoba u imeniku korisnik telenora i svi ostali su 064/065. Iskreno.
Ma puni pameti!
Ali Telenor je prvi krenuo sa savremenijim tarifnim paketima, radnice u TELENOR prodavnici se tope od ljubaznosti, ušao sam da uzmem par letaka, čisto informativno, oni su mi objasnili o novim tarifnim paketima, šta i kako.
Sad će početi trka i u Crnoj Gori. Telenor ima Promonte, a mts ima mtel.

I u potpunosti si u pravu! Bave se drugim stvarima - bukvalno non-stop menjaju cenu prepaid pretplate za 3G! Danas u novinama osvane 100 dinara mesečna pretplata, sutra 150, a sad je skočila na dvesta i nešto.

Pozdrav svima! Kupio sam jutros vip sim karticu. Naisao sam na jedan problem u startu. Ne mogu da koristim gprs! Sa njihovog sajta skinuo sam podesavanja za gprs i mms, sve je pravilno instalirano u fon ali gprs ne radi! Vrti adresu koju mu unesem, vrti i nista! Ne razumem!
Dalje, ocekivao sam da cu kupovinom sim kartice od 200 dinara dobiti 400 dinara kredita ali se to nije desilo. Ocigledno sam pogresno shvatio njihovu reklamu. Ili mozda nisam?
Sto se signala tice, kao i slanja i prijema sms poruka tu nemam nikakvih problema. Sve radi savrseno!
Ne mogu reci da sam odusevljen onim sto sam dobio od novog operatera ali cu im svakako dati vremena da se poprave. Ovo je ipak samo pocetak.
panpetar, obriši ta podešavanja iz tvog telefona i pozovi Korisnički Servis (0601234) i traži im da ti aktiviraju GPRS, i meni se to isto desilo, i radi fenomenalno kada ti operater aktivira!

Tako je, za 3G! I treba da menjaju cene na prepaidu na gore. Ja da se pitam minut u pre paidu bi kostao 30 dinara, a u post paidu 5. Kojekakvi kulovi nose telefone od 200-300 evra, a nemaju vise od tri dinara kredita, samo da cimnu. Moja drugarica je zaboravila telefon kuci i u kaficu je bilo oko 10 ljudi za njenim stolom i niko nije imao kredita ni za jedan poziv! Strasno! Uplacuju dopunu od 50 dinara! Koje ciganisanje! Ja sam bel 200 dve godine skoro i prezadovoljan sam. Nije ni cudo sto ima mnogo uznemiravanja, skrivenih poziva i cimanja, zato sto kartice kostaju 200 dinara.

superhik1975:

ja koristim bel50 i sad mi je skuplji minut nego VIP ili cool tarifa.
"imperija"????
nije fer!!!

Ja imam 3 kartice ( 061, 063 i 064), moja zena 2 ( 064 i 061) klinci po jednu (063 i 064) i sve rade kako treba. Ne znam sto se ljudi toliko zale na VIP. Pa ljudi moji setite se samo kako je bilo kad su druge mreze pocinjale da rade. Dajte malo vremena i Vip-u da se razradi.
Sto se tice cena najbolje bi bilo kad bi svi oborili cena na nivo obicnog telefona pa da ljudi koriste do iznemoglosti svoje mobilne.
I ove pakete koje nude, pa to je klasicno jajarenje. Kako u jednom paketu minut kosta 3 dinara a u drugom 5,7 ili 9? To je klasika, kako koga izvacare.

superhik1975:
Tako je, za 3G! I treba da menjaju cene na prepaidu na gore. Ja da se pitam minut u pre paidu bi kostao 30 dinara, a u post paidu 5. Kojekakvi kulovi nose telefone od 200-300 evra, a nemaju vise od tri dinara kredita, samo da cimnu. Moja drugarica je zaboravila telefon kuci i u kaficu je bilo oko 10 ljudi za njenim stolom i niko nije imao kredita ni za jedan poziv! Strasno! Uplacuju dopunu od 50 dinara! Koje ciganisanje! Ja sam bel 200 dve godine skoro i prezadovoljan sam. Nije ni cudo sto ima mnogo uznemiravanja, skrivenih poziva i cimanja, zato sto kartice kostaju 200 dinara.
Pa da, to je mt:s-ova ,,zdrava svest,, : udri brate na prepaid pa da zarađujemo, još će i do hiljadu dinara da podignu pretplatu za prepaid na 3G!

To je stvar tih ljudi i njihovog stava prema mobilnim telefonima.
Ma kakvi bel 200, evo sad da vidiš nove Telenor tarifne pakete za postpaid, sad čekam kako će mt:s 99% da napravi nove tarifne pakete za postpaid, plagijatori jedni!

A što se tiče mt:s-ove reklamne kampanje,ma da iscepaš sve njihove reklame i na potpalu! U Blicu u svakom izdanju novina rezervisane dve strane za mt:s ,,Neverovatno, najpovoljniji mt:s!,, . Trebalo im je sto godina da promene reklamu i dodaju Kul tarifu.

Telenor bar ima reklame za uzor mt:s-u, prava interakcija sa korisnicima! Smislili su lavirint za izbor mobilnog telefona, pa lepezu za hlađenje sa svim novim modelima, stvarno svaka im čast! A o call centru i da ne pričamo, na Telenoru ne moraš da čekaš da automat dovrši ponudu u meniju, već odmah stisneš taster koji želiš, a na mt:s-u muke i jadi sa njihovim korisničkim servisom!

Sve u svemu, mogu oni i da naprave besplatne minute u svim tarifama, nikada neće biti pravi mobilni operateri!

ljudi necu niciji post da komentarisem samo da kazem da vip kao operater nece proraditi kao treba bar jos godinu dana
oni tek stvaraju mrezu svoju, cak koriste i mts ove linkove i stanice kao bekap (kupili su losu opremu alcatel)
u sustini losa im je oprema i trebace im dosta vremena dok optimizuju saobracaj
ali sto se tice konkurencije to je dobro jer padaju cene

Ma potpuno se slazem sa tobom.
Svakako treba probati VIP, ali moj savet je da se ne prelazi na njega potpuno, vec ono tipa druga kartica :)

A mi kao korisnici imamo samo da uzivamo dok se MTS, Telenor i VIP kolju na polju konkurencije :D

Back