Evo ga dupli brejk u četvrtom to je to igra se peti set .Ноло је нула, Синер пао у игри и то је то. 3:1 за Синера
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga dupli brejk u četvrtom to je to igra se peti set .Ноло је нула, Синер пао у игри и то је то. 3:1 за Синера
Сазнају ли Хрвати да си им заспао кад су већ добили утакмицу па их Финци онако одраше на крају, нахебаус си...Brejk u cetvrtom. Idemo.
Ma ja kad gledam nema problema.
Tako isto i sinoc, dok sam gledao kosarku nasi vodili 10 razlike, zaspao i oni izgubili.
Што си ти љут, чил батице.Evo ga dupli brejk u četvrtom to je to igra se peti set .
A nisam ja s brda, ja sam ti tu blizu, preko Dunava u tkz Rvatskoj u okupiranoj KrajiniШто си ти љут, чил називе. Више ми ти делујеш као неки љаксе са динаре.![]()
Nisam zaspao, nego gledao Noleta i cekao da dodje struja u Nisu. Pa sam vrteo kanale. Ali sam uhvatio kraj utakmice.Сазнају ли Хрвати да си им заспао кад су већ добили утакмицу па их Финци онако одраше на крају, нахебаус си...![]()
video sam da je gubio prvi set, sad vidim da ga okrenioJel gleda neko Gofana ovde?
Zašto "nažalost"?Нажалост добија ноло, ушао је у свој мод
StoJel gleda neko Gofana ovde?